τετοιο επιπλο λες...
http://i.imgur.com/lqv25.jpg
η απο τις πιο παλιες?
πρεπει να εχει και απο τις παλιονκαιρισιες αλλα στην αποθηκη
(ναι DVD Player ειναι εκεινο το ασημι)
Printable View
τετοιο επιπλο λες...
http://i.imgur.com/lqv25.jpg
η απο τις πιο παλιες?
πρεπει να εχει και απο τις παλιονκαιρισιες αλλα στην αποθηκη
(ναι DVD Player ειναι εκεινο το ασημι)
Να μια αλλόκοτη απορία:
Που λέτε, γράφω ένα άρθρο, το οποίο δεν έχει σχέση με μαθηματικά, αλλά θέλω να χώσω μέσα ένα διάγραμμα venn, έτσι για τη φάση.
4 σύνολα και οι τομές τους λοιπόν, το ερώτημα που με καίει είναι, επειδή δεν υπάρχει κάτι για να βάλω στις 2 μαύρες περιοχές, είναι δόκιμο αυτό, δηλαδή να υπάρχουν "κενές" περιοχές σ'ένα διάγραμμα venn, ή είναι μαθηματικά ΛΑΘΟΣ, σα να διαιρείς με το 0 τύπου;
Δε μου φαίνεται λόγικο κάτι τέτοιο, αλλά απ'την άλλη σίγουρα δεν έχω δει ποτέ διάγραμμα venn με κενά, γι'αυτό λέω μπας και...
http://s1.postimage.org/2t2pda4g4/venn.jpg
Επίσης, το διάγραμμα μοιάζει λίγο με νταγκλαρισμένο μαϊμουδάκι, έτσι όπως είναι χωρίς text.
Μπορεί να'ναι μπορεί και να μην είναι, αναλόγως
ας πούμε A = κόκκινο, Β = κίτρινο Γ = μπλε Δ = λευκό
θα χρησιμοποιήσω το V για την ένωση και το Λ για την τομή
τα μαύρα σου σύνολα είναι Μ1 = {ΑΛΒΛΔ} και Μ2 = {ΒΛΓΛΔ}
Μ1 και Μ2 θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κενά σύνολα. Οι φουσκίτσες του διαγράμματος Venn δεν είναι αναγκαία κυκλικές αν θές να δείξουν αυτήν ή μία παρόμοια κατάσταση. Γενικά, είτε το δείξεις έτσι πως το έχεις αλλά κάνεις σαφές ότι M1 = M2 = {} είτε κάνεις ένα Venn με στραβές φουσκίτσες όπου να μην υπάρχει κοινή περιοχή ανάμεσα στα σύνολα είναι ένα και το αυτό
Παράδειγμα, έστω ότι ρίχνουμε ένα ζάρι μία φορά και έχουμε τα εξής ενδεχόμενα Α = { "φέρνω 1 ή 4 ή 5" } Β = { "φέρνω 3 ή 4 ή 6"} και Δ = {"φέρνω 1 ή 2 ή 3"}
αυτά δεν μπορούν να ισχύουν και τα 3 ταυτόχρονα, αλλά μπορούν να ισχύουν ανά δύο, ή μόνο του το καθένα
Πολύ ωραίος ο μάγκας.
Ομολογώ ότι το τελευταίο κομμάτι με τα ενδεχόμενα, με έκανε να προβληματιστώ λίγο πάλι για την "εγκυρότητα" του όλου εγχειρήματος, γιατί εγώ πάω να κάνω κάτι τέτοιο στην ουσία, όπου το διάγραμμα χρησιμοποιείται με ένα πιο χαλαρό και λίγο λάθος τρόπο (μπλέκεται η έννοια της ένωσης και της τομής αν καταλαβαίνω καλά) αλλά στην τελική γιατί να χαλάσω μόνος μου το ίδιο μου το αστείο κι εφόσον υπάρχει εστώ κι ένας άνθρωπος που λέει ότι στην ουσία μπορώ να βάλω μια ταμπελίτσα "void' ή κατι τέτοιο εκεί πέρα και καθάρισα, όλα είναι υπέροχα.
(Θενξ).
How Blizzard started off
μια ρομαντική εποχή όπου μπορούσες να ξεκινήσεις κάτι δικό σου...
Βλακείες, γιατί τώρα πως νομίζεις ότι ξεκινούν όλοι;
Team Meat, Mojang, Blow κτλ. από τα δωμάτια τους άρχισαν πριν από 2-3 χρόνια και τώρα έχουν εκατομμύρια δολλάρια.
