στην ευρυπιδου με εγραψαν και εμενα κυριακη βραδυ στις 2 πριν κανα 4μηνο
Printable View
στην ευρυπιδου με εγραψαν και εμενα κυριακη βραδυ στις 2 πριν κανα 4μηνο
ο κοκ λεει οτι αφαιρεις πινακιδες οταν το οχημα εμποδιζει την κυκλοφορια. δηλαδη εκει που εμποδιζες και τι? στην ιερα οδο στο αιγαλεω και στην μαραθωνος στην παλληνη που απαγορευεται το παρκαρισμα αλλα ολοι παρκαρουν γιατι οχι μονο δεν αφαιρουν πινακιδες αλλα ουτε καν τους γραφους? μια ζωη μπουρδελοκρατος...
Ας πούμε τα βασικά, μας ενοχλεί που γράψανε εμάς που ήμασταν παράνομοι, ή αφού γράφουν εμάς να γράψουν και τους άλλους?
Απαντώντας σε αυτή την απλή ερώτηση θα έχεις μια πιο όμορφη ζωή.
Κατανοητό το FML και συμπάσχω, αλλά αυτό που λέω είναι άλλο.
το φμλ είναι ότι οι μπάτσοι έχουν εντολή να βγάλουν φράγκα και τραβάνε πινακίδες ακόμα και όταν μια κλήση αρκεί, επειδή κανείς πλέον δεν πληρώνει κλήση. το αποτέλεσμα λοιπόν είναι πως αν εγώ ξαναπάω μοναστηράκι με το αυτοκίνητο (κι ας λατρεύω τα ΜΜΜ, δε γίνεται να βγεις βράδυ χωρίς αυτοκίνητο), απλά δε θα παρκάρω στην ευριπίδου όπου δεν ενοχλώ κανέναν και περνάνε μπάτσοι, αλλά στους πεζόδρομους της περιοχής όπου επίσης δεν ενοχλώ κανέναν, αλλά κάνω πολύ πιο άσχημη τη βόλτα του άλλου στα όμορφα στενά όπου δεν πατάνε οι τσέοι.
tl;dr, γαμιέται η μάνα τους για ένα πιάτο φακές
γιατι μετα τις 12 εχει ελαχιστα μμμ και ανα 45 λεπτα ... :/
αγαπη αν αναφερεσαι σε μενα, προφανως και αν ειχα κανει τη μαλακια σταρχιδια μου να με γραφουν. απλα θα ηθελα να εφαρμοζονται ολα οπως πρεπει, οχι για να αισθαννομαι οτι δεν ειμαι ο μονος μαλακας που εγραψαν αλλα για να αισθανομαι οτι κατι δουλευεισωστα. τεσπα...
αυτοι που μουτζωσαν ειναι καταστηματαρχες στο αιγαλεω ε?
η οποια ειναι καθολα σεβαστη ουτως ή αλλως. ηθελα για το καλτ της φασης να βώ τη λεξη αγαπη στην προταση μου οποτε σας ανεφερα:frik::frik::frik::frik::frik::frik::frik::pink::pink::pink::pink::pink:
έκανα χθες ανεφοδιασμό στους καφέδες. ελληνικό, γαλικό, εσπρέσο.
επειδή είμαι ηλίθια τους αφήνω πάνω στον πάγκο της κουζίνας κ φεύγω.
επιστρέφω μιαμιση ώρα μετά. οι καφέδες όλοι στο πάτωμα και ανοιγμένοι, ενώ από τον γαλλικό έλειπε τουλάχιστον το 1/3.
Spoiler
Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι καφέ πίνει.
Με δέκατα όλη μέρα, τώρα 38.1, ψιλοδηλητηρίαση μάλλον από τα χτεσινά σουβλάκια και καμιά δεκαριά φορές στην τουαλέτα.
πες ομως και απο που πηρες τα σουβλακια
Χαλκίδα ρε, αμφιβάλλω αν κινδυνεύει κανείς από δω
https://www.facebook.com/ThessalosXalkida
Btw, ο πυρετός έφτασε 38.3, ο ύπνος μου ήταν με διακοπές κάθε μία ώρα (για τουαλέτα φυσικά, τι άλλο). Ήπια λίγο καφέ ελληνικό με λεμόνι, κούμπωσα και 2 imodium και 4 ώρες τώρα είμαι "καλά".