δεν έχω ήχο να το ακούσω, αλλά μόνο σεβασμός στη μπάντα που μας είχε χαρίσει δάκρυα γέλιου σε αυτό το αξεπέραστο live :touched:
Printable View
δεν έχω ήχο να το ακούσω, αλλά μόνο σεβασμός στη μπάντα που μας είχε χαρίσει δάκρυα γέλιου σε αυτό το αξεπέραστο live :touched:
Ζαλίστηκα, σα να άκουγα σαμπλερ ολόκληρου δίσκου. Για το αν είναι καλό, που δεν είναι, δε μπορώ να πω αντικειμενικά γιατί ποτέ δε μάρεζαν.
Έχω να ακούσω Nightfall με προσήλωση από Lesbian Show και αυτό από σπόντα σε συλλογή. Για την ηληκιά που το άκουσα μου είχε αρέσει πολύ. Έχοντας να ακούσω Nightfall από τότε πέτυχα τηλεόραση το Ambassador of Mass, ωραίο κομμάτι, με έβαλε να ξανακούσω Athenian Echoes (από τα πρώτα μου cd, κασσέτες) και Lesbian, το ευχαριστήθηκα. Γενικά επειδή μακρυγορώ, respect για Nightfall, γιατί τουλάχιστον πάντα δοκίμαζαν μουσικά πράγματα με διάφορα αποτελέσματα. Τα τελευταία τους μου φαίνονται λίγο safe σαν δίσκοι, όσο έχω ακούσει, αλλά σε καμία περίπτωση κακοί. Απλά θελω κάποια στιγμή να βγάλουν δισκάρα.
Ο supermachoman παραπάνω έχει ένα δίκιο. Χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απεξω δεν γίνεται πλέον κουβέντα για δίσκους. Δίσκους Οχι Μπάντες.
Oι Slagmaur τελειώνουν τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο “Thill Smitts Terror”.
Ένα κομμάτι που υπάρχει soundcloud μαζί με όσο artwork έχει ανέβει internet (στο επίσημο FB) είναι αρκούντως άρρωστο για να περιμένουμε δισκάρα. :headbang:
Οταν με το καλό βρουν εταιρία.
Παρακάτω βλέπουμε το official video clip και tribute στον Steingrim Torson του Klokker Tramp από το προηγούμενο δίσκο τους “Von Rov Shelter”
Ληκαρε το νεο riverside. Κατεβαζω και θα επανελθω στο Album reviews καποια στιγμη
to oddfellows twn tomahawk ειναι απροσμενα καλο μετα το τουλαχιστον περιεργο προηγουμενο τους. παττον ιζ μπακ μαδερφακερς. χελ γιεα. σα να ακουω φειθ νο μορ. γαμω
εγώ πάντως μετά το καλούλι πρώτο μισό το βαρέθηκα. δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με fnm, είναι πολύ πιο περίεργο (είμαι κι από αυτούς που δεν μπορούν το angel dust θα μου πεις)
τι γινεται οταν σε κανει browse ο μπερναμπισος?
πολυ απλα σου κατεβαζει 62 αλμπουνς
porvtikos
μια συμβουλη ομως...μη το κανεις και σε αλλους αυτο
γιατι δεν θα φας μπαν απο τον γιουζερ μονο, αλλα απο το ιδιο το σλσκ λολ
Spoiler
μινμιν εχεις δικιο δεν ηξερα γενικα τι παιζει ρε συ. μου το πε ο αναρκ. δεν εχω ξαναασχοληθει με τετοια του διαβολου. για να μην βαζω καθε φορα 5-5 αλμπουμ (για να παιρνει κιαλλοσ κοσμος σειρα, εκανα το εξης. καθε μια ωρα ή και πιο λιγο, το κλεινω το σοουλσικ και το ξανανοιγω. ετσι ωστε να μπανω στον πατο του queue σας και οποτε ξαναξεκινησει, και παλι απο την αρχη. βεβαια ολα αυτα μεχρι να κατεβουν αυτα που κατεβαζω τωρα γιατι μετα θα κατεβαζω απλα ενε ενα αλμπουμ. εχω πολυ υλικ οδε χρειζομαι αλλα. ευχαριστω μπαι δε γουει για το μοιρασμα
λες μαλακιουλες λιγο ρε συ. την εποχη του aeons aura γαμουσαν κωλομερια. και το aeons aura ειναι απο τα καλυτερα ελληνικα δισκακια εβερ.ΕΒΕΡ. τα επομενα ουτε εμενα δε μαρεσαν. κακους δε τους λες. κακη λες τη φωνη του καραδημα που ειναι και μαλακας. πχ στο βιντεο η μουσικη ειναι ΓΑΜΩ. η φωνη ειναι καπως... για να μη πω σκατα.