Μου λες για Super Meat Boy και Minecraft εν ετει 2011...όσα λεφτά κιαν βγάλαν από τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δε θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν σα τη Blizzard. Δεν υπάρχει πια καν η δυνατότητα για κάτι τέτοιο, σε βάθος χρόνου. Βασικά σχεδόν όλες οι εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών φαλίρησαν τα τελευταία 8 χρόνια εκτός απ'αυτές που εξαγοράστηκαν απο κολοσσούς όπως vivendi και EA...
Den exeis adiko. Den yparxoun polla peri8wria pleon gia na gineis kati san th blizzard apo to tipota, logo ypersaturation ths agoras kai kyriws giati risko yparxei synh8ws mono sthn indie skhnh, ta mainstream games pernoun poly liga riska. Dld to megalytero mainstream risko ths epoxhs einai kati san to Dragon Age 1.
Ap thn allh h nea fournia indie developers pou katafere na paei pshla (team meat mojang klp pou anaferate) twra molis 3ekinaei thn poreia ths, opote exoume mellon akoma, den 3ereis pou 8a pane sto mellon. Exw ypshles prosdokeies, eidika apo mojang.
Σιγά το ρίσκο στην indie σκηνή...σιγά το μπάτζετ που είχαν εξαρχής! Ή θα εξαγοραστούν απο κολοσσό για να αποκτήσουν την οικονομική στήριξη που χρειάζονται ώστε να βγάλουν ένα Σοβαρό παιχνίδι, ή θα μείνουν για πάντα στην Indie σκηνή δημιουργώντας διασκεδαστικά παιχνιδάκια...
Και το κακό είναι πως, όταν δουλεύουν για τη κάθε Vivendi, το τελικό προιόν περνάει απο τον έλεγχό τους. Αν δεν τους αρέσει τους λέει "ξαναφτιάξτε το, δε μας νοιάζει, δε κυκλοφορούμε εμείς τέτοιο πράμα!" ...για διάφορους δικούς τους λόγους, ακόμα κιαν το παιχνίδι είναι υπέροχο... οι game developers βρίσκονται υπό τον κλοιό του Καπιταλισμού! Όσο τους βοήθησε το '90~'03 να κάνουν θηριώδη άλματα, τόσο τους χαντακώνει τώρα αυτοματοποιώντας ολόκληρη τη βιομηχανία του γκέημιγκ...είναι απλα μια μηχανή που φτύνει χρήματα, αυτό και τίποταλλο :!:
Κύστη κόκκυγος, ντισκας >.<
να πας στο ΕΡ του ΕΡ.
σωστα, το χα ξεχασει
Ετοιμάζω βαλιτσούλα και αύριο ξεκινάω για Βαλένθια με μια επίσκεψη στο γειτονικό Buñol για
http://www.youtube.com/watch?v=0hwLAy5Z7II
Φωτογραφίες και λοιπά με την επιστροφή σε 3 μέρες.
πάρτυ θέλουμε
Χρόνια πολλά σε Amnesiac και σε όποιον άλλο γιορτάζει
phga xtes sinaulia delivoria kai mou arese ligo. fml?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ
κονομησα Playstation 1, παιζει κανα dvd αυτο ή @@?
Mono blueray
Χρονια πολλα Αλεκο Αλεξανδρη!
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!!!!!!!
Μόλις γύρισα από διακοπές, 5 μέρες στη Λήμνο φανταστικές και έπειτα στους Παξούς οι οποίοι με απογοήτεσαν πλήρως. Θα έμενα άλλες 5 αλλά έκατσα 2 και με το ζόρι. οι υπόλοιπες 3 αναπληρώθηκαν που αλλού, στη Χαλκιδική.
Αν φτάσουμε στο σημείο να εκποιήσουμε γη για να πληρώσουμε το χρέος μας ως χώρα, προτείνω ανεπιφύλακτα τους Παξούς.
Σήμερα είναι και το Μπαϊράμι. Χρόνια πολλά!
Ό,τι καλύτερο, TsimpoTH!! :pink::pink:
Ευχές και σε Reject και super mod. :D:D
ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΣ;
Ξύπνησα για τσίσια :oops:
καλη επιτυχια
xronia polla kiapomenane.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά, σας αγαπώ όλους έναν έναν =)
Σιγα μην σπαταλουσα τα χρονια πολλα μου, σε ενα τυπο με φεικ tattoos, λαθος σταυρωμενα χερια...
Spoiler
Quote:
Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο! Στο video, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο. Οι ιστοσελίδες του Βελγίου αναφέρουν πως το video έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια των διακοπών της Γουίτερσπροτ στην Τουρκία, ενώ η ίδια επισήμανε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από τέσσερα χρόνια». Από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης: «Το video και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει να καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της».
http://www.youtube.com/watch?v=KB-L_mWW9RY&feature=player_embedded