ελεος,τι ειναι αυτοι οι μπανολαγνοιQuote:
Originally Posted by enitharmon
Printable View
ελεος,τι ειναι αυτοι οι μπανολαγνοιQuote:
τι προσέβαλα; :?:Quote:
έχουν μανία καθαριότηταςQuote:
Originally Posted by attila
Έλεος, καταντάει ανυπόφορος, πόσο πρέπει να παρακαλέσουμε πια τους μοντς?
Δέχομαι και να πληρώσω στην ανάγκη, δεν αντέχω άλλο πραγματικά....
και εγώ τον λυπάμαι, κάντε του ένα μπαν να λυτρωθείQuote:
Originally Posted by pitchfork
αναπολώ τις μέρες που ο σύμπος είχε όρεξη και θα σου βριζε ό,τι έχεις. Αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον θα το διασκέδαζες, γιατί εκτός από βλάκας και χαζοχαρούμενος είσαι φρικαλέος.
Δεν είσαι κουλ. Το να είσαι όσο είσαι και να τη βρίσκεις με happy tree friends, χιλιοειπωμένα ανέκδοτα για το πως ο χριστος γαμαει την παναγια ή ο λαγός το λιοντάρι και με διαφορα ηλίθια λογοπαίγνια, δεν είναι κουλ, είναι λυπηρο και χασομέρικο. Και όλο αυτό δε θα με πείραζε σχεδον καθόλου, αν δεν προσπαθούσες συνεχως να "μας ανοίξεις τα μάτια", να μας "ευαισθητοποιήσεις" για πράγματα που υποτίθεται δεν ξέρουμε και να το παίζεις σωτήρας του περιβάλλοντος. Είσαι γλοιώδης και φρικαλέος ρε παιδί μου.
Και ο λόγος που ήθελα να σου σπάσω τα μούτρα χτες, είναι ότι θες να μοιραστείς μαζί μας τη διαστροφή σου. Οταν θελήσω να δω φωτογραφίες με σκουλήκια σε κώλο, παραμορφωμένα παιδάκια, καμμένα ή σε αποσύνθεση πτώματα ή ότι άλλη φωτογραφία με την οποία διασκεδάζεις, θα τις αναζητήσω στο διαδίκτυο, μην κάνεις τον κόπο για μένα.
Τραβα ψόφα τώρα
ενώ τα σκουλήκια στο μάτι ήταν κουλ
αυτος ομως, μπαινει και ποσταρει μια φορα στο εξαμηνο, δε μας εχει πρηξει τα παπαρια. Και ναι, το σκουληκι στο ματι ήταν πιο οκ απο τα δικά σου.
και φωτος απο εγχειρησεις μπορει να μη γουσταρω να δω το πρωι ή το βραδυ, όποτε το εχω θελησει έχω δει ντοκου, αλλά δε με αναγκασε κανεις.
Μπορείς να το βαλεις στο μαλακισμενο σου μυαλο αυτο;
ναι και εγώ κάθε μέρα κάνω κόπυ πέηστ από rotten com
Eni, dineis mia xamenh maxh...
δε μας νοιάζει ρε κα ντί ρου!!
ε ξα φα νί σου :!:
http://www.twobraincells.com/wp-cont...berg_jesus.jpg
EIRHNH HMHN!!
h swthria egine tourkos. :shock:
βασικά μου θύμισε συζυγοκαυγά όμως ξέρω να τον αντιμετωπίζω κουλαριστά :D
aaaaaakakakakakakakakkaaakaka