εν τω μεταξυ ο κιθαριστας του aeons aura κανει μπαντα με τον τραγουδιστη μου. ελπιζω να βγει κατι καλο
σε εβανα λιστα οποτε δεν παιζει θεμα ρε με το queue
για οσους δεν σε εχουν στο λεω
ειλικρινα και να μη με εβαζες δεν εχω θεμα. εγω τα εβαλα ολα αυτα να κατεβαινουν, (και ηταν οντως πολλα) για να μην καθομαι καθε φορ να ψαχνω. για να ξεμπερδευω και οποτε κατεβουν. δεν ειχα σκεφτει αυτο με το κιου, ειναι οντως γαιδουρια προς τον υπολοιπο κοσμο που θελει να κατεβασει, γιαυτο γενικα θα το ανοιγοκλεινω. αλλα σε ευχαριστω ε. αν θες τιποτα απο μενα πες μονο πως σε βαζω κιου να το μανατζαρω το θεμα!!!
Κάπου εδώ να πούμε, επειδή υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην το ξέρει ο κόσμος, ότι το Eons Aura έχει δύο καινούριες συνθέσεις και δύο διασκευές. Η μία. Στο. Thor. Των Manowar. Δηλαδή τραγουδάει ο Eric Adams. Κι όλο αυτό το διασκευάζει ο Θύμιος. Ο Καραδήμας. Και δεν γελάς ακόμα.
To Eroding πάντως καλή σύνθεση, για να τα λέμε όλα. Επίσης, εμένα γενικά μου (ψιλο)αρέσουν. Αλλά εντάξει, όχι και μια κυκλοφορία με δύο κομμάτια να την βγάλουμε ελληνική κορυφή του metal.
αγορι μου γλυκο. το αεονς ορα. οταν ειχε βγει, με ειχαν δωροδοκησει οι γονεις με 5000 για να κουρευτω, οποτε κουρευτηκα για να παρω το σιντι το συγκεκριμενο και αφησα μαλλι. οποτε ξερω οτι το εονς ορα δεν ειχε τις διασκευες μεσα. δε ξερω ν σε καποια προσθετη κυκλοφορια τις εβαλαν σαν μπονους. το θορ το ειχαν κυκλοφορησει σε ενα σινγκλακι τους θυμαμαι. εισαι μικρος και δεν τα ειχες ζησει τοτε. επισης στο λαιβ (ναι ημουν) εβριζα που δεν επαιξαν το θορ και παιξαν χεβι μεταλ μανια...
το εονς ορα κατ εμε, ειναι απο τις καλυτερες ελληνικες κυκλοφοριες. δεν του βαζω την ταμπελα μεταλ ή κατι αλλο. ειναι μουσικη και γαμαει. για μενα παντα. ειτε το δεχεσαι ειτε δε το δεχεσαι. δε θα μαλωσουμε για αυτο ουτε θα βγαλω λεφτα απο αυτο. ο καραδημας ναι ειναι αστειος. παμ παρακατω τωρα
Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια νεφέλη κουρεύτηκες, Burni!
Ρε συ, ένα digi δεν είναι; Καλά δεν θυμάμαι; Τέσσερα κομμάτια έχει, εκ των οποίων δύο είναι διασκευές.
μάλλον το Athenian Echoes εννοείς. Το Eons Aura ήταν πάντα αυτό
ναι σορυ μωρε. το εονς ορα ηταν το αγαπημενο μου τραγουδι του σιντι και παντα μπερδευα τους τιτλους. ισως ειχε να κανει και με τη μαλακια της μπαντας που στο βιβλιαρακι ειχε βαλει φεικ στιχους. με τη δικαιολογια του οτι ειναι μαλακια οι οπαδοι να τραγουδανε τα λιρικς στις συναυλιες τους. ποσο ζωον αυτοςο καραδημας τελικα...
