ποια αριστερα εν τω μεταξυ, αποχη απ'τις εκλογες, κραξιμο του λαου, αρνηση καθε εθνικοπατριωτισμου, αυτοι δικοι μας ειναι!
Printable View
ποια αριστερα εν τω μεταξυ, αποχη απ'τις εκλογες, κραξιμο του λαου, αρνηση καθε εθνικοπατριωτισμου, αυτοι δικοι μας ειναι!
Δηλαδή στις σημαντικότερες εκλογές από την μεταπολίτευση και με την Χρυσή Αυγή στα πρόθυρα της Βουλής εσείς θα κάνετε αποχή; Και αυτή είναι η "ανιδιοτελής" στάση;
η αποστολη του λοχου ειναι
Quote:
(1) Κατασκευή – ανακατασκευή και διαπλάτυνση οδών – γεφυρών.
(2) Κατασκευή κτιρίων υποστήριξης τεχνικών υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.
(3) Κατασκευή έργων για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στρατοπέδων.
(4) Εκπαίδευση Αφγανών στρατιωτών.
(5) Ανακατασκευή σχολείων.
(6) Αποχιονισμούς, κατά τη χειμερινή περίοδο.
(7) Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, σε όλη την περιοχή ευθύνης της Διοίκησης Περιοχής Πρωτεύουσας (RC-C).
(8) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.
εκτος και αν αυτα ειναι προπαγανδα και κανουν τπτ black ops οι Ελληνες μηχανικαριοι μακελαρηδες!
Κάνετε λες και δεν καταλαβαίνετε, έχει σημασία το αν οι έλληνες στρατιώτες σκοτώνουν στο αφγανιστάν; Είτε σκοτώνουν είτε όχι, η Ελλάδα ανήκει στην ιμπεριαλιστική συμμαχία του ΝΑΤΟ και θα κάνει οτιδήποτε της ζητηθεί από εκεί. Θα χτίζει, θα σκοτώνει, θα βιάζει, θα δίνει φάρμακα και νερά.
Τι να σκοτώσουν πέρα από χρόνο; Για τα έξτρα λεφτά πηγαίνουν και "κάνουν" αυτά που λέει πιο πάνω. Εκεί που εκπαιδεύει ο άλλος τον αφγανό, αυτός σηκώνεται φεύγει και στα αρχίδια του και ο άλλος μετά τρώει την μέρα να τον ψάχνει. Ένα ότι να'ναι, να χαμε να λέγαμε.
Αν καταλαβαίνω καλά πάντως ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν όντως οι αθρώποι και το λένε κιόλας:
http://kseeath.wordpress.com/2008/07...5%CE%B9%CE%BD/
Όπως και να 'χει παιδιά, εγώ το ξέρετε άλλωστε ότι είμαι ΦΟΥΛ αναρχία, και λύσσα και συνείδηση καθώς και άρνηση και φυσικά βία. Αλλά... σε αυτές τις εκλογές δε μπορώ, θα το πω, θα πάω να το ρίξω το κουκί μου. Τα λέμε άλλωστε εδώ και καιρό, η κατάσταση είναι προεμφυλιακή, η συμφωνία της βάρκιζας έσπασε, έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου. Πως θα μπορούσα λοιπόν να προδώσω το ιστορικό αναρχικό εμφυλιακό DNA μου και να ξεχάσω πως το τιμημένο CNT στην ίδια κατάσταση υπο την απειλή μιας κυβέρνησης φασιστών εψήφισε με πυγμή και επαναστατική τακτική ωριμότητα το δοξασμένο Λαϊκό Μέτωπο του Αθάνια. Μια τέτοια ωριμότητα αποφάσισα να δείξω κι εγώ, θα δαγκώσω το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα το ριξω με το ένα χέρι στην κάλπη καθώς στο άλλο θα βαστώ, τι άλλο, την καρδιά μου πέτρα, έτοιμη να την εκτοξεύσω σε καπιταλιστικούς στόχους.
Αποχή τέλος, ζωή μαγική. (A)
πινκαρα και επαυξάνω:
http://athens.indymedia.org/local/we...scan100034.jpg
χαίρομαι που καταλαβαίνεις τις παπαριές σου :smile:
παρακάμπτοντας τον αναρχικό παροξυσμό σου, δηλώνω ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΟΣ και στηρίζω ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΙ - ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΟΧΗ
http://www.eksegersi.gr/media/issue_682/issue_682.jpg
Άσε, πού να στα λέω, έμαθα και την ΑΚΕΠ!
Πάω για ύπνο, έπαθα υπερφόρτωση.
Και για να πω και του πιτσιρικά το δίκιο, την Κόντρα την έμαθα στις 2/2/08, την ημέρα που οι φασίστες μαχαίρωναν στο κέντρο και όλοι οι απελευθερωτές του λαού την κάνατε πριν νυχτώσει με ελαφρά. Η Κόντρα έκατσε ως το τέλος, τρώγοντας κι αυτή το ξύλο με το οποίο έληξαν τα γεγονότα.
Το ΕΕΚ το έμαθα το Δεκέμβρη του 08, και από τότε το βλέπω σταθερά στο δρόμο, να τρώει ξύλο και διώξεις, να στέκεται αλληλέγγυο όπου κι αν βρεθεί. Αυτά που δεν κάνει κανένα άλλο πρώην μέλος του ΜΕ.Ρ.Α. δηλαδή.
Σήμερα, έμαθα (και έμαθες, απ' ότι βλέπω) πως η Εργατική Εξουσία δεν έχει καμία σχέση με το ΕΕΚ και πως η Κόκκινη Ορχήστρα αποτελεί κομμάτι της.