http://sarajevomag.gr/entipa/teuhos_...arelaseis.html
Printable View
αθανασιος διακος, κολοκοτρωνης και βελουχιωτης.
ο α/α/α χωρος εχει λαλησει, α;;;
οπως τα λες αγαπητε Khalkji και ακομα δεν ειδαμε τπτ
βγαίνει μια φορά την εβδομάδα ...
Την βδομάδα....
Με τον Αύγουστο πάντως κάτι πρέπει να κάνετε, έχουμε Γενάρη, Φλεβάρη...Ιούνη, Ιούλη,Μάη Δεκέμβρη... ο Αύγουστος μας τα χαλάει, ο μόνος μήνας που παραμένει "Αυγούστου"
Μαλακία και η γραμματοσειρά με τόνους στα κεφαλαία.
βδομαδιάτικη αλλα όχι εβδομαδιαία λοιπόν;
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1087174
Καταρχήν, δεν αστειεύομαι για το γράμμα.
Καταδεύτερον υπάρχει λέξη βδομαδιάτικη. Και η Κόντρα την χρησιμοποιεί. Γιατί είναι η Κόντρα. Ξεπέρασε το.
ωπ το έχω ξαναθίξει.
ok το ξεπέρασα.
Quote:
Αυτοκτονία ηλικιωμένου έλληνα 77 ετών - με ένα παιδί - συνέβη στις 9:00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας ενώ βρισκόταν στη δεξιά πλευρά της πλατείας, ανάμεσα σε δέντρα έβγαλε ένα πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Οι διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασαν τραυματιοφορείς οι οποίοι μετέφεραν τη σορό του άντρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν τον πυροβολισμό και τον είδαν να πέφτει στο έδαφος.
Σύμφωνα να πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση.
Μιλώντας στο Βήμα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κώστας Λουράντος ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός - μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994, όταν πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφο του.
Quote:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».
Αυτό έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμά του 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός, που έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι, σήμερα το πρωί στην καρδιά της Αθήνας.
αγωνας δρομου για το ποια παραταξη θα εκμεταλευτει περισσοτερο αυτη την αυτοκτονια.. οι αλλες 100 που χουν γινει τον τελευταιο χρονο δεν ηταν τοσο κουλ γιατι δεν ηταν στο συνταγμα και γιατι κανεις δεν διαβασε τα γραμματα που ειχαν γραψει .
ποιος αγώνας δρόμου; ή προβλέπεις;
edit: ok
βλεπω οτι εχουν ασχοληθει με το θεμα , συριζα , ανταρσυα , καμμενοσ , λα.ο.ς . Φανταζομαι και οι αντιμνημονιακοι πασοκονδμοκρατες θα δηλωσουν συγκλονισμενοι