Σε παραπεμπω εδω περα! http://www.electricrequiem.com/forum...32#post1006845 :P :P :P
Α και δεν εριξα εγω μουτζα, ειναι μια σελιδα που συμπασχω με Μπαρμπαρα, αφηστε την ησυχη λεμε. Τα περαστικα μου ηταν ειλικρινη ε
Printable View
Σε παραπεμπω εδω περα! http://www.electricrequiem.com/forum...32#post1006845 :P :P :P
Α και δεν εριξα εγω μουτζα, ειναι μια σελιδα που συμπασχω με Μπαρμπαρα, αφηστε την ησυχη λεμε. Τα περαστικα μου ηταν ειλικρινη ε
Aν υποννοείς πως μοιάζει σε μένα, χρειάζεσαι γυαλιά.
να πουν κι οι αλλοι χρηστες (τα φορουσα τα γυαλια, η μαλακια τυφλωνει)
γιατι μεταφραζουν στον σκαι το dutch σαν γερμανικα?
μπαρμπαρα αν ξηγηθεις τσεμποκι στον θρασερ θα το εχεις το αιρκοντισιονακι σου , τωρα με τα λεσια κατσε να ιδρωνεις
Εχω αιρκοντισιον, αλλα δε θέλω να τ'ανοίγω από τώρα.
Την θες την θρασαδικη πουτσουλα!
Περσι ημουν 50 κιλα περισσοτερος και ιδρωνα τουλαχιστον 50 φορες περισσοτερο χωρις υπερβολη. φετος μου φαινεται οτι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι επιτελους υποφερτο και γαμαει απιστευτα πολυ.
MLR?
ρεαλισμός λέγεται από εμπειρία προηγούμενων αθλητικών καλοκαιριών!
Ε οχι και ρεαλισμος, η γιαγια πιθανοτατα δεν ακουει μακρυτερα απο 3 μετρα, τα κουνουπια δε με τσιμπανε ποτε οποτε εσυ παρε φιδακι :P και η μπυρα πινεται γρηγορα αν θελεις για να βλεπεις και κατι αγωνες Βορεια Κορεα - Ελλαδα πιο ομορφους.
λολ, ποια γιαγιά θα γκρινιάξει ρε, εδώ στο euro είχαν βγάλει όλοι τις grundig στις βεράντες και άκουγες χαριστέα dolby digital από 95 μεριές.
Μου αρέσει που κολλήσατε στη γιαγιά. Φορ δε ρεκορντ γιαγια έχει φωνάξει αστυνομία για θόρυβο στο τελευταίο euro (όχι σε εμένα). Είναι να σου κάτσει.
Το θέμα μας ήταν η γαμωζέστη και όσον αφορά τη μπύρα, χαλαρά γίνεται κάτουρο πριν τη τελειώσεις. Εκτός και αν πίνεις 30 κουτάκια μέσα σε 2 ώρες, οπότε οκ.
Να τα εκατοστήσεις Clockwork Orange!!!
Spoiler
skase ilithia.
Νευράκια?
nai alla to oti eisai ilithia den exei na kanei.
Whatever. Στους παλιούς του φόρουμ δεν αντιμιλώ :hippy:
Edit: Περαστικά για τα νευράκια cancer.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!!!!!!
Χρονια πολλα!!
Πιστευω σε τετοια μορφη θα το εκτιμησει περισσοτερο : :P
ΧΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τόσο δακρυγόνο έξω από το σπίτι μου (υπ. μαθρα) για ΟΠΑΔΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗ κιόλα δεν έχω ξαναδεί..
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ΟΦ
Έχω βάλει την ΤΑΜΠΛΕΤΑ στον μηχανισμό και έχει βρωμίσει καρκίνο το δωμάτιο. Κουνούπια γιατί συνεχίζει να έχει? :S
i tampleta skotwnei anthrwpous, vale to ygro kalytera.
Καλή σας ημέρα! 8)
κλικα των 8, αναφερατε.
2 ωρες μετα...??
χαχαχαχ γελαω, ραδιο αρβυλα, ο παναγιωτοπουλος μολις ειπε την ανεκδοταρα με το χετφιλντ στο περιπτερο.