μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει, λολ
Printable View
μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει, λολ
τελευταια μερα δουλειας πριν τις διακοπες, σχολαω 4 ωρες νωριτερα απο το συνηθισμενο και παω αεροδρομιο για ελλαδα. δυο μερες αθηνα να δω φιλους και μετα χωριο. εχω ηδη βαλει προγραμμα με βιβλια κολυμπι, φαγητο και παλια βιντεο γκεημ .. επισης εσκασα γραφειο με τζην, αξυριστος, και το πουκαμισο ξεκουμπωτο ετσι για να μπουμε στο κλιμα :P
λοιπον, ειναι απλα
χρειαζεσαι ενα μπολ και ενα πιατο.
ριχνεις στο μπολ δυο αυγα, αλατι, πιπερι και λιγο γαλα και χτυπας.
βαζεις στο πιατο λιγο βουτυρο και το βαζεις για ενα λεπτο στον φουρνο μικροκυματων, οπως φανταζεστε, το βουτυρο λιωνει και απλωνεται στο πιατο
ριχνεις το μιγμα αυγα-γαλα στο πιατο με το βουτυρο και το βαζεις στον φουρνο μικροκυματων για αλλα δυο λεπτα
ανοιγεις τον φουρνο, ανακατευεις αλλο λιγο και το βαζεις για αλλο ενα λεπτο.
ετοιμος.
εγω στο αρχικο μιγμα εβαλα και λιγο τυρι και γαλοπουλα. επισης δεν μπλεκεις με τηγανια, λαδια και ιστοριες. ωραιο πραμα.
tigania, ladia kai istories
συγνώμη που παρεμβαίνω στην εκπομπή "μαγειρική για αυτούς που βαριούνται να πλύνουν ένα τηγάνι" αλλά όλη η μαγεία στην ομελέτα δεν είναι το οτι είναι ΤΗΓΑΝΙΤΗ ???
Σε ένα πιάτο βάζει λίγο νεράκι (με το ζόρι να πιάσει όλο το πιάτο). Σπας τα αυγά στο πιάτο και τρυπάς τον κρόκο με μια οδοντογλυφίδα .
Στα 900 για 1 λεπτό και είσαι πασάς.
Αν δεν έχει σκέπασμα ο φούρνος μικροκυμάτων μην το επιχειρήσεις κατά καιρούς έχουμε και εκρήξεις.
Αν αποφεύγεις τα τηγανητά είναι μια χαρά λύση (δεν είμαστε όλοι παιδιά , έχουμε και γιατρούς που φωνάζουν).
Αν δεν δοκιμάσεις μην κρίνεις.
Ευχαριστώ
μη χρησιμοποιειται μαικρογουειβ ειναι του διαολου.
http://www.snopes.com/medical/toxins/cookplastic.asp
και τι ομελετες μας λετε τωρα μικροκυμματιστες αθλιοι, εδω ο κοσμος θα τελειωσει 21 του δεκεμβρη....
η ντροπή της ομελέτας είναι αυτό το πράμα από το μικροκυμάτων.
η πιο γκαυβλωτικιά βροχή που έχω βιώσει!
Υπάρχει λόγος που ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ τα αυγά με τσόφλι ή οι κρόκοι σε ένα φούρνο μικροκυμάτων και είναι ότι τα μικροκύματα ουσιαστικά δε θερμαίνουν τις ίδιες τις τροφές, τα μόρια του νερού που περιέχουν θερμαίνουν, πράγμα που δημιουργεί πίεση στο εσωτερικό και πρόβλημα σε οτιδήποτε έχει μεμβράνη, δεν έχει διαφυγή για τον ατμό κλπ. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι είναι λάθος να μαγειρεύεις το οτιδήποτε στο φούρνο μ/κ, παρα μόνο να ζεσταίνεις, αποψύχεις κλπ.
Νο προμπ με υγείες και τηγάνια, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο σε ένα κανονικό φούρνο, να πάρει χρώμα το αυγό, να ψηθεί ομοιόμορφα και έλα να μου πεις τη διαφορά. Αν πεις ναι, αλλά το ένα θέλει 30'' και το άλλο 20', τότε είσαι γνησίως αμερικανάκι και αξίζεις τις μούτζαι που έφαγες.
δεν θα κάτσω να αναλύσω παραπάνω γιατί το κάνω.
Ούτε υποχρεώνω κανέναν να το κάνει.
