9+ myria syndromhtes nomizo se diapseydoun.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Printable View
9+ myria syndromhtes nomizo se diapseydoun.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Και η Britney Spears έχει βγάλει δίσκους που ξεπερνούν τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις. Τι να λέει;Quote:
Originally Posted by BLi
De nomizo na plhronoun kathe mhna syndromh sth britney. 3 xronia meta thn kykloforia ;P
bullet den mporeis na pareis profession oso paizeis trial. Episis den mporeis na xrisimopoihseis to auction house kai na pas panw apo level 20
α
να σου πω αμα παω να παρω το παιχνιδι με τα 14 ευρα μετα καθε μηνα θελει αλλα τοσα σε καρτουλες;
e nai, afou teleiwsei o prwtos mhnas pou einai tzampe mazi me th syskevasia, plirwneis sindromh, den kserw poso exoun oi propliromenes, egw to exw sthn pistwtikh mou kai plirwnw 12 euro to mhna
ωραια
τα πηρα πριν λιγο,το game kai to burning crusade
βασικα εχω κολλησει στο εξης,στο account managment δειχνει πως το νεο key θα πιασει απο τις 29 που τελειωνει το trial...αρα θα παιζω με το trial μεχρι τοτε αλλα με τα features του retail;
anyway,αν εχει ορεξη κανεις καποια στιγμη ingame να με βοηθήσει στο ξενουμπιασμα ,καλοδεχουμενος
xmm tha se gelasw, kai egw to deftero account mou apo guest pass to ksekinisa alla den thimamai ti ginete. pes se pion server eisai nte
καλη ερωτηση αλλα πως το βλεπω;δλδ εγω απλα παταω λογκιν και εντερ γουορλντ
Απλό
Στην οθόνη που επιλέγεις χαρακτήρα ( και εχει την επιλογή enter world ) λέει το όνομα του σέρβερ πάνω δεξιά, πάνω από τη λίστα με τους χαρακτήρες σου.
Θα κλέψω την πικ που έβαλε ο Μπλίτζερ 2-3 σελίδες πιο πριν γιατί βαργιέμαι να βγάλω εγώ τώρα μία :P
http://i8.photobucket.com/albums/a10...907_202409.jpg
Π.χ. αυτό, όπως βλέπεις, είναι στον Bloodhoof.
Έχω druid level 61. Πρώτη φορά outlands πήγα πριν από μία βδομάδα! Λες και ξεκινάς καινούριο game είναι! Υπέροχο!
Τα πρώτα quest rewards που πήρα ήταν τουλάχιστον 2 φορές καλύτερα από αυτά που είχα! Έφτιαξα ένα gear τέλειο! :D
Άσε που έχω και καβάτζα 2ο gear για heal spec! Τι όμορφα πράγματα...
Outlands Rule!!!
Epishs patontas to "change realm" koumpaki ekei pshla mporeis na epilekseis ton server ths areskeias sou kai na kaneis xarakthra ekei.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χαχα τον μλκ, έκανε απντεηντ τη πικ :!:
hellscream λεει
τώρα άρχισα να νιώθω τι παίζει με τα quest κτλ,έφτασα level 9 :p
άσε που πριν λίγο είδα ότι υπάρχει χάρτης γενικότερος και μέχρι τώρα παιδευόμουν να βρω που είναι το κάθε μέρος στη τύχη ουσιαστικά :s
λοιπόν όσο παίζω τo game κατάλαβα τα εξής
πρώτον όντως είναι εθιστικοτατο και κατάλαβα γιατί έχει κολλήσει τόσο κόσμος
δεύτερον δε συμφέρει να παίζεις μονος σου,είναι παλούκι...με μια παρέα από ένα έως 3 άτομα σε ένα γκρουπάκι τα quest φεύγουν νερό και ανεβάζεις level σε χρόνο dt,άσε που έχει και περισσότερο χαβαλέ έτσι
τρίτον,δε συμφέρει να παίζεις alliance,τα horde είναι πολυ πανω
και τέλος νομίζω ότι ένας undead warlock είναι ότι καλύτερο να δημιουργήσεις
αυτά τα ολίγα
Χμ άκου να δεις πως έχει το πράγμα.
