E einai hdh formated se ntfs.
Den tha prepe na xeis provlhma, opote arxinas.
An thes na eisai super sigouros, kantou kana format pali (oxi quick) h checkdisk mpas kai exei kana bad sector, alla den nomizw.
Printable View
E einai hdh formated se ntfs.
Den tha prepe na xeis provlhma, opote arxinas.
An thes na eisai super sigouros, kantou kana format pali (oxi quick) h checkdisk mpas kai exei kana bad sector, alla den nomizw.
αρχινισα γιατι γεμισαν ολοι οι αλλοι ντενεκεδες και επειγομε
οταν εβαλα ubuntu εγινε μαλακια με τα partition του σκληρου και πλεον έχω 80 GB που δε μπορουν να γραφτουν. πορευομαι με 19 GB προς το παρον, μεχρι να το πεταξω το καρβουδιστήρι.
κατεβασα λοιπόν ένα αρχείο 8 GB από το μπλουγουαιτ, επειδή ήταν φρη και χρειαζόμουν το ratio και είπα να μην το πετάξω τώρα που δεν το χρειάζομαι πια, αλλά να το μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό. στον οποίο μετά από 4 GB σταματάει η εγγραφή και δείχνει error, γιατί το αρχείο είναι λέει πολύ μεγάλο για μεταφορά. το κανα καναδυο φορές αυτό και δε γίνεται τίποτα, σταματάει στα 4. υπάρχει καμιά ελπίδα ή να το στείλω το αρχείο στο καλό να αναπνεύσει λίγο ο σκληρός;
Ο σκληρός είναι σε FAT32? αν ναι δεν μπορεί πάνω από 4 GB ένα αρχείο. Σπάσ'το σε 2 rar.
πως το σπαμε; :oops:
Right-Click > Compress > (επιλογή φορμάτ) > Split in parts.
Αν δεν, εγκατάστησε πρώτα το πακέτο 7zip, που υποστηρίζει multipart. Και/η το πακέτο rar
Ένα τσακαλάκι να μου πει ποιο download manager να χρησιμοποιήσω για premium rapidshare. Στη συνέχεια να μου πει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω. Με το rapget δεν έβγαλα άκρη, έκανα c/p τα λινκς κ πατούσα start αλλά δεν τα κατέβαζε. Κάτι κάνω λάθος.
Πείτε :)
cryptload εχω εγω...για premium δεν ξερω,τζαμπατζης ειμαι
αλλα απλο ειναι,θα βγαλεις ακρη
jdownloader
νομίζω είναι το καλύτερο :)
Βολεύτηκα με jdownloader προς το παρόν, αλλά είναι δυνατόν ~200kb/sec με premium;
Vale parapanw sundeseis/download kai parapanw max downloads.
(deksi click sto tray icon-> simultanious downloads, concurrent connections).
Vale 5-10 downloads, kai 3-7 connections.
Genika oi taxythtes an einai rythmismena swsta ta programmata einai thema provider/service.
zavvi.com εχει forza 3 και resident evil darkside cronicles στο 20euro.για 24h ε.