Auto mallon den tha doulepsei, thelei eidikh epilogh meta wste na einai bootable to cd/dvd, kalutera apla burn iso, pio eukolo einai etsi kialliws.
Printable View
Έχει κανείς ιδέα πως θα γράψω σε dvd από VHS;
Λογικα θα πρέπει να παίξεις το video σε κάποια tv η οποία να μπορεί να συνδεθεί με το pc. Από εκεί και μετά κάνεις capture ότι παίζει η tv και μετά είσαι οκ.
Ίσως να γίνεται και να συνδέσεις το vhs video στο pc μέσω κάποιου αντάπτορα και να κάνεις τη δουλειά απ'ευθείας.
Λοιπόν, επειδή σκοπεύω να κάνω κι εγώ μια κίνηση περάσματος των 7 σε κενό δίσκο και σκεφτόμουνα ότι παίζει να μου κάτσει η ίδια περίπτωση, το θέμα ενδιαφέρει κι εμένα.
Άκρη όμως από τις απαντήσεις δεν έβγαλα. Ο ένας λέει ότι απλά το burn του iso δεν είναι αρκετό για να κάνει bootable το dvd και ο Ingo (αν κατάλαβα καλά λέει το αντίθετο).
Γίνεται κανείς να πει τι κάνουμε απλά με το Nero (γιατί φαντάζομαι 9 στους 10 αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε)?
Αφενός, έχεις ως 1ο boot device το cdrom?
Aφετέρου, αν δεν κατάλαβα καλά και αναφέρεσαι στο μήνυμα που σου βγάζουν τα windows στη μέση της εγκατάστασης, τότε μετά το reboot πρέπει να επιλέξεις το δίσκο για να συνεχίσεις την εγκατάσταση.
Κατά τ'άλλα, αν το αρχικό ISO είναι bootable και αυτό που θα γράψεις είναι bootable (υπό ΚΣ πάντα).
Το πρώτο!
@Ingolemo
Δουλεύει (δούλευε;) το'χα κάνει σε προλινουξιακή εποχή.
@H. & the rest
Disclaimer. Δεν έχω windows atm και μπορεί τα μενού να μην είναι πια ακριβώς όπως τα θυμάμαι. Διορθώστε.
Για το bootable
1.) Ανοίγεις το Nero Express
2.) Πας εκεί που λέει images ή κάτι τέτοιο (Burn image to DVD)
3.) Διαλέγεις το αρχείο κα το καις. Κατά προτίμηση σε χαμηλή ταχύτητα και ΣΟΠΩΔΗΠΟΤΕ κανεις verify. Δε θες να σου μείνει στη μέση το format λόγω ελαττωματικής αντιγραφής και να μείνεις χωρίς λειτουργικό, ε;
Για το σωστό Boot
1.) Μετά το προφανές restart, μπαίνουμε στο BIOS με F2 ή Del, ανάλογα με την περίπτωση (θα σας το γράφει)
2.) Διαλέγουμε ως 1o boot device το drive που έχουμε τοποθετήσει το DVD. 2ο Βοοt Device βάζουμε το σκληρό μας. Πιο συγκεκριμένες οδηγίες δεν μπορώ να δώσω, παίζει ανάλογα το BIOS πού ακριβώς είναι στο menu. Ψάχνουμε Boot Device Priority ή κάτι to that effect.
3.) F10 και y για αποθήκευση, επιβεβαίωση και έξοδο
Για την εγκατάσταση.
1.) Αν μας ρωτήσει Press any key to boot from CD.... πατάμε το any key. Αν το πληκτρολόγιό σας δεν έχει any κουμπί, την πατήσατε. (Κρύο.... μπρρρρρρρ)
2.) Κάνουμε την εγκατάσταση και σε κάποια φάση θα μας πει να κάνουμε reboot (ή θα κάνει μόνο του).
3.) Βγάζουμε το DVD από το drive για να είμαστε ασφαλείς. Εναλλακτικά, βάζουμε ως 1st boot device το σκληρό μας. Εναλλακτικά, ΔΕΝ πατάμε το any key όταν μας ρωτήσει. Δεν πατάμε ούτε κανένα από τα άλλα κουμπιά που έχει το πληκτρολόγιό μας.
4.) Ξαναπεριμένουμε και εισάγουμε τα στοιχεία που μας ζητά. Βάλτε δυνατό password, I can't stress this enough. Σπάσιμο στα @@. Το ξέρω. Αλλά κάλιο γαϊδορόδενε, παρά 10 και καρτέρι.
5.) Είμαστε έτοιμοι!!!
palikaros.
για τσεκαρετε το σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε.τιμες επιπεδου ebay.com (40-43 euro σε καινουργια nextgen games,30-34 pc) ευρωπαικες εκδοσεις και free shipping.
http://www.zavvi.com
Episis ka8e kiriaki vradaki xekinaei to mega mondays deal me akoma xamiloteres times.Exw tsibisei rachet and clank to telefteo 18lires, dirt2, batman klp prin apo kairo.Shipping 1lira ana proion, kai an exete orexi exei kai cd merikes fores se gamates times. Opos auto
http://www.zavvi.com/cd/nine-inch-na...d/9983901.html
nomizw to xa dei 27.50e sto metropolis kapote :D
Για πείτε, εκτός του soulseek, παίζει κάνα άλλο αξιοπρεπές P2P?
μαλλον εννοείς εκτός απο slsk ΚΑΙ torrents ε;
Κάποτε υπήρχε η ιδέα της δημιουργιας του freenet. Δεν ξέρω τι έγινε, αν έγινε, πάντως όταν το τσέκαρα τελευταία, ήθελε να είσαι πιο geek από μένα για να καταλάβεις πώς να το κάνεις να δουλέψει.
Σαν concept πάντως γαμεί, στην ουσία είναι ένα δίκτυο από πλήρως ανώνυμους χρήστες που μοιράζονται "πληροφορίες" και πλοηγείται σαν σελίδα Web (μέσω http)
Αυτά ξέρω.