ειπα για το ΑΝΤΙ-μνημονιακο πασοκ βρε!
Printable View
ειπα για το ΑΝΤΙ-μνημονιακο πασοκ βρε!
Μη μας φαίνεται περίεργο που όλα τα όρνια έπεσαν πάνω στο πτώμα του δυστυχούς αυτόχειρα... Κάθε υποψήφιο κόμμα σήμερα, από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι τη ΧΑ, έχει το ίδιο ταργκετ γκρουπ σήμερα: αγανακτισμένους (πατριώτες) μικροαστούς.
Αν ήταν μετανάστης από τη Σοφοκλέους που τα τίναξε επειδή σύσσωμα τα 131.957 τετραγωνικά χλμ της ελλάδος έχουν πέσει πάνω του, θα ακούγαμε για "τους μετανάστες που λερώνουν με τα χυμένα μυαλά τους τα πεζοδρόμια".
Αφορμή βρήκαμε με το Γρηγορόπουλο, υπήρξαν και όρνια που ακόμα κλαίνε για αυτόν.
Εμείς κλαίμε για τη χαμένη ευκαιρία.
Α, και μην το πάρει κανείς ότι βρίζω τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε. Η ίδια του η πράξη είναι και λίγο υπεράνω πολιτικής είναι η αλήθεια.
Αλλά στα νεκρόφιλα κόμματα μόνο χλεπίδια.
http://athens.indymedia.org/local/we.../002z9sxec.jpg
θα πηξουμε στο χρυσαυγουλο σημερα
ρε βοσινάκη, μας έχεις πρήξει με το blog σου σε κάθε ανάρτηση που κάνεις, αν μας νοιάζει, θα μπαίνουμε και μόνοι μας.
για καποιο λογο οποτε βλέπω το νικνεημ βοσινακης μου έρχεται στο μυαλο ο (ενας απτους πέντε που ειχα και καθηγητη θρησκευτικών) πρατσινακης και ο καραφλογκουρου τσουρινακης.
καθε φορά
εμενα που ειμαι και λιγο πεζος , οι φρυγανιες :/
meanwhile in Ε.Σ
λεφτα υπαρχουν..Quote:
Συμφωνία με ΗΠΑ για τα 400 Abrams
Με ολοκληρωμένη τη συμφωνία παραχώρησης από τις ΗΠΑ 400 Abrams στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιστρέφει από την Ουάσιγκτον ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Λίον Πανέτα. Οπως ανέφεραν συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου, ξεπεράστηκε το εμπόδιο που υπήρχε για τη μεταφορά των αρμάτων μάχης, η οποία θα γίνει με προσφορές ιδιωτών, χωρίς επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό.
Οι δύο υπουργοί, στη διάρκεια της συνάντησής τους, προέβησαν σε σφαιρική ανασκόπηση της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή και των γεωπολιτικών ανακατατάξεων που συνεπάγονται οι διεργασίες, οι νέες συμμαχίες και οι μεταβαλλόμενοι συσχετισμοί δυνάμεων.
Η Ουάσιγκτον παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική και ο κ. Αβραμόπουλος επαναβεβαίωσε τον κ. Πανέτα ότι το αμυντικό σύστημα της χώρας, παρά την οικονομική κρίση, «εξακολουθεί να είναι ένα από τα ισχυρότερα και πλέον αξιόπιστα στην ευρύτερη περιοχή και θα είναι πάντοτε στην υπηρεσία της ειρήνης, της συνεργασίας, της ασφάλειας και της σταθερότητας».
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε τις θέσεις της Αθήνας όσον αφορά το Κυπριακό, αλλά και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
αγαπουλες μου, δεν ειναι blog μου κ δεν εχω γραψει ουτε ενα κειμενο εκει περα, οπως θα λεγε κ ο αλεφαντος τους κανω αβαντα, ειναι ασυλληπτοι κ τιτανοτεραστιοι..
αισθανομαι πραγματικα πολυ χαρουμενος που μπορει το βοσινακης να θυμιζει σε καποιον τον θρησκευτικο του ηγετη, ισως στην πιο 'τρυφερη΄ του ηλικια..
μετανοητε
[σορρυ για το οφφ-τοπικ]
αυτους τους ξερετε; μοιραζαν κάτι φυλλάδια χθες και ηταν καυλωτικά
http://www.armahellas.com/
Οχι αλλα αν μπεις λιγο στο σαητ βλεπεις αυτα τα αρθρα με αυτους τους τιτλους και εισαι οκ.
Oι δημοκρατίες ,σπανίως ή ποτέ, δεν εκλέγουν τους καλλίτερους ηγέτες.