kana ekswteriko hardware dn einai i fasi?
(obv)
Printable View
kana ekswteriko hardware dn einai i fasi?
(obv)
Είναι ζόρικο μαν μου, γιατί συνήθως αυτοί οι ενισχυτές/woofers έχουν καλώδια που κουμπώνουν στα mini jack outputs του pc, τα οποία λείπουν σε laptop. Οπότε έχεις 3 επιλογές, η κάθε μία με το κόστος/δυσκολία της:
- μια εξωτερική κάρτα ήχου που να συνδέεται στο laptop με USB και να υποστηρίζει αυτές τις εξόδους
- ένας μετατροπέας από HDMI σε καρφιά, ο οποίος όμως κοστίζει
- ένας HT ενισχυτής με HDMI in, που να παίρνει το σήμα από το laptop και να το μοιράζει στα ηχεία. Αυτή η λύση είναι και η ακριβότερη, ειδικά αν μιλάμε για αγορά ενισχυτή με ηχεία. Υπάρχει και η περίπτωση να τσεκάρεις τα ΩΜ των ηχείων που ήδη έχεις και να πάρεις έναν ενισχυτή ο οποίος δε θα σου τα κάψει, να μετατρέψεις τα καλώδια των ηχείων και να τα κουμπώσεις.
συνεχίζω αυτή την έρευνα σπιτιού και βρίσκω ένα άλλο που γράφει "κατάλληλο για κυρίες".
σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να το δω.
Kάνε έναν κόπο να το τραβήξεις βίντεο.
Spoiler
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ne...pos=0&at_tot=1
Quote:
Καταδικάστηκε η δικηγόρος που αφού παρενόχλησε σεξουαλικά οδηγό ταξί, τον κατηγόρησε για εκβιασμό.
ΟΡΙΣΤΕ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ;;;; Προσπαθουν να σπιλωσουν αυτο το καθαρο, το τιμιο επαγγελμα....
Αηδιαστικη και σιχαμενη, και πως γινεται να της δωσανε τετοια τιμωρια μονο δε μπορω να καταλαβω.
Οσο μαλακια και να ειναι (και οχι, δε θα κατσω να υπερασπιστω γενικα αντρες που ειναι σιχαματα και εννοειται ειμαι εναντια στο rape culture) αν τα φυλα ηταν αντιθετα και υπηρχε βιντεο, θα ειχε φαει καμια 3αρα χρονια ο αντιστοιχος εμετος που θα το εκανε.
Το είναι το rape culture σύντροφε;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! Μη δουν εναν αθωο ταξιτζη να σφυριξει αμεριμνος στη πρωτη κωλαρ.. εε, κοπελα που θα δει, θελοντας να διαπιστωσει αν ψαχνει κουρσα... ΑΜΕΣΩΣ να τον κατηγορησουν οτι προκαλεσε τις ζωωδεις ορμες της που τον εβαλαν στο στοχαστρο ολακερης της κενωνιας, αλλα και του πιο στυγνου εκβιασμου...
Ο Φίξξξερ δυστυχώς λέει μεγάλη αλήθεια.
Όσο για σένα Taksitzh, σας ξέρουμε τι είσαστε κύριοι ταρίφες, καρκίνοι της ασφάλτου! :p
Χθες το βράδυ, έβγαλα τη φαμέλια μια βόλτα με το αμαξάκι. Στο ύψος της Γκαμάρας, ταρίφας ανοίγει παραθύρι και πετάει κάτω το τσαλακωμένο πακέτο σιγαρέττων. Μας πιάνει φανάρι και τον προσεγγίζω, κατεβάζω παράθυρο συνοδηγού και ευγενικά, ψύχραιμα και χαμογελαστά, του λέω:
"κι εσείς ήταν ανάγκη να το πετάξετε στο δρόμο το πακέτο;"
"μου έπεσε" λέει και τάχα μου χασκογελάει
"α, σαν το ανύπαρκτο πουλάκι σας;" του λέω και γελάω
Πιστεύω πως αν δεν είχε να πληρωθεί από πελάτη εκείνη την ώρα θα το τρώγαμε το μισάωρο, αλλά it was \m/ enough
To TRX είναι που σε κάνει να νιώθεις άνετος να ψάχνεσαι για καβγάδες έχοντας γυναίκα και παιδί μαζί;
Χα χα, όχι βέβαια! Το γρήγορο αυτοκίνητο! :p
Για πείτε λίγο, σε πόρτα ασφαλείας θέλουμε να αλλάξει η κλειδαριά και να μπει μία σχετικά καλή προς πολύ καλή, οπότε πόσο περίπου θα πάει το μαλλί; Σε θεσσαλονίκη ψάχνουμε, άρα αν έχετε κανά μάστορα που θα μας κάνει τη δουλειά, ας ρίξει κανά pm (κερνάμε και μπύρα ΑΜΣΤΕΛ).