Bioshock 2 μεθαύριο!
Printable View
Bioshock 2 μεθαύριο!
Forza tsibi8ike, an kai tetio styl racing exw na pexw apo gran turismo 2 sto ps1.Ektote me sapizoun.Borei kai na omws :D
Kala exei kai dark void 13lires, exei kana 2 vdomades pou vgike auto.Prepei na ne terastio skoupidi...
Χαζεύοντας σε κάτι φόρα, είδα ότι κυκλοφόρησε το Inquisitor επιτέλους. Προς το παρόν υπάρχει μόνο η Τσέχικη έκδοση αλλά σύντομα λένε (Q1 2010) θα βγει και η αγγλική.
Για όποιον δεν το ξέρει είναι ένα παιχνίδι που υποτίθεται αναπτύσσεται περίπου 10 χρόνια και λένε ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (>100ώρες), πάρα πολλούς διαλόγους, πολύ λεπτομερή τοπία και μια 2d/3d ισομετρική μηχανή γραφικών που θυμίζει τέλη δεκαετίας 90. Εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό/μεσαιωνικό κόσμο και εσύ ελέγχεις έναν inquisitor και τα γαμάς όλα. Τα πρώτα reviews λένε ότι είναι αρκετά καλό και το συγκρίνουν με το baldurs gate (εμένα προσωπικά μου θυμίζει αρκετά Arckanum). Γενικά φαίνεται πολύ μιαμ και περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει.
Αν ξέρει κανείς τσέχικα μπορεί να τσεκάρει και εδώ για επιπλέον πληροφορίες.
Τι παίζει με το premium γαμώτο; Λογικά έχει κάποιο όριο ε;
Από χτες το απόγευμα που πόσταρα εδώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχω κατεβάσει γύρω στα 7-8 gb. Απ' το μεσημέρι και μετά κατεβάζει χωρίς premium. Πάω στις ρυθμίσεις του jdownloader και μου λέει "You have exceeded the download quota" και "no traffic left".
πες μας και για πιο premium μιλας ομως ;p
rs πρέπει να λέει, 5 giga τη μέρα είναι το όριο
το χαμηλωσαν τοσο;lol ελεος.
RS ναι.
5 gb?!?! Τι το θελα τότε γαμώ το σταυρό μου :moutza:
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί πάντως, δηλαδή παιζει αν σήμερα δεν κατεβάσεις τίποτα, αύριο να έχεις πάνω από 5 διαθέσιμα, όχι 10 βέβαια. Αλλά το έχουν μειώσει αισθητά, ναι.
βασικα εχω premium μεχρι το μαη απο τα bonus που εδινε πριν κανα χρονο αναλογα τα points.αλλα περα απο τις σειρες σπανια κατεβαζω κατι αλλο,οποτε δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα ορια.
Εγώ χτες αγόρασα για ένα μήνα και είπα να κατεβάσω καμιά ταινία HD για να το χαρώ. Δε φανταζόμουν οτι θα έχει όριο 5 γίγα. Τώρα πρέπει να κάνω μηνιαίο πρόγραμμα για τα downloads μου.
Ναι ίσως να ήταν καλύτερο κανένα hotfile.com ή κανένα megaupload (αν και ακριβό). Δεν ξέρω και πιο είναι το πιο δημοφιλές από τα μη-rapidshare
Επίσης τα έχουν κάνει μουνί πια
L.A. Noire, the stylish new period drama from Rockstar, is no longer exclusively in development for PS3.
An Xbox 360 version is now planned too, according to US magazine Game Informer. In comments on a post about the magazine's new preview of L.A. Noire, editor Matt Kato wrote, "It's not a PS3-exclusive. It was at one point, but it's coming out for the PS3 and 360."
Fellow staff member Matt Bertz added, "To be clear, this is NOT a PS3 exclusive. Rockstar has another game called The Agent it announced last June that fulfills that role."
Tipota rapidshare efage oristiko X pleon.Kaloma8ane oi kirioi kai kanoun oti goustaroun.Pote xana , oute san free users.Mia epoxi xestikan sta lefta, anti na ependisoun se bandwith , siriknonoun filezones, klp... 0 kai geia sas :D