HAHSHAHHRGHHAHAHAHAHAAHAHAHHASDGDAHHHAHAHA
Printable View
HAHSHAHHRGHHAHAHAHAHAAHAHAHHASDGDAHHHAHAHA
enas xasaphs ena sabbato sto magazi, den exei douleia, den kserei ti na kanei opote paraggelnei mia poutana.erxete h poutana,
- posa thes
- 200e
- parta.
kai th kleidonei sto psigeio.meta apo ligo fonazei kai deyterh.
- posa thes
- 200e
- parta.
kai th kleidonei sto psigeio.meta apo ligo fonazei kai trith.
- posa thes
- 200e
- parta.
na mhn ta polylogo, kanei ayth th douleia mexri na gemisei to psigeio.afoy gemise, tis bgazei mia mia kai tis kobei kommatakia ektos apo ta tryfera mounia tous.afou mazepse ola ta mounia arxise na ta pernaei apo thn mhxanh tou kima.afou teleiose, katharise to magazi, plithike kai pige sto kafeneio, arga to brady