Δεν είμαστε, αντιθέτως. Αλλα το μοτίβο είναι το ίδιο μέχρι στιγμής
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=pPVR6QYaN2k&t=2m52s για το τελος κυριως του επεισοδιου
και bonus
Spoiler
η τελευταια σκηνη ηταν απλα επος
καλύτερος dexter από ποτέ
Spoiler
^Πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία και μπράβο σου αν ισχύει :)
ειχε παρει το ματι μου τη θεωρια αυτη στα ιντερνετς και νομιζω οτι οντως πρεπει να χει βαση οπως λεει ο kelldorain.δεν ειμαι σιγουρος αν θα μαρεσει παντως σαν τελικο αποτελεσμα.εξαρταται πως θα το δωσουν/δεσουν βεβαια.
Spoiler
Kelldorain δίκιο :|
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ο,τι είπαν οι 2 από πάνω.
Spoiler
εντάξει πειραματίζονται.
μπορεί να βγει κάτι καλό , ποτέ δεν ξέρεις.
Spoiler
Νταξει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Η ξανθια του Μασουκα ηταν για οσο επαιξε και πολυ εκατσε. Η ιστορια με τον Doomsday Killer πως ακριβως επιασε πατο??? Προσωπικα η εκτη σεζον ειναι η αγαπημενη μου σε αυτο το σταδιο της, και αν μπορεσει να εχει μεγαλοπρεπες τελος οπως ειχε η τεταρτη (πολυ αμφιβολο), για μενα θα την ξεπερασει. Το 6Χ06 ηταν τελειο επεισοδιο, συμφωνω με καρχαρτ, καλυτερος Ντεξτερ απο ποτε.
Το 6Χ07 το οποιο κραξατε ολοι, δεν ηταν τοσο χαλια οσο το παρουσιαζετε πιστευω. Απο τις πιο γαματες φασεις στο Dexter ειναι η εσωτερικη του αναζητηση και τα μονοπατια που ακολουθει ισορροπωντας αναμεσα στο πραγματικο σκοταδι και στο ελεγχομενο σκοταδι. Εγω βρηκα γαματη την ιδεα με τον αδερφο του που αντικατεστησε τον πατερα για ενα επεισοδιο επειδη εφαγε τρελη φρικη ο Dexter. Το επεισοδιο ηταν διαφορετικο σκηνοθετικα, γιατι ενω μεχρι τωρα στην εκτη σεζον σκηνοθετουσαν δυο τυποι (Dahl, Clarkson), το σκηνοθετησε καποιος Tirone, ο οποιος ομως εχει σκηνοθετησει αρκετα επεισοδια στο παρελθον. Δε νομιζω πως ηταν κακη η σκηνοθεσια, απλα δεν ταιριαζε με το κλιμα της σεζον που ειναι σκοτεινο.
Πολυ μαρεσει η θεωρια Κελντορεν για τον Γκελερ, κι ας ειναι λιγο Fight Club φαση.
Το επεισόδιο θα ήταν πολύ καλό αν δεν είχε το τέλος που είχε.
Αν δηλαδή έδειχνε ότι η στροφή του Dexter ήταν οριστική και πλέον τα οράματα με το μπαμπά (την καλή πλευρά) τέλος και από εδώ και πέρα αδερφός (κακή πλευρά). Κάτι τέτοιο φανταζόμουν όταν το βλεπα, ίσως και το ότι το προηγούμενο ήταν το μεσαίο επεισόδιο της σεζόν με έκανε να σκεφτώ ότι τελείωσε το συμβόλαιο του ηθοποιού που έπαιζε τον πατέρα, ε και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει ένα τέτοιο ηθικοπλαστικό twist του βασικότερου χαρακτήρα.
Στο τέλος όμως με την τεράστια κωλοτούμπα μου έμεινε η εντύπωση ότι το επεισόδιο έγινε για να γίνει, χωρίς να εξυπηρετεί απολύτως τίποτα. Υπάρχει βέβαια η επιφύλαξη για το αν θα δέσει με κάτι το συγκεκριμένο με τα επόμενα, αλλά το κόβω λίγο δύσκολο.
FIXXXER η ξανθουλα ειχε φανει οτι μπορει να χει σχεση με ice truck killer η' θα ψαξει υποθεσεις και μουχε φανει ωραιο σαν ιδεα
ο Doomsday Killer περα απο κανα 2-3 σκηνες "εντυπωσιακες" με φιδια η' με τα αλογα κλπ ε δεν νομιζω οτι εχει ξετρελανει κοσμο το στορυ ειδικα στα 2 τελευταια δεν γινετε και τπτ σημαντικο και υποτιθετε θαναι οι βασικοι κακοι της σεζον
Δε συμφωνω, αν θυμασαι και ο Τρινιτυ στα μισα επεισοδια στη μεση της 4ης σεζον δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο και ειχαμε βαρεθει κιολας λιγακι, δε μπορει σε ΚΑΘΕ επεισοδιο να γινονται πραματα και θαματα οσον αφορα τον "κακο της σεζον". Εμενα μια χαρα με εχει εντυπωσιασει το ολο στορυ και το κονσεπτ με τον θρησκοληπτο βλαμμενο καθηγητη που κανει αναπαραστασεις και καφριλες.
