Έλα, όλοι μας βαριώμαστε τις σκάλες...
Printable View
Έλα, όλοι μας βαριώμαστε τις σκάλες...
Εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε ασανσέρ, εκτός αν κουβαλάω βάρος που κουράζει.
αυτό είναι το point μου wbrb. ξεκινάνε - και καλά - γυμναστήριο έχοντας λάθος στάση ζωής.
μαζί με πλιτς κ εγώ. ποτέ σχεδόν ασανσέρ.
Περιμένω το επόμενο κράξιμο σε όσους παίρνουν το αμάξι για το γυμναστήριο αντί να πάνε τρέχοντας ή ακόμα καλύτερα σε όσους κάθονται αριστερά στις κυλιόμενες και εμποδίζουν αυτούς που θέλουν να ανεβΜΙΤΣΜΑΝΝΠΟΥΕΙΣΑΙ
An exei asanser to gumnastirio, ennoeitai mono asanser. 2-3 skales den prosferoun sxedon tipota an exeis idi gumnastei gia 1-2 ores.
Klaio me "lathos stasi zois". Telika to gym gia kapoious einai pio skliro narkotiko ki apo kokaini.
Εγώ δεν το κάνω για τη γυμναστική (εντάξει, λίγο). Απλά δε συμπαθώ τα ασανσέρ. :p
Nai an kapoios thelei na paei apo tis skales, as paei apo tis skales, ki an kapoios thelei na parei to asanser, as parei to asanser. Ki omos einai toso aplo.
θα πω και εγώ την αμαρτία μου :P
χθες μετά την προπ αντί να γυρίσω με τα ποδαράκια μου, πήρα λεωφορείο για τρεις στάσεις, αλλά είχα βγάλει κάτι φουσκάλες που δε μπορούσα να περπατήσω :rofl::rofl:
οριακά δικαιολογείσαι για μετά δεδομένου ότι έκανες αποθέρμανση :P
δε μας αφήνουν να φύγουμε αλλιώς :P
raven exeis kana kalo setaki vizakia kai xeria giati apo th poly plath fainomai kabourhs sapioasaaas?
όχι, ποτέ δεν κάνω απομόνωση. φουλ-μποντι προγράμματα και όπως εξελιχθεί το σώμα μου.
πιέσεις πάγκου, push-ups και τέτοια δεν κάνεις?
kanw re file apla protimaw na varaw plath kai pianei pio polu ekei. Eidika arseis kai kwphlatikh tou gamaw to spiti. Opote paw gia oikodomikos. Xeria apla de pairnoun de kserw ti paizei.
προσωπικά, έχω να κάνω αποκλειστικές ασκήσεις για χέρια πάνω από 6 χρόνια. με έλξεις/βυθίσεις και ό,τι παίρνουν από τις ασκήσεις με μπάρα είμαι και πάλι τα θεωρώ αρκετά ανεπτυγμένα για το σώμα μου.
βελτίωσε την αναλογία ασκήσεων πλάτης/στήθους. δεν έχω κάποια άλλη συμβουλή. τα χέρια άστα. χάσιμο χρόνου είναι.
Είναι και θέμα σωματότυπου/γονιδίων.
προφανώς. ο καθένας προσαρμόζεται ανάλογα με το σωματότυπό του.
http://www.totalfitness.gr/2014/04/e...ndomorfos.html
Kala ki egw de kathomai na kanw kampseis autosugkentrwseis apla upothetw uparxoun askhseis pou vazoun ta xeria polu perissotero mesa. Proswpika de mou aresoun oi xeroukles pou einai pio megales apo oti prepei, eidika ama de sunodeuontai apo antistoixa megalous phxeis.
Κάνε μονόζυγο με τις παλάμες προς το πρόσωπο.
αυτό.
γενικά, για να απομονώσεις πήχεις θα πρέπει να αναλωθείς σε ασκήσεις με πολύ μικρό εύρος κίνησης, μικρή μεταβολική απόκριση και πάει λέγοντας... χάσιμο χρόνου δηλαδή.
