θα ξαναδείς την λεκάνη σε 10 μέρες.
Printable View
θα ξαναδείς την λεκάνη σε 10 μέρες.
πιθανοτατα να μη φταινε τα σουβλακια. ξεκωλωμα και πυρετος ειναι συνηθως γαστρεντεριτιδα ή καποια λοιμωξη του πεπτικου. περαστικα
Βασικά το ρίχνω στα σουβλάκια γιατί α) καθώς έτρωγα την δεύτερη πίτα, το στομάχι μου έκανε κάτι απίστευτες συσπάσεις και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά β) ο πατέρας μου έφαγε εκείνο το δεύτερο που άφησα και επίσης είχε διάρροιες χτες (όχι όμως τόσο τραβηγμένη κατάσταση με την δική μου, αυτός δεν αρρωσταίνει και ποτέ βασικά).
πασο, δε θα το παιξω και γιατρος. παντως η τροφικη δηλητηριαση θελει μερικες ωρες να παρουσιασει τα συμπτωματα.
υγ. τα 2 παραπανω που ειπα ειναι κολλητικα οποτε ο πατερας σου δεν ειναι ασφαλες δειγμα. οκ σκαω
Ναι ρε, μπορεί και να μην είναι, οκ, αλλά για το καλό μου γενικά λέω να μην ξαναπάρω από κει. Φενκς για τα περαστικά!
και εκεί που έχεις κάνει τα μπάνια σου και τα μποτέ σου, διότι εορτάζεις απόψε και πρέπει να είσαι σένιος, να σου ο πάτερ δανιήλ με μύρο στο χέρι(μια μαλακία σαν αυτό που βάζουν για τα κουνούπια ήταν) να επιμένει να σε σταυρώσει στα χέρια και στο μέτωπο. ωραίος ρε τύπε, τώρα μυρίζω ακόμα πιο φθηνή κολώνια.
Ντάξει, όχι και fml! Απλά μυρίζεις σκατά, δεν έγινε και τίποτα.
Χρόνια πολλά
Παω να παρω καρυδια για πατζαροσαλατα και αφηρημενος λεω στον τυπο που εβαζε "μισο κιλο"
10 ευρω πεταμενα για πατζαροσαλατα.
υ.γ. αλλα εχω καρυδια για ολους σας ως το Μαρτη περιπου, κοπιαστε.
ποστ οφ δε ντέη
"ο Mitsmann έχει ΚΑΡΥΔΙΑ ως το Μάρτη"
εγώ θα δοκίμαζα απ' τα καρύδια του.
μισο κιλό νομίζει ότι κρατάνε ως το μάρτη. λολ
Με πήραν στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πληροφορικής! Άντε βρες 550 ευρώ τώρα...
συγχαρητήρια. καλές πούτσες εύχομαι κι ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε, άμα ξέρουμε βοηθάμε.
Μπράβο ρε ματ!!! Και γω πέρυσι πέρασα στα πληροφοριακά αλλά πηρα την π**τσα γιατι ήμουν απο τει (κατι το οποίο δεν κατάλαβα σωστά περί ισότιμων τιτλων κτλ.)
Φέτος έκανα αίτηση για άλλη μια φορά κατηγορία C.