To μόνο σημείο με άπειρα ζόμπι είχε και μια μηχανή με το μέταλο που περιστρέφεται και πετσοκόβει τα πάντα ακα γελοίο. Δε θυμάμαι κάποιο δύσκολο κομμάτι στο ravenholm.
Printable View
To μόνο σημείο με άπειρα ζόμπι είχε και μια μηχανή με το μέταλο που περιστρέφεται και πετσοκόβει τα πάντα ακα γελοίο. Δε θυμάμαι κάποιο δύσκολο κομμάτι στο ravenholm.
WATQuote:
Originally Posted by Ingolemo
τρέχα παίχτο. έχει το καλύτερο cut-scene που έχει υπάρξει ποτέ. και την καλύτερη τελική μάχη.
χτικιάρη άμα σου φάνηκε δύσκολο το ravenhold παράτα το, πού να δεις τι γίνεται στο nova prospekt.
και γω δεν εχω αξιωθει να τελειωσω το επ2 ακομα
δε με φαίνεται δύσκολο απλά δεν τόχω ψάξει πολύ ακόμα. αλλα το φουρφούρι που γυρνάει και πετσοκόβει σε κάποια φαση ξεχαρβαλώνεται.
επίσης αμα σταθώ στο φουρφούρι πετάγοντε αράχνες πάνω μου και μετά τα κοτόπουλα μέχουν 1 χίτ. Ανέβηκα σε ένα μπαλκόνι χτες και έρικσα βαρέλια αλλα μετά απόλλες τις εκρήξεις βγαίναν κιάλλα και κατέληξα στο ότι δεν τελειώνουν ποτέ ορ σμθ
το orange box εχει και το episode 2 μεσα?
ναι, έχει HL2, episode one, episode two, team fortress 2 και portal.
η βαλβε εχει το επ2 14 ευρο και το μποξ 29,δε συμφερει η τιμη μιας και εχω αγορασει τα παντα μεχρι και το επ1
λεω να περιμενω το 3 και να τα παρω both σε καμμια προσφορα απο αυτες που κανει το steam
επ1 και επ2 ειναι συνέχεια τοθ ΧΛ2 η αυτοτελή;
(ep. 1 + ep. 2 + ep. 3) = Half-Life 3
και αυτό το συμπεραίνουμε από...;
Ρε πάρτο από το e-shop για 12 ευρώ. Έχει και portal + TF 2 που γαμάει (έχει και crits! ). Επίσης για το Orange Box το Steam έχει την εξής μαγκιά: Αν έχεις ήδη κάποιο HL2 προϊόν και πάρεις Orange Box, για να μην πάει χαμένο αυτό που είχες αγοράσει στο δίνει πίσω σαν gift.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Π.χ. εγώ είχα πάρει το Half-Life 2 όταν είχε βγει. Για να μην χαθεί η παλιά μου κόπια με το που κάνω install το Orange Box θα μου δώσει τη δυνατότητα να κάνω δώρο μέσω Steam ένα Half-Life 2 όπου θέλω (και-καλα δίνω την παλιά μου κόπια κάπου αλλού). Οπότε χαμένος per se δεν βγαίνω.
edit: Βρήκα και το λινκ με τα terms της προσφοράς https://support.steampowered.com/kb_...4502-TPJL-2656
οπα αυτο δε το ξερα
eshop στανταρ εχει την καλυτερη τιμη;
Ο rincewind πιο πάνω είπε για πλαίσιο και e-shop. Εγώ μόνο στο e-shop το βρήκα για ~12. Δεν ξέρω για κάτι φθηνότερο αλλά ήδη η τιμή είναι γελοία.
δες και το εντιντ του προηγούμενου ποστ αν δεν το είδες.
τσιμπηθηκε ηδη 11μιση euro τιμη ευκαιριας
θενξ
don't question me bitch, το half-life μου ανήκει.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
http://www.eurogamer.net/articles/i_valve_060606
Quote:
Originally Posted by Gabe Newell