καλυτερο κομματι του σιντι
υγ. εν τω μεταξυ το σιντι δεν εχει τραγουδι εονς ορα πως μου κολησε εμενα? γιατι τοτε δεν ειχα το αγορασει το σινγκλακι. το αρμαντα εννοουσα. οτι ναναι πραγματικα.
υγ2. εχω κιαλλη ιστορια με το ναιτφολ αμα ξεβαρεθω την λεω αργοτερα
υγ.3 καυλωσα και ακουω το αρμαντα στο ριπιτ. ποσο τελεια τραγουδαρα ρε πουστη μου
υγ.4 δευτερο καλυτερο τραγουδι τουσιντι
Ναι, για να μην είμαι άδικος, όντως οι Nightfall υπήρξαν μέχρι το Athenian Echoes μια σοβαρή (μουσικά) και γαμάτη ελληνική μέταλ μπάντα. Και το Lesbian Show ωραίο χεβιμεταλλάκι ήτανε, πορωτικό. Άμα είχε και μια σωστή φωνή ίσως σήμερα να εκθειαζόταν από τους χιέβιδες. Αλλά μετά από αυτό, η μπάντα είναι ένα ανέκδοτο απ'όπου κι αν το πιάσεις. Δηλαδή οκ, μια ζωή ήταν μαλάκας ο Καραδήμας, αλλά πάρε δω κατάσταση:
http://cdn.7static.com/static/img/sl...331566_350.jpg
To κομμάτι που έβαλε ο Ρα παραπάνω είναι όντως μια θλίψη, generic όσο δεν πάει άλλο, μπορεί να κόψανε τα τελευταία χρόνια τα τρανά καραγκιοζιλίκια, αλλά έτσι δε γάμησε κανείς.
Και επειδή χαζεύοντας για νάιτφολ στο γιουτούμπι το πέτυχα και ξαναπορώθηκα:
http://www.youtube.com/watch?v=QMOomh3iIbI
ΣΟΣΙΈΤΑΣ ΣΑΤΆΝΑΣ :maikl:
λιτς σε αγαπησα απο τοτε που εκανες κραουντσερφιν στο ρουα ματ. καλα τα λες. α και το δαου αρτ λορντ το πρωτο ποσο τελεια δισκαρα ρε γαμωτο.
βοηθάτε τον αόματο
είναι ένα τραγουδάκι σε φάση ατμοσφαιρικό μετσαλ (σκάνε κάτι ψιλοβιολιά προς το τέλος)
με γυναικεία φωνητικά
ΑΛΛΑ σε μια μυστήρια γλώσσα,κάτι σαν ρώσικα,μπορεί και κάποια βαλκανική γλώσσα δεξέρω
καμιά ιδέα;
Δοκίμασε τους Dalriada από την Ουγγαρία.
ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν είναι αυτοί (θα πάνε και στη Eurovision φέτος)
μουσικά έμοιαζε με Lacuna Coil περισσότερο
δινεις πολυ λιγα hints, καροτε, και δυσκολα να στο βρουμε.
εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις προς πολωνια μερια καλυτερα, οπως Moonlight πχ(επαιζε ενα τραγουδι τους σχετικα συχνα στον 104.7 ή στον 105.5 αλλα δεν θυμαμαι τιτλο)
σε αλλα νεα, "κυκλοφορησε" τουτο
http://www.avantgardemusic.com/wordp...ps-300x300.jpg
Manii - Kollaps
avant garde black metal λεει, δεν εχω ιδεα ομως τι θα βρειτε μεσα διοτι δεν το ακουσα ακομα
επειδη ειναι ουσιαστικα η νεα δουλεια των Cernunnus & Sargatanas, δηλαδη των MANES υποθετω θα ενδιαφερει καποιους, οποτε απλα ενημερωνω για να κανετε τα κουμαντα σας(supermachoman, συγχωρα με)
Το τραγούδι των Moonlight που παίχτηκε στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης ήταν το
https://www.youtube.com/watch?v=KUgwORLbrR0
Zoonchild, θα τσεκάρουμε τους Maniimanes, γκράθιας.