τέτοιες λεπτομέρειες είναι για επαγγελματίες του είδους. εμένα με ενδιαφέρει να έχω καλή φυσική κατάσταση και χαμηλό ποσοστό λίπους με μια γρήγορη προπόνηση της τάξης της 1 ώρας μαζί με ζέσταμα αποθέρμανση. άμα κάτσω να ασχοληθώ με λεπτομέρειες το έχασα το παιχνίδι.
εγώ είχα ένα τραυματισμό καρπό, οπότε χέρια πάπαλα για κανα 5-6 μήνο. Αλλά επειδή γενικά, κάνω πολλές ταρζανιές, έπρεπε να ξαναδυναμώσω χέρια και οι ασκήσεις που βρήκα εν τέλει είναι στη λογική που λέει ο ρέιβεν παραπάνω.
βρήκα ασκήσεις σε youtube κτλ αλλά η φάση είναι ότι πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε πολύ συγκεκριμένες μυικές ομάδες. Πχ είχα βρει για πήχη ένα σετ ασκήσεων που ήταν γύρω στο 6λεπτό μόνο αυτό.
Δηλαδή, αν δε έχεις κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο (κάποιο αθλημα),δε αξίζει να αναλωθείς τόσο πολύ.
το μονόζυγο είναι οτι καλύτερο imo
Αν έχετε crossover στο γυμναστήριό σου, η άσκηση που προσωπικά με πιάνει καλύτερα στα βυζάκια είναι αυτή:
https://www.youtube.com/watch?v=s_8o9WioQ4g
Μπου δου γου, Ολυμπιάδος 99 γυμναστήριο για τον καιρό που θα είμαι Θεσσαλονίκη. Για 2-3 προπονήσεις έχω πάει μόνο, φαίνεται καλό και έχει πολλά όργανα. Επίσης πολλούς φοιτητές, δηλαδή πολύ καλύτερη φάση από τα κλαρίνα της Νέας Σμύρνης.
Taliban,
H kampoyra exei na kanei me to posture perissotero. To na exeis megala kai dynath plath tha se boithisei genika sto na mhn kampouriazeis. Prepei oi trapezoeideis soy kai ta shoulder blades na einai kato kai to phgoyni soy epishs kato. Psakse se youtube Fix Forward head posture
Kai aisthitika na to deis megales plates einai poly shmantiko, eno kai gia dynamh kai leitourgikothta dynato lower back kai upper back einai poly shmantika.
κοιτα γενικα με πλατη δεν εχω τοσο θεμα, αρσεις και κωπηλατικη χαλαρα στις αγαπημενες μου ασκησεις, μεροκαματα μεταφορικη και οικοδομη, εστηνα 3-4 χρονια παρτυ και κουβαλαγα τα παντα μονος μου (απο 2000 μπυρες μεχρι κ subwoofer και combo διαφορα) 2-3 χρονια καγιακ κλπ. Ωμους επισης ψιλοκυριλε αλλα χερια οχι. Βυζακια απο την αλλη δεν εχω και κανω ενα σωματοτυπο αντιστοιχο με αυτον που εχουν τυποι που κανουν αναρριχησεις και αλλα αντιστοιχα (απο τη πολυ πλατη πεφτουν οι ωμοι λιγο μπροστα και μοιαζεις με ντουλαπα). Οσο για το πηγουνι μου ειναι ανυπαρκτο, θεε μου εχω προγουλι σε επιπεδο που οταν ξυριστικα μετα απο 6-7 χρονια απο το λαιμο και πανω εμοιαζα με το κλιπ των rammstein και απο κατω ημανε αδυνατουλης. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΜΟΥ;;;
Αυτη με τα καλωδια γαμαει και απο κατω προς τα πανω που πιανει το πανω κεντρικο μερος του στηθους.
Nai auto to effect eimai sxedon sigouros pos einai epeidh einai piasmenh h plath soy, oi omoi kai ta shoulder blades. Sigoura tha se boithisei kapoio stretching gia laimo,omoys,traps.
