Και γω προβληματιστηκα. και τόσα χρόνια μπλέκω με άτομα του χώρου :fear::fear:
Printable View
Και γω προβληματιστηκα. και τόσα χρόνια μπλέκω με άτομα του χώρου :fear::fear:
μεταξυ μας ποτε θα μπλεξουμε? :pipa:
Ναι σωστά τα λες, νταξ και εγω πιστευω πως οι άντρες εκτός μεταλ δυσκολα πλησιάζουν κοπέλες που ακούνε μεταλ. Τωρα αυτό περι του να βρουνε γκομενο κτλ, οντως υπαρχουν πολλές και κυρίως σε μικρή ηλικία το κάνουν αυτό, αλλά μη μας παιρνει όλες η μπάλα. Τέλος έχω βαρεθεί να να βλέπω σε ντεθ μεταλ συναυλιες 4-5 κοπέλες και στους σατυρικον να γινεται του αιδοιου το καγκελο(μιλαμε για πασαρελα)
ε καλά, ο ρουθλες τα λέει λίγο ακραία. από όσες έχω γνωρίσει αρκετές συνεχίζουν να ακουν metal και καμία δεν το έκανε για να βρει γκόμενο. για τη μόδα-μαγκιά-ξερω_γω_τι ναι, όχι συνειδητά για γκόμενο όμως.
βαρεμάρα σήμερα... :|
σε 5-6 ώρες ξεκινάω για αθήνα! yeah :dfinger:
το σωστο ειναι βαρεμαρα ΚΑΙ σημερα
:headbang:
το σωστο ειναι βαρεμαρα ΚΑΙ σημερα ΚΑΙ αυριο δινω μαθημα
To σωστό είναι, ξύπνησα μόλις τώρα και έχει ψάρι για φαγί και στα αρχίδια μου που δίνω αύριο.
To σωστό είναι, έχασα κι άλλο εργαστήριο από απουσίες.
Τέρμα, γράφομαι στο ezsniper τώρα. Ασιχτίρ.
τι σου πηραν μεσα απο τα χερια;
αν δυο σνιπερζ θελεουν το ιδιο αιτεμ, ποιος το παιρνει;
Αυτός (1-0!) που έβαλε τα περισσότερα. Αν έχουν βάλει το ίδιο ποσό αυτός που πέρασε στο ebay πρώτος (ie ο κωλόφαρδος)
...και δεν μου το πήραν ακόμη αλλά μου ανέβασε την τιμή χωρίς λόγο. 0 feedback και αποφάσισε να ξεκινήσει την σταδιοδρομία του με μένα. Ένα μπλουζάκι είναι, δεν έχει λήξει ακόμα και δεν θέλω να δώκω ιδέες! :P
Το μονο ον τοπικ ποστ σε αυτο το τοπικ θα μπορουσε να ειναι μια συζητηση για τον καιρο και πως πανε τα κεφια, οποτε συνδυαζοντας αυτα τα δυο, εχω να πω οτι γαμαει που φυσαει και ειναι τελειος ο καιρος γιατι εχει δροσουλα και ειμαι χαρουμενος.