Οκ, ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω πάντως μπας και απαντήσουν.
Printable View
Οκ, ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω πάντως μπας και απαντήσουν.
κόβεται
αιτείσαι επανεξέταση Ι 6 μήνες μετά τη χορήγησή της. Μην πας πολύ αργά να την κόψεις βέβαια γιατί δε θα σου το κάνουν
ξέρει κανείς πόσο παίρνει να βγει η δίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους;
χμ έχεις δίκιο, γράψε λάθος. τώρα που το λες, τους είχα πάρει τηλ και μου είχαν πει ότι έπρεπε να βγει το χαρτί κατάταξης πρώτα. οπότε με το που βγήκε, πήγα στους μπάτσους, το πήρα και στα καπάκια στρατολογία. δε θυμάμαι πόσες μέρες έκανε να βγει ακριβώς, αλλά σίγουρα βγήκε μια βδομάδα περίπου πριν την κατάταξη. πάρ' τους τηλέφωνο μια βδομάδα αργότερα και θα σε ενημερώσουν λογικά.
σβήνω το από πάνω ποστ μη μπερδευτεί κανείς.
:wave:
αν θυμάμαι καλά συμπληρώνεις ένα τυπικό χαρτί που σου δίνουν στη στρατολογία και μια υπεύθυνη δήλωση όπου απαριθμείς τους "κοινωνικούς" λόγους. αυτοί μπορεί να είναι οικονομικοί, λόγω σπουδών κ.λπ. καλό είναι να προσκομίσεις έγγραφα που επιβεβαιώνουν τους βασικούς λόγους. για παράδειγμα εγώ είχα πάρει υπογεγραμμένο χαρτί από τον καθηγητή και τη γραμματεία της σχολής λόγω εκκρεμότητας της διπλωματικής μου. σε ΚΕΠ δεν πήγα καθόλου γιατί ήξερα ότι αργεί αρκετά η διαδικασία μέχρι να προωθήσουν την αίτηση στη στρατολογία. προτείνω να πας κατευθείαν στην διεύθυνση στρατολογίας που ανήκεις (π.χ. για μένα ήταν στην Τρίπολη).
loipon phga kiegw shmera gia anavolh gia psixologikous logous kai den kserw giati me steilane gia epaneksetash aurio. exei sumvei se kanenan sas ? exete ebiries apo kati tetoio ? fwtiste to xtikion giati mexei piasei ena kwlo agxos giati den thelw me tpt na paw
Χτικέ μην ανησυχείς.
στην απολύτως χειρότερη των περιπτώσεων την πρώτη μέρα με το που μπαίνεις σε ρωτάνε αν θες αναβολή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη σου τη δώσουν εκεί, ειδικά την πρώτη φορά. όπως μας έλεγαν, όποιος δε θέλει να μπει δε θα μπει.
egw phga sto stratiotiko nosokomeio ΣΤΕΓΝΟΣ. χωρις χαρτι χωρις τπτ και ισως γιαυτό με στείλανε στην στρατιωτική ψυχολογική, για διάγνωση... ελπίζω να μην φαω άκυρο και μπω, δε θέλω με τπτ
πηγαινε και ψιθύρισε στο αυτι του τυπα που θα σε δει εκει
- Γραφω στο e.r... εδω και 8 χρονια...
και κομπλε
χτικιέ έχεις προσωπικό μήνυμα με λεπτομέρειες.
Plhroforiaka, apo thn stigmh pou apoly8hkate, poso ekane na sas er8ei to teliko monimo apolythrio?
Και γω τα ίδια και δεν πρόκειται να αλλάξει όπως μου είπαν λόγω ειδικότητας. Για τα άλλα έχω ακούσει πως μπορεί να έρθει το λευκό αλλά μπορεί και να ξαναλλάξει στην πορεία.
επί τόπου το πήρα ...δεν νομίζω να χρειαστεί και ποτέ όμως...