χαχ μπα
ΟΦΗ.
Printable View
χαχ μπα
ΟΦΗ.
:touched:Quote:
Originally Posted by Πέτρος Θεοδωρίδης
Επειδής δεν είδα το ματς, μπορεί να μου πει κάποιος που το είδε γιατι ο γκαζμάς ο μαρινακης δήλωσε ότι "νίκησαν και τον διαιτητή";
Για τους ιδιους λογους που καθε παραγοντας/προεδρος καθε ομαδας στην Ελλαδα δηλωνει τετοια πραγματα σχεδον καθε βδομαδα?
Για TouKosmoyTaMatia δηλαδη.
Πάντελιτς Λατρεία.
εδώ είναι που γκρινιάζουμε για πέναλτυ το οποίο για να δώσει ακύρωσε γκολ; ψόφα κόρακα.
(από τις χειρότερες διαιτησίες που θυμάμαι κατά τ'άλλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδινε φάουλ κόρνερ οφφσάιντ κάρτες πάρεκόσμε ό,τι έβρισκε όπου έβρισκε, αρκεί να ακούγιεται η σφυρίχτρα του)
Μην ειστε γκρινιαρηδες γενικως, εδωσε πεναλτυ πολυ σωστα γιατι ηταν ανατροπη, και δεν κατακυρωσε πολυ σωστα το γκολ γιατι ηταν οφσαιντ, κι οχι γιατι δε δινεται πλεονεκτημα σε πεναλτυ, αυτα ειναι εφευρεσεις ανιδεων, αγαπησαμε την τυπολατρεια και ξεχασαμε την κοινη λογικη μου φαινεται.
στο πεναλτυ του πανσεραικου την κοντρολαρει με το χερι ο μαυρουκος πριν τον ανατρεψει ο ποτουριδης, γι'αυτο ειναι οι διαμαρτυριες σ'αυτην την φαση
Έλα ντε, αυτό κατάλαβα κι εγώ, είδε το μπέναλτυ, είδε και το σημαιάκι πάνω και σφύριξε την παράβαση.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!!~!!!~!`11
Ματσάρα, βασικά ημιχρονάρα, αλλά από τα καλύτερα β' ημίχρονα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό πρωτάθλημα.
Μοντεστό γάμησε στα αμυντικά χαφ, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος για να αναπληρώσει Ντουντού και Ουρτάδο που ήταν τεράστιοι αδύναμοι κρίκοι.
Ποτουρίδης επιμένω ότι είναι πολύ καλό παιχτάκι, έκανε λάθος στο πέναλτι, αλλά είναι 18χρονο, θα κάνει λάθη.
Όταν έγινε το 1-2 είπα "Ρισπέκτ σε Πανσερραϊκό, μου θυμίζει το ματς Ρεαλ-Θρύλος στο μπερναμπέου με Τάκη. Το παιχνίδι είναι 4-2". Φυσικά μέχρι εκεί ο Πανσερραϊκός, το γήπεδο κατηφόρισε πάρα πολύ και χαρήκαμε μπαλίτσα, ειδικά αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι του Φετφα.
Γαμώ. Πάμε ρε αγαπούλα.
χαχαχαχα α ρε Μήτρογλα.
μητρογlol ονομα και πραμα
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ :moutza:
:grin:
ρε τα ακοκκαλα...τι τα εκανε ο καβαλιωτης...
και μανουρες στο βικελαου
κατω τα χερια απο τον κοντη ρε
wtf Πολλά γκολ σήμερα.
http://www.sport24.gr/football/omade...sh.751193.html
ελλαδαρα :touched:
τρικαλινή ψωλή και στον παναιτωλικό
εβλεπα εκπομπη σκαι
βγαινει ο περικλης βασιλακης να κανει κριτικη στις φασεις
τραγικος
of topik ειχε στεφανο χιο στο Κοντρα να δινει ρεσιταλ
to email tou makeleio.xios@gmail.com :touched:
http://img641.imageshack.us/img641/5...0055708610.jpg
Μητρομπάγιεβα.
pinkara h
Παραιτήθηκε ο Κούπερ
A ρε Μήτρογλου....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ
φεύγει ο Μπουγιουρντής και εσείς ασχολείστε με μαλακίες.
Τι μαλακιάρα παρασκήνιο παίχτηκε τώρα και έφυγε ο κούπερ γαμώτο. Πολύ βρώμα οι δηλώσεις και καλά περί αποχώρησης για αλλαγή ψυχολογίας και ανωτερότητα ψυχής και δε τα τρώμε αυτά μαλάκες. Πήραμε νερι λέει. Με μιχαλήτσο πάμε ηράκλειο με 3-3-4 μπας και βάλουμε γκολ.
Καλά κάνει μπαμ ότι έφυγε για πολλούς λόγους. Δεν του έφερναν τους παίχτες που ήθελε, του έριχναν τη μπάλα για τα τελευταία αποτελέσματα, δεν του ανανέωναν το συμβόλαιο και σίγουρα και άλλα που δε φαίνονται εύκολα.
Ο Νέρι έχει να παίξει μπάλα από τότε που έφυγε από το γαύρο, να δούμε σε τι φάση είναι αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
Μη μας φέρουν κανά τυχάρπαστο από ισπανίες φοβάμαι πάλι, σε φάση Ερνάντεθ, αλλά θα έψηνα επιστροφή Όγιος πχ.
Γενικά σκατά γαμώ τον Κόντη και τους σουπεράδες... :(
Έφερε ο άλλος ΣΑΚΑΤΑ λέει, και τον κλείνουνε κιόλας.
Ε ναι ρε συ, έφερε και το φιλαράκι ο Κόντης πλέον, χρυσές δουλειές...
Πάντως για προπονητή προτιμώ έλληνα και κάποιον που να μην είναι/έχειδηλώσει αρειανός.
Αυτή τη στιγμή κι εγώ, αλλά όχι κανά Βλάχο...:fear:
βαλτε κοουτς τον λαμπριακο
νερι στον ρουλη λοιπον
ανετα ανεβαινω και πληρωνω εισητηριακι για την παρτη του:pink:
δανεικος με οψιον αγορας ηρθε ή δανεικος και αγυριστος?
Νομίζω 6 μήνες μέχρι να ξανααρχίσει το MLS και να πάει πίσω Σικάγο.
Ρε φίλε άρης είμαι και ντάξει γουστάρω να γελάω και ωραίο σκηνικό να υποστηρίζεις μια ομάδα και καμιά μεγάλη νίκη με ατλέτικο ωραίο γούστο και πίκρες από τελικούς άλλη φάση αλλά οκ. κάποιο μέτρο.
Spoiler
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:
αυτος απο το αιγιο ειναι...που τον εμαθε τον αρης?