Γιαγιά σου μυρίζει κάτι σάπιο??? γιαγιά,γιαγιά γιαγιαααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??
Printable View
Γιαγιά σου μυρίζει κάτι σάπιο??? γιαγιά,γιαγιά γιαγιαααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??
όχι ρε γμτ!
μου θυμίζεις σουηδοδαννέζικα ανεκδοτάκια απο garfield
Ειναι απιστευτα σαπιο αυτο αλλα με εχει πιασει σπαστικο γελιο.
A Whisper In The Noise - Havoc
εχει καμια σχεση το νικ σου με αυτο το κομματι ή συμπτωση?
Διαβαζα Βrian Massumi για συναισθησιες και καπου εκει το havoc ηταν η πρωτη λεξη που επελεξε η χαβοκικη μου προσωπικοτητα για νικ μετα την προτροπη παλιου ερ-ιτη.
Ο επισκέπτης σε κάποιο ψυχιατρείο ρωτά τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει να εγκλειστεί ή όχι. «Είναι απλό» απαντά ο διευθυντής. «Γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι και έναν κουβά, ζητώντας του να την αδειάσει». «Κατάλαβα», λέει ο επισκέπτης, «ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά, γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι». «Όχι», απαντά ο διευθυντής, «ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα. Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο ή δίπλα στον τοίχο;»
Λέει ο Ελληνας πατέρας στον γιο του μια μέρα : Υιέ μου σου βρήκα νύφη.
Απαντάει ο γιός : Πατέρα εγώ θα διαλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ
Λέει ο πατέρας : Ναι αλλά εγώ η...
νύφη που σου προτείνω είναι η κόρη του Bill Gates
Οπότε ο γιός συμφωνεί. Πάει ο Ελληνας πατέρας στον Bill Gates και του λέει :
Σου έχω έναν καλό γαμπρό για την κόρη σου.
Απαντάει ο Bill Gates : Μα η κόρη μου είναι μόνο 15 ετών.
Και ο πατέρας : Ναι αλλά ο νέος που σου προτείνω είναι διευθυντικό στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Οπότε και ο Bill Gates συμφωνεί. Πάει μετά ο Ελληνας πατέρας στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του λέει :
Σου έχω βρει ένα φοβερό διευθυντικό στέλεχος για την τράπεζα
Απαντάει ο Πρόεδρος : Μα ήδη έχω πολλούς διευθυντές και δεν τους χρειάζομαι όλους.
Λέει ο πατέρας : Ναι, αλλά αυτός που σου προτείνω είναι γαμπρός του Bill Gates
ανοίγω το μικυ μαους μου και εξαπολύω επική αντεπίθεση:
1) η μικρή Ελενη γυρνάει από το σχολείο μετά την πρώτη βδομάδα μαθημάτων και λέει κλαίγοντας στη μαμά της: χάνω τον καιρό μου εκεί μέσα, δεν ξέρω να διαβάζω, δεν ξέρω να γράφω και δε μ'αφήνουν να μιλάω.
2) τι θα πάρουμε αν διασταυρώσουμε ένα πρόβατο κι ένα καγκουρό; ένα πουλόβερ με μεγάλες τσέπες.
3) -τι κάνεις όταν δεν χορταίνεις ύπνο;
- τρώω και το μαξιλάρι.
4) -γιατί πυροβόλησες το ξυπνητήρι;
-για να σκοτώσω την ώρα μου.
5) πως λέγεται ο Γιαπωνέζος οδοντίατρος; Δόκτωρ Γιαταούλα.
azza τραγικός
:moutza:
Ένας τύπος ψάχνει για δουλειά και γι' αυτό πηγαίνει σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Η μόνη δουλειά που υπάρχει είναι σε ένα συνεργείο που φυτεύει τηλεφωνικούς στύλους. Στην ερώτηση πόσο είναι το μεροκάματο, ο φιλαράκος μας παίρνει την απάντηση ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των στύλων που τοποθετεί. Αφού δέχτηκε να εργαστεί, το επόμενο πρωί εμφανίζεται στην δουλειά πανέτοιμος και ο εργοδηγός του δίνει μια λίστα με τα σημεία όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι στύλοι. Το απόγευμα, ο φιλαράκος μας εμφανίζεται κατάκοπος και καταϊδρωμένος, δείγμα της σκληρής δουλειάς που είχε προηγηθεί. Ο εργοδηγός εντυπωσιάζεται και υποθέτει ότι ο αριθμός των στύλων που θα έχει τοποθετήσει θα είναι μεγάλος. Ρωτά λοιπόν έναν έναν τους εργάτες πόσους στύλους έβαλαν και ο πρώτος πληρώνεται για 9 στύλους, ο δεύτερος για 11. Ο δικός μας, όταν τον ρώτησε ο υπεύθυνος πόσους έβαλε απάντησε:
- "Έναν!"
- "Έναν; Μόνο έναν; Οι δύο άλλοι έβαλαν 20 στύλους και εσύ έβαλες έναν; Άκουσέ με, θα σου δώσω άλλη μια ευκαιρία. Αν δεν καταφέρεις να βάλεις περισσότερους, θα χρειαστεί να φύγεις γιατί δεν κάνεις γι' αυτήν την δουλειά."
Το επόμενο απόγευμα ο φίλος μας εμφανίζεται και πάλι, και φαινόταν δέκα φορές πιο κουρασμένος από την προηγούμενη μέρα. Στην ερώτηση πόσους έβαλε ο καθένας, ο πρώτος απαντά ότι έβαλε 11 και ο δεύτερος 10. Ο εργοδηγός ρωτά τον δικό μας πόσους έβαλε, πιστεύοντας ότι σήμερα θα τα είχε καταφέρει καλύτερα και εκείνος απαντά:
- "Δύο."
- "Άκουσέ με, δεν είναι αρκετά και πάλι. Οι άλλοι τοποθέτησαν 21 στο σύνολο, εσύ πως κατάφερες να βάλεις μόνο δύο;"
- "Ναι... αλλά μήπως είδες πόσο αφήνουν έξω από το χώμα;"
Φέρτε πίσω τις μούτζες.................
Spoiler