Epishs san geniko kanona, apo xamhla arxizoyn ola. Auto shmainei gia na diorthoseis thematakia me to upper back sigoura tha prepei na koitakseis ti ginetai xamhlotera se hips, lower back, kai genikotera se kormo
Bench press den kaneis? Tha ftiakseis kai stithos kai trikefalo.
Emena pantos maresei to somatypo megala podia megales plates,omoi kai trikefala kai lepta dikefala kai forearms :P
Epimeno pantos oti einai perissotero thema posture para myikhs anaptykshs (ypotheto, den se exo dei opote mono educated guess mporo na kano).
Apo oti les kaneis arketo pulling (rows deadlifts klp) opote bale kai pressing (bench press ,overhead press kai pushups)
sorry gia ta greeklish eimai apo doyleia
αχ με αυτα που γραφεται ψηνω να ανεβασω σελφι γυμνουλησ <3 <3
σταματήστε καλε κορίτσια... είμαστε και στη δουλειά
Για αρχη ανεβαζω αυτο το μπουφανακι που εχω, αλλα δεν εχω αντιστοιχο μοτο δυστυχως :(
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.n...55&oe=59D9704B
Taliban nomizo epibebaionomai (an k foras mpoyfan) oti oi omoi sou kai ta traps soy einai kapos shkomena (san na kaneis shrug) kai mprosta
Exo k go paromoio thema eidika otan eimai piasmenos
tha postaro kati videakia gia diorthotikes otan bro xrono
Τώρα που νυχτώνει νωρίς σκέφτομαι να τρέχω το πρωί. Τι παίζει με το φαγητό? Φεύγεις νηστικός και τρως ότι βρεις μετά ή πρέπει να τσιμπήσεις κάτι πριν (κανα χυμό ή φρούτο)? Επίσης κάνετε κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα σε φάση 5 λεπτά έντονο 5 περπάτημα κ τέτοια?
καλή ενυδάτωση και φάε καμιά μπανάνα πριν. μετά θέλει αναπλήρωση της ενέργειας και ανάλογα με το πρόγραμμα, σωστή τροφή (γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, ξηρούς καρπούς, μέλι, ταχίνι και κανα φρούτο ή κάτι σε τοστ γαλοπούλα, τυρί χαμηλών λιπαρών, λαχανικό).
5' έντονο μάλλον δεν παίζει, κανείς δεν μπορεί να δουλέψει σε max σφυγμούς επί 5' σερί.
κάτι σε λογική σπριντ είναι ό,τι καλύτερο (π.χ. http://totalfitness-christos.blogspo...post_4490.html), αλλά πρέπει να είσαι ήδη σε καλή φυσική κατάσταση αλλιώς θα τραυματιστείς. προσωπικά 1-2 φορές τη βδομάδα κάνω σπριντ σε ανηφόρα, 10x100m και επιστροφή περπατώντας ενδιάμεσα. τα 3 πρώτα πιο χαλαρά για ζέσταμα, 5 στο 100% που μπορώ και 2 πιο χαλαρά στο τέλος για να έρθει ομαλά η αποθέρμανση. μου παίρνει ένα 20λεπτο.
αν είσαι στο ξεκίνημα, μπορείς να πας 1'-2' σε ρυθμό που να χτυπάς 160 σφυγμούς/λεπτό και στα ενδιάμεσα 1'-2' τζόγκιν ή περπάτημα ώστε οι σφυγμοί να επιστρέφουν στους 110-120/λεπτό. κάνε 8-10 επαναλήψεις, 5' ζέσταμα στην αρχή και 5' αποθέρμανση στο τέλος.
αυτά μέρα παρά μέρα.
Νομίζω το πιο σειφ είναι καμία μπανανά. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει απο φρούτα ή δημητριακά κτλ το νιωθά να κολυμπάει στο στομάχι μου
Και καμιά μπάρα βρώμης με αποξηραμένα φρουτα κάνει καλη δουλίτσα.
Διαβασα "και καμιά μπύρα βρώμης με αποξηραμένα φρούτα" και έψαχνα να δω σε πιο θρεντ είμαι :touched:
Σε αυτό 1-0 ωωωωωωωωωωω
Ας πιω τώρα το Κεφίρ μου