πιστεύω να σε κάλυψα
κουβερτουρα και μπεν μαρι
για τα ερμηνευτικα σχολια σ'αυτο που αποτελει μνεια στην παρηχηση που αναβρυζει απ'τη (βρύση-βρίσει, κρήνη-κρίνει-κρίνοι), το "πολλή" ειναι αναφορα στο
que?
Γαμώ. Με το καλό και πιστοποιητικό αγγλικών!
Απ' τη δουλειά εξακολουθώ να μην πληρώνομαι, ακόμα κι αν πληρωνόμουν στην ώρα μου θα τα έβγαζα πέρα τσίμα-τσίμα, 3 μήνες τώρα με συντηρούν οι δικοί μου σχεδόν αποκλειστικά, οπότε η απόφαση είναι η εξής. Τέρμα η Αθήνα, τέλη Σεπτέμβρη τα μαζεύω όλα, επιστρέφω Ηράκλειο, τα μηνιαία μου έξοδα περιορίζονται σε τσιγάρα και βενζίνες και τα καλύπτω από σέρβις σε κιθάρες και μπάσα. Και ότι ήθελε προκύψει.
Χειρότερα απ ότι είμαι τώρα δεν παίζει, άρα μάλλον MLR.
Να σαι καλά!
Μάλλον θα έχουμε αίσια έκβαση σ' αυτό.
Και νέο MLR ότι λόγω πληθυσμού στον τόπο κατοικίας μπορώ να ασφαλιστώ στον ΟΓΑ και να γλιτώσω το ΤΕΒΕ.
Επόμενος στόχος, να κάνουμε ποτιστικά τα χωράφια στο χωριό και να αντικατασταθούν οι μισές ελιές από ρόδια.
αντε μπραβο να δω κανα ελληνικο ροδι δω πανω που εχει μονο ισραη (γλυκα), τουρκικα (ξινα) και τα ασπρα ισπανικα
aurio feugw gia antiparo gia 1 evdomada diakopares kai 29 tou mhnos feugw sta 3ena gia douleia, elvetia to be more precise! MLR dunato!
Κιάλλος που ξενιτεύεται. Με το καλό :)
Α και καλές διακοπές.
πραγματικά μικροπράματα αλλά μου έφτιαξε τη μέρα που ήταν λίγο σκατένια.
μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες (+ άλλες δύο στις αρχές του καλοκαιριού όπου κ το παράτησα τελικά) βρήκα πως να πλέξω πιο φαρδύ ένα κασκόλ δαντέλα.
ήταν απλά μαθηματικά, αλλά το κατάλαβα πριν λίγο. :nj:
κραταω ρεζερβε ενα δω...
Κι εκεί που τα οικονομικά σου πάνε από το κακό στο χειρότερο και προμηνύονται γερά έξοδα για σοβαρούς λόγους, βρίσκεις 85 ευρώ που είχες φυλάξει το καλοκαίρι για καβάτζα και είχες ξεχάσει ότι τα χες βάλει εκεί. :dfinger:
Εγώ δε χάνω λεφτά ρε, απλώς είχα βάλει 2-3 καβάτζες γιατί προβλέπονταν δύσκολες μέρες και τη συγκεκριμένη την έιχα ξεχάσει!
α κ εγώ καβατζάρω χρήματα από δω κ από κει.
την πρώτη φορά ψάχνοντας διάφορα κουτιά κ συρτάρια έβγαλα κάνα 300άρι...
τώρα που ξανακοίταξα είχα πέσει στα 100-120 κ ενδέχεται να είναι τα τελευταία.
αν κ είδα στον ύπνο μου σκατά οπότε ελπίζω ακόμα.
[κλάψα μόουντ] Γαμώ τον Χριστόν σας κωλόφαρδοι, είμαι κανά διχίλιαρο μείον και δεν βρήκα λεφτά πουθενά όσο και αν έψαξα το σπίτι![/κλάψα μοουντ]
Σας πινκάρω όλους όμως γιατί σας αγαπώ!
Σας γραφω απο τα 1844 μετρα, στα ορια της βαλια καλντα, μια ωρα αποσταση απο το πρωτο σημαδι πολιτισμου. Η φωτια σιγοκαιει και η θερμοκρασια τωρα ειναι 5 βαθμοι.
Τελειωνω το τσιγαρο και παω να την πεσω, 6 το πρωι ξεκιναει το κυνηγι
Εκανα την πρωτη "αποκρουση της σαιζον" για τη σαιζον.
Μαη λαηφ ροξ.
Που τα βρίσκετε και τα βάζετε καβάτζα, που.
απο απεργιες πεινας