Με κάψατε με το Moonlight!
Nαι ρε καλλιτέχνες αυτό έλεγα
ίσως έπρεπε να αναφέρω ότι και γω το άκουσα στον 106.5
ο Σύνδεσμος Φίλων Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σας ευχαριστεί
http://f0.bcbits.com/z/23/95/2395270876-1.jpg
http://ruinedfamilies.bandcamp.com/album/blank-language
νέο κομμάτι Ruined Families. :dfinger:
πειτε μου κατι. πχ θελω να δω μαιντεν στο αμστερνταμ. και ειναι σχεδον σολντ αουτ. εχουν μεινει κατι λιγες θεσεις στου διαλου τη μανα και δεν παιζει να παω εκει. θα βγουν σε κανα ιμπει πιο μετα εισητηριακια αρενα? ειναι συνηθες αυτο ή παπαρια και την γμησα? για πειτε οι γνωστες. εχουμε ελπιδες να βρουμε κατα το μαη ας πουμε? ή παπαρια? το να δωκω παπαπανω φραγκα το εχω αναμενομενο το θεμα ειναι αν θελισω να παω εκει, αν θα βρω εναμιση μηνα πριν τη συναυλια
φχαριστωωωωωω
Έχω καιρό να δω για εισιτήρια στο ebay αλλά τελευταίες φορές που είχα κοιτάξει δεν υπήρχε τίποτε. Σα να τα απαγόρεψαν, δε ξέρω αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω.
πρεπει να το ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα δε βαρεις...
http://www.youtube.com/watch?v=1BqoNdQ8aeg
http://cosmichearse.blogspot.gr/2010...rockstars.html
Sad but truePosted on Monday, September 7th, 2009
Howdy Folks, Well I don't know where to start really. But the story's like this I just started school, for the third time. I know we had an upcoming tour in England (and shows in Holland, Belgium and Greece). But the tour and school collided in a such bad way, that I won�t be able to do the tour. Seeing this might be my last chance at an education, I just can�t give it up. So what that means in short�We�ve decided to take a break for an indefinite period of time. On the 13th of November we have a gig in our hometown. If it will be the last gig? Only time will tell. But we�re pretty confident that it won�t be�
Take care / Fredrik in Dozer
Φρέσκα Κουλούρια
Spoiler
νέο κομμάτι Βlack Angels, το αλμπουμ τον Απριλιο
Ναι οκ, γελάει ο κόσμος με το παρόν ποστ, ΑΛΛΑ
Ψάχνω κομμάτια σαν:
Άκακο heavy metal riffing δλδ, με μελωδικά ρεφραίν και μονδέρνα παραγωγή. Δεν με ενδιαφέρει να είναι melodeath (sic) ντε και καλά. Απλώς να ταιριάζουν με σύγχρονο κλασικό metal (Halford, Dickinson, Metallicats κ.λπ.).
Επίσης, Fandango, θύμισέ με κανά δυο καλά κομμάτια από Trivium. Επίσης (2), τί προτείνουν οι έμπειροι dj για αλλαγή ύστερα από Rammstein; Έχω δοκιμάσει In Extremo και ακούστηκε αρκετά καλό το αποτέλεσμα. 8) [Θα προτιμούσα να αποφευχθεί λύση "I Wish I Had an Angel" :puke: ] Επίσης (3), κανά πιασάρικο Fear Factory; Τέλος, καμιά ιδέα για κομμάτια τύπου:
Ραπ,
-για σύγχρονα(κοντά στο in flames, αλλά σίγουρα όχι κοντά σε Ντικινσον κλπ):
Soilwork - Figure Number Five
Spoiler
Slipknot - Before i forget
Spoiler
StoneSour - 30/30-150
Spoiler
Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot
Spoiler
Mudvayne - Determined
Spoiler
Fear Factory - Edgecrusher
Spoiler
Fear Factory - Descent
Spoiler
To έπος
Fear Factory - Dead Man Walking
Spoiler
Fear Factory - What Will Become?
Spoiler
Fear Factory - Digimortal
Spoiler
Kαι μάλλον το καλύτερο τραγούδι τους:
Spoiler
Μερικά πρόχειρα. Αν έχουν σχέση με αυτά που θες, πες.