[quote=freak brother]δλδ παιζει να το παιξεις πανω απο μια φορα? :P[/quote:34q0zh9v]Quote:
Originally Posted by Bullet
ανετα
Printable View
[quote=freak brother]δλδ παιζει να το παιξεις πανω απο μια φορα? :P[/quote:34q0zh9v]Quote:
ανετα
Έπαιξα golf στο nintendo Wii.
Αν εξαιρέσουμε ότι δεν κατάφερα να πετύχω τη μπάλα με το μπαστούνι, η κονσόλα ψιλογαμεί.
Εγώ έπαιξα bowling γιατί είχα ακούσει πως κάνει τη καλύτερη χρήση του Wiimote στο Wii Sports.
Καλή φάση ήταν.
Exclusively for Windows Live™ Mail users—Windows Live Mail has teamed up with Xbox to help you save on an Xbox 360™ package! For a limited time, simply order an Xbox 360 system and a wireless controller online from Circuit City and you'll instantly save $30 and get free shipping. Now that's a rewarding experience!
όσοι το έχετε κατεβάσει το deal ποσο έχετε φτάσει?
εγώ το 400αρι χιλιάδες δε λέω να το περάσω γμτ :P
Πάω στοίχημα πως διαλέγεις βαλίτσα ανάλογα με το πόσο ωραία φαίνεται η γκόμενα που το έχει. :P
μπα οχι ,τυχη εντελως
Όπως και στο κανονικό παιχνίδι , αδυνατώ αν βρω έστω και την παραμικρή διασκέδαση ή ενδιαφέρον σε όσα γίνονται =\
Αν κέρδιζες 50000 Ευρώ, θα σου έλεγα τι διασκέδαση θα έβρισκες.
Χμ ναι η αλήθεια είναι δε χαλιόμουν ιδιαίτερα αλλά αυτό δε βελτιώνει την άποψή μου για το παιχνίδι.
tsek this out
http://video.google.com/videoplay?docid ... 20&q=physx
Να παίζεις στην πραγματικότητα ναι, αλλά να παρακολουθείς από τηλεόραση και να πωρώνεσαι κιόλας (όπως κάνουν οι θεατές στο στούντιο), αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Εν ολίγοις, είμαι με Phantom Duck.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Quote:
Originally Posted by dead
Ωραία όλα αυτά αλλά μάλλον θα χρειάζεσαι και NVidia 8800 παρέα με Vista για να τρέξει =/
H kinhsh mou 8umizei polu Halo. Para polu omws.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Βασικά είναι σαν ένα Halo με πολλά στοιχεία του Half-Life 2, τίποτα πρωτότυπο.
γενικά αυτά τα διαστημορομποτικα πρέπει να απαγορευτούν :P
Isa isa pou to Halo gamouse kai ederne. Eidika h kinhsh esperne.Quote:
αν και το είχα πάρει με στραβό μάτι στην αρχή,τελικά με έκανε να ξαναπαρακολουθήσω τηλεπαιχνίδι μετά από πολλά χρονιαQuote:
Originally Posted by Parasight
έξυπνα στημένο & αγωνιώδες
στα συν και οι ωραίες παρουσίες :P
μπααα το βιντεάκι έχει βγεί πολύ καιρό τώρα. Και είναι ψιλοπρόμο της physX οπότε χλωμό να ναι game. Αλλά ποιός ξέρει. Πάντως από απαιτήσεις δε θα θέλει και τίποτα.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Εννοούσα για να το βλέπεις με τέτοια settings. :P
Αν δεν χρειάζεται DirectX 10 έχει καλώς.
με δχ10 θα θελουμε υποχρεωτικα αλλη καρτα?
Εάν ένα παιχνίδι υποστηρίζει και directX 9 (aka τρέχει και χωρίς τα features του 10) τότε όχι.
Από την άλλη αν κατάλαβα καλά ήδη κάποια παιχνίδια, όπως το Halo 3, θα χρειάζονται Direct X 10 και σαν αποτέλεσμα θα χρειάζονται Vista και κάρτα που να το υποστηρίζει. Όμως μπορεί να κάνω και λάθος ε :P
παράξενος οτε...
είχα πρόβλημα για 3-4 μέρες με τη ταχύτητα(κατέβαζα με 60-70kb/s με 1024 γραμμή)
τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα και από το επόμενο πρωί κιόλας κατεβάζα με 105 kb/s
ρε μπράβο...
Τυχαίο ήταν :P
Εδω κατεβάζω απο newsgroups και κατα την διάρκεια 1 λεπτού η ταχύτητα απο 15 kb/s εκτοξεύεται στα 250 kb/s , κ πάλι πίσω.Οτι ναναι
Σέρνεται και σε εσάς το rapidshare.com..? :?
δοκιμασα με πριμιουμ και οχι
Ναι ρε μουνιά από αύριο σας έχω, νέο πισί γαμώ.
θα μας κλασεις :)
Έλα να τα στήσουμε.
χαρίζω και δυο
καλορίζικο
Yπομονη κανενα 10ημερο και ολα τα pc σας θα κανουν ουρα για να παρουν πιπα το καινουριο μου super turbo, gti ,vvti,glx μηχανημα...
Phrame me Kain to EQII kai leme na ksekinhsoume :P
Πηγα με ενα φιλαρακι σημερα να παραγγειλει πισί.Ζηλεύω. :|
σκότωσα pro player με μαχαίρι,νιώθω σημαντικός
Λοιπόν επειδή με έχει φάει η περιέργεια , αποφάσισα να παίξω lineage 2 , να δω τι στο διάολο βρίσκει τόσος κόσμος και ξημεροβραδυάζεται στα νετ καφε.
Υπάρχει κανείς εδω που να μπορεί να μου πεί ενα-δυο πράγματα , οπως π.χ. που θα το βρώ , πως θα παίξω σε δωρεαν ελληνικούς σερβερς κτλ κτλ κτλ???
Mhn kaneis to la8os. Mhn.
lol.i insist though
Pfff... Tespa. Mpes sto www.bnb.gr sta forums, kai psakse gia to L2 section. Ekei, mporeis na breis odhgies gia to pou 8a katebaseis ton client (peripou sta 3 giga) na katebaseis to bnb patch gia na mporeseis na kaneis login ston bnb prive server. Epishs prepei na kaneis kai ena free account ston server gia na mporeseis na kaneis login kai na kaneis new character.
Edit:
Sugkekrimena, ksekina apo edw:
http://forum.bnb.gr/forumdisplay.php?s= ... 82dd2&f=42
To problhma einai, na breis to unpached L2 C3 client (an den kanw la8os, o client pou prepei na exeis einai C3) giati h NC soft exei pleon Chronicle 5 stous servers ths (Chronicle 6 sthn Korea).
θενξ μπλούμ!Τσεκάρω αμέσως! :D
Το PC Master έδινε free Lineage client στο DVD του και επίσης free κάμποσες μέρες για να το δοκιμάσεις. Στο τεύχος του προηγούμενου μήνα νομίζω.