Όντως με γκρουπ είναι πολύ πιο ωραίο το game. Παρ'όλα αυτά αν ποτέ αρχίσεις πχ 2ο χαρακτήρα επειδή θα ξέρεις τότε τι παίζει, θα δεις πως το content βγαίνει πολύ εύκολα και σόλο, ειδικά αν είσαι pet class (Hunter / Warlock) ή κανας Frost Mage ξέρω γω.
Η Alliance - λόγω εμφάνισης; λόγω του ότι όλοι λενε πως "ουγκ το Orcs είναι κακά στο Λοτρ άρα θα είναι και εδω" ; τέσπα - είναι συνήθως η πρώτη επιλογή για καινούριους παίχτες οπότε γενικά το επίπεδο σε skillz / PVE και ωριμότητας ήταν κάπως χαμηλότερο. Τελευταία έχει φτιάξει κάπως το πράγμα και φτάνουν μερικές φορές τους Horde. :P
Όσον αφορά το class balance, o lock είναι πολύ δυνατό σολο class αλλά οκ αυτά που θα ακούσεις να λένε είναι, τουλάχιστον, υπερβολές. Ένας Rogue ή ένας warrior που ξέρει τι κάνει, τον έχει σβήσει σε δευτερόλεπτα.
Για να πάρεις μια γενική ιδέα το balance του παιχνιδιού βασίζεται γύρω από group PVP (τουλάχιστον 3vs3 και άνω) οπότε σε duels και 1vs1 κάποια classes υπερισχύουν πάνω σε άλλα πχ. Ο Warlock με Felhunter (<-- Warlock pet) δεν γίνεται να χάσει από Mage. O Frost Mage βλέπει Warrior και γελά, o warrior κάνει το ίδιο στον warlock κ.ο.κ. Βέβαια το σκιλλ + καλό equipment υπερέχει οποιασδήποτε ανισότητας αλλά οκ.
Τι level έφτασες;
15 με τον undead που ξεκινησα προχτες ;p
De gamao? !11!Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Den exeis thn paramikrh idea. To paixnidi arxizei meta to max level.Quote:
Mmm ta perissotera quests einai arketa eykola kai liga classes den ta exoun solo. Sthn telikh aneva 1-2 lvls kai ksanadokimase. Gia proth fora nomizo einai kalyterh h solo empeiria. Meta apo 200 xarakthres fysika katantaei ligo vareto kai mia parea spaei thn plhksh (kai ta extra xp :P).Quote:
Oxi pantou, alla genikotera oi allies einai kathysterhmenoi. Ta exoume pei ayta.Quote:
Oxi den einai "oti kalytero". Alla nai gamaei. Prosopikh agaph einai o warrior (o opoios de solarei oute gia plaka ayta pou solarei o lock, alla still einai erotas megalos).Quote:
παιζει κανεις shattered halls?
λοιπον, κανε χαρακτηρα horde στον genjuros, ξεκινάει και ένα φιλαράκι μου σήμερα, και αυτος σαν εσενα πρώτη φορα θα παίξει, κανω και εγώ ενα τρανσφερ μεθαύριο και οτι αποριες δεν μπορείτε να λύσετε μεταξύ σας , θα σας τις λυνω εγω ιν γκεημ
ΕΝΤΙΤ: ΛΟΚΑΣΤ απο το πηση του καρχαρια
παιζω με κατι φιλους shattered halls ρε συ γιαυτο ρωταω
ρε σεις ειναι κριμα να καιγεστε για τοσα χρονια ..δεν ειναι?
αμπρουτζι εκανες χοντρη πατατα ...οταν θα με θυμηθεις θα ειναι πλεον πολυ αργα.
η ζωη ειναι ωραια.
βγαζω καπνους ηδη
Παρατήστε το WOW επιτέλους. Είναι θλιβερό να παίζετε ένα παιχνίδι του οποίου η όψη είναι χειρότερη παιχνίδιου από το 1998. Έχει ωραία mechanics, διασκεδαστικό (αλλά ανούσιο) PVP αλλά μέχρι εκεί... Ούτε ο κόσμος είναι δυναμικός, ούτε αλλάζει κάτι μεταξύ των factions, και γενικώς γίνονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. 7 μύρια παίχτες παίξανε σ'αυτό τον κόσμο και ακόμα να τον σώσουν!
