ωχ... καλή ασφαλείας βλέπω κουστουμάκι 200 ευρώ
Printable View
ωχ... καλή ασφαλείας βλέπω κουστουμάκι 200 ευρώ
Όχι ότι είναι λίγα τα φράγκα, αλλά α) χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί παίζουν πράγματα αξίας από πίσω, β) κάπου εκεί είχε γίνει η αρχική εκτίμηση για καλή κλειδαριά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω σε πορτάδικο και να τους πω το και το, ή σε μάστορα μερακλή εξαρχής; Και που βρίσκω κάποιον τέτοιο;
οπως μου χε πει ο κλειδαρας , οταν βαλαμε νεα κλειδαρια... λεει αυτη ειναι η ακριβοτερη.. σε κανα διμηνο θα χουν βρει τα τσακαλια τροπο να την ανοιγουν σε ενα λεπτο . Ταδε εφη ο αλανος .
οπως μου χε πει ο κλειδαρας , οταν βαλαμε νεα κλειδαρια... λεει αυτη ειναι η ακριβοτερη.. σε κανα διμηνο θα χουν βρει τα τσακαλια τροπο να την ανοιγουν σε ενα λεπτο . Ταδε εφη ο αλανος .
εγω φταιω που δε δουλευει το ντηλητ ; :P
Νομιζω ηταν μια απο τις πιο φτηνες, τις καφε, στην ελληνικη Μονοπολυ, αστο δε λεει. Μπορει να ηταν και μια απο τις μπλε βεβαια, αλλα και παλι σκατα
Το μόνο πρόβλημα στη κυψέλη είναι το παρκάρισμα. Καλή η Επτανήσου αλλά καλύτερη η Αγίας Ζώνης ειδικά το κομμάτι που είναι πεζόδρομος.
Είναι safe ρε παιδί μου να κυκλοφορεί εκεί γυναίκα τη νύχτα μόνη της? Αυτό με ενδιαφέρει. Μην κοιτάς εσύ αν είσαι μουσάτος κοιλαράς και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!
Ναι αμέ ;)
Γυναίκα μόνη νύχτα.. δεν έχει κανένα νόημα να το βλέπεις έτσι. Οκ μπορεί εγώ να είμαι άνετος επειδή ζω στον άγιο Παντελεήμονα και δε νιώθω πλέον. Όπως και να χει με μια δυο βόλτες θα μπορείς να έχεις την δική σου άποψη.
Ε νταξ, από πάντα που μένω Κυψέλη μια φορά έγινε στραβή για κλέψιμο και αυτό στα 15. Γενικά πάντως τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερα τα πράγματα,δες και προς την πλατεία καλύτερα (αν και λογικά θα είναι ακριβότερα)