αχαχαχαχ μερσί λέει
Printable View
αχαχαχαχ μερσί λέει
το ερ που θέλουμε θέλει ποιοτικότερο μπαντ τεηστ
Θέλετε να φτιάξουμε ένα subforum που θα μιλάμε για σπουδές, εκπαίδευση γενικώς, ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και αξιολόγηση αυτών, να μοιραστούμε εμπειρίες, να προτείνουμε, να δημοσιεύουμε αγγελίες για θέσεις εργασίας, να συζητάμε την ισχύουσα νομοθεσία στους κλάδους κτλ και εν τέλει να φτιάξουμε έναν ERίτικο οδηγό του φοιτητή/νέου εργαζόμενου που πιστεύω πως είμαστε και οι περισσότεροι άλλωστε; Το σκέφτομαι κάτω από το traveling forum. Για πείτε.
Μμμ; Τι έγινε αδερφούλη;
εσωτερικής κατανάλωσης, σχετίζεται με την επίσημη αξιολόγηση των σχολών, worry not.
ΟΚ, απλά ρε παιδί μου εγώ το λέω γιατί άλλα διαβάζω στο internet για μερικά πανεπιστήμια, άλλα βλέπω σε "επίσημες" λίστες κατάταξης ας πούμε και άλλα μου λένε φίλοι μου που έχουν σπουδάσει εκεί και έχουν δει πράγματα και θάματα με τα ίδια τους τα μάτια.
ban στο μπάτσο και αλλαγή σήματος. τώρα που ξαναμπήκα και στα γλήγορα.
λάθος dave seaman έβαλες ρε.
προτιμάς μελβούρνη???
στόκος, ο.
να υποθεσω οτι σε ολους δεν λειτουργει πλεον το οτι αν κανω double click πανω στο X κανει mark as read ολα τα thread μεσα στο folder? :(
ωραίος! δεν το'ξερα αυτό!!!
λειτουργεί λοιπόν
mac os x + firefox = το μισο ER χαλασμενο. (απο χθες το απογευμα δεν δουλευουν τα μισα κουμπια)
εβαλα chrome και κατι παει να πει. αλλα ρε πουστη θελω τον firefox.
Τα σπαει το νεο φιτσουρ αλλα ειναι λιγο ασφαλιτικο ε!
Το σώμα των ενόρκων/admins συνεδρίασε και το γενικό συμπέρασμα είναι ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, δε βλέπουμε κάποια ουσιαστική ανάγκη για ένα ακόμα subforum, το general καλύπτει τις συγκεκριμένες συζητήσεις που είναι άλλωστε λίγες αλλά και δύσκολα χωρίζονται σε συγκεκριμένα τόπικς που θα διευκολύνουν τη μελλοντική αναζήτηση πληροφοριών για κάποιο θέμα (όπως πχ γίνεται στο reise reise).
μια αλλη προταση μας ειναι καταργηση ολων των φορουμς και Ενσωματωση αυτωνωνε στο ΤΖΕΝΕΡΑΛΣ ΝΤΙΣΚΑΣΣΙΟΝ με αυστηροτατο Μοντερεησον, στα πλαισια επιθυμιας των Καλκοαθειστς.
Ψες βραδυ την ωρα που επαιζε το Μπαττλ Χαημν, ρωτησα τον Σαηκοτρον και συμφωνει με αυτη την εισηγηση.
αλλη φορα να μας λετε οτι θα αλλαξετε banner :(
παρακαλω καποιον αντιμινιστρειτορα να στειλει στο mail μου το αρχειο του παλιου :|
(το αγαπαω αλλα το ειχα παρει για δεδομενο)
Γαμάει. Πιο αριστερά όμως.
το πρωτομαγιάτικο είναι!
http://www.electricrequiem.com/forum...n4_logo_hk.png
(το σπρωξα μια αριστερά.)
Τέρμα αριστερά, μην το σκέφτεσαι.
Αστε τις χαζομάρες. Αυτο να αφήσετε.
τέρμα αριστερά μου φαινόταν αμήχανο.=\
δες.
Άψογο, η δεξιά μεριά δείχνει πολύ κενή όμως.
γιατι δεν το φτιαχνετε ωστε να πιασει ολο το πλατος της σελιδας και να βγαλετε την πανω πανω οριζοντια γραμμη ωστε το κοκκινο χρωμα να μην καλυπτει usernames/inbox κλπ?
Mια χαρά είναι τέρμα αριστερά ιμο. Θα έλεγα όμως είτε να το τεντώσεις, ώστε να καλύψει και το κενό δεξιά, είτε να μεγαλώσεις απλά το κοκκινομαυρο μπακγραου απο πίσω (χωρίς να τεντώσεις τα γράμματα δλδ). Επίσης θέλει ενα τσακ στο ύψος.
πολυ αριστερα ομως ρε παιδι μου!!!
μπορειτε και χειροτερα :thumbsup:
Απίστευτο, μου φτιαξε τη διάθεση, μπράβο ταμαγκόθι :):):)
=)
Καλά, επειδή θέλει δουλειά και βαριέμαι τώρα τ' αφήνω έτσι κι άααααμα το κρατήσουμε θα το ψάξω.
oreo ,
i grammatoseira na minei gia panta .
μπράβο για το ταμπέλι λατρείες. γαμάει.
Μάλλον το προτιμάω να τελειώνει όπως τώρα, απλώς μέχρι πιο πέρα/την άκρη, επειδή όπως το βλέπω το φωνάζει η λίλι όλο αυτό. Έτσι όπως το έχεις κάνει ωραίο πλαίσιο, αλλά μου χαλάει το φωναχτό.
Πάντως πολύ πιο πλατύ στεγνά το φοβάμαι από άποψη ανάλυσης, θα πρέπει να πειράξω το css να κάνει σαν-resize, γι' αυτό λέω ότι θα το φτιάξω άμα πούμε να τ' αφήσουμε.