έζησα το πρώτο μου bg,νιώθω τη σαπίλα να με κυριεύει
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα πάθαινες σε ένα παιχνίδι όπως το EVE σε ένα fleet 100 ατόμων :)
Προσωπικά μπορώ να φανταστώ και άρα σκοπεύω να μην παίξω ποτέ.
Πρόσφατα έγινε μια ωραία μάχη, 200vs200, τους γαμήσαμε :) Άντε σιγά-σιγά και προς το Delve!!!
http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/ ... luence.png
Για να μάθετε τι πάει να πει territorial dispute...
Abruzzi, άσε τις βλακείες και έλα φτιάξε χαρακτήρα στον Stormscale. Και αν και ντρέπομαι που το λέω, κάνε Alliance γιατί Alliance είμαστε σε αυτόν τον σέρβερ.... οι ανάγκες βλέπεις! :P
horde ftwQuote:
Originally Posted by Vampyra
ναμαι
http://img228.imageshack.us/img228/2489/metalod5.jpg
Το περιοδικό PCMaster έκανε guild στον σέρβερ Nagrand. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει. Horde side. To guild διοργανώνει ωραία events. Επίσεις έχει ένα 4slot guild bank, το οποίο είναι free για όλα τα μέλη!
Κάντε ένα /who PCMaster και όποιος είναι log in μπορεί να σας βάλει!
apo tis 8 to prwi pou irtha diavazw to topic apo thn arxh, priceless katastaseis. Mou leipei to kapsimo, mpafoi kai wow 20 wres thn hmera . Twra ena 3wro me to zori prolavenw na peksw, kai ennoeitai oti akoma paizw kryfa :?
Κι εγώ πριν 10 μέρες ξαναέπεσα στο βούρκο. Το είχα κόψει από το Νοέμβριο του 2006 αλλά κάτι με έτρωγε συνέχεια ρε γμτ. Ώσπου έσπασα τις προάλλες περνώντας τυχαία έξω από τον Παπασωτηρίου. Αυτό ήταν. Πήρα Burning Crusade και κάρτα σαν junkie :D
Αφού ακόμη δε δουλεύω πρωί έχει αρχίσει να πέφτει τρελό κάψιμο. Μετά βλέπουμε 8)
kala re bullet, se 5 meres pires mono 7 lvl?
episis, vgale afto to dagger me attack power pou exeis gia na mhn se koroidevei o kosmos (an den vriskeis kanena allo me +dmg h stats pou se endiaferoun, mhn foras tipota :P) kai ftiakse ta talents sou.
vgale ta talenta apo to demonology tree pros to paron, kai pare to shadowburn apo destruction kai foulare oso to dinaton pio grigora to improved corruption
τι να βαλω στο νταγκερ δλδ;αυτο που εχω μου βαζει +8 ατακπαουα
τα ταλεντς οπως λες τα παω
βασικα 30 στα 31 ειμαι τωρα αλλα παιζω πολυ περιεργα,ο ενας βοηθαει τον αλλο κτλ και μενουμε λιγο πισω στα q για να συμβαδιζουμε
btw ποσο γτπ ειναι οι 70αριδες που γκαγκαρουν 800 λεβελ κατω απο αυτους ατομα;
eisai caster, to attack power to xrisimopoioun mono ta melee classes, kai +500 attack power na exeis den prokeitai na kanei kamia apolytws diafora sto damage sou
το εβγαλα,θενξ
oti thes rwta, edw eimaste emeis, giati ap'oti katalava kai oi filoi sou pou paizete mazi den prepei na skampazoun kai para polla
O sostos lock einai aytos:
http://i8.photobucket.com/albums/a10...108_153334.jpg
Gama to shadowburn pou leei o nub apo pano kai xosta ola affliction, na pareis oso to dynaton pio grhgora dark pact. Meta de tha katalavaineis oti exeis mana kai health pool.
Gia na se voithiso, frontise to tree sou sto lvl40 na deixnei kapos etsi: http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Kalo to empowered corruption, alla axrhsto se toso xamhla levels. Frontise na to maxareis argotera pou tha exeis mpoliko +dmg gear.
ειναι lineageαδεςQuote:
Originally Posted by locust
ωραιο και το tree
βτς μου ειπαν οτι για να παρω το μεγαλο μεγαλο πετ αργοτερα θα πρεπει να εχω 40 στο ντεμονολοτζι,ισχυει;