Ας κανουμε λοιπον κι ενα ranking των serial killers (ή αλλων πρωταγωνιστων που ισορροπουν αναμεσα στο να γινουν κι αυτοι serial killers και στο να μην) που εχουμε δει ως τωρα με αφορμη το αποπανω:
1. Trinity
2. Ice Truck Killer
3. Doomsday Killer
4. Lila
5. Jordan Chase
6. Miguel Prado
Αυτα για μενα.
Η ιδέα και μένα μ'άρεσε, αλλά ξενέρωσα ελλεινα με τον τρόπο που την χειρίστηκαν. Μια φασούλα ήτανε οκ, έπαθα ένα μικρό τραλαλά αλλά ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα, γυρνάμε πίσω και που είχαμε μείνει; (<-----FILLER ALERT).
Εμένα μου φάνηκε παιδική η σκηνοθεσία, και ελεϊνά προχειρή.
Και για να μην το ψάχνουμε και ιδιαίτερα, επι 6 επεισόδεια πορωνόμουν, σ'αυτό ξενέρωσα.
Ανανεώθηκε για 2 ακόμα σεζόν.
:malakia:
ναι ρε πουστη!δε βλεπω την ωρα να δουμε σεζον με το γιο σε μεγαλυτερη ηλικια.
o dexter giati de fernei pia ntonats sti douleia?
εχει να θρεψει ενα παιδι πλεον
Μπραβο Μπλιτζερ, παρε http://cdn1.iconfinder.com/data/icon...128/cake_2.png
Spoiler
Σχεδόν σίγουρο πια ότι ισχύει η περίφημη θεωρία για τον DDK. Καλό το 8.
ναι αλλα απο την αλλη,δεθηκε μονος του;στανταρ προσπαθουν να μας μπερδεψουν αλλα τραβηγμενο δεν ειναι;
Αν ο άνθρωπος είναι άρρωστος, το θεωρείς υπερβολικό; :P
οτι ανανεωθηκε για 2 ακομη χωρις να ειναι ξεκαθαρο οτι θα ναι και οι τελευταιες δεν το βλεπω καλο
ρισκα που πρεπει να παρουν αυτοι που το γραφουν οταν ξερουν οτι εχουν 3-4 σεζον ακομα ε δεν θα τα παρουν και επειδη δεν μπορει να αλλαξει και πολυ το στυλ της σειρας βλεπω να πεφτει η ποιοτητα
ειναι too much 8-9 season για οποιαδηποτε σειρα
και το 6x08 μετριο το βρηκαSpoiler
εγω θελω να πιστευω οτι ξεραν απο πριν οτι θα εχει γινει σουσουρο με αυτο μεχρι τωρα και θα μας τη φερουν στο τελος εμφανιζοντας δδκ στον ντεξ.
για την ανανεωση που λες,πιστευω ολοι θα θελαμε να δουμε τον ντεξτερ στην θεση του πατερα του με τον εφηβο πλεον γιο του και οτι συνεπαγεται αυτο ε;χωρις επιπλεον σεζον αυτο θα επρεπε να γινει με ενα μεγαλο time jump και αρκετα βιαστικα και προχειρα καιγοντας ενα δυνατο χαρτι της ιστοριας.
Πιστευω οτι ανεξαρτητα απο το τι λεει ο Max Payne (απορω που τα βλεπει αυτα), η σειρα ειναι σε πολυ ψηλο επιπεδο επι 6 συνεχομενα χρονια, και ακομα και οι πιο "μετριες" της σεζον ειναι πολυ καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλη σειρα του ειδους. Αν υπαρχει αλλη σειρα σε αυτο το ειδος δηλαδη. Οποτε η ανανεωση μονο θετικο νεο ειναι προς το παρον, αν βεβαια δε βγουν καλες οι 7η και 8η σεζον, μπορουμε να το πουμε του χρονου ή σε 2 χρονια, γιατι να υπαρχει προκαταληψη?
καλα δεν ειπα οτι δεν ειναι σε καλο επιπεδο εξεφρασα μιαν ανησυχιαν για το μελλον
τελος παντων βλεπουμε πως θα τελειωσει και η 6η και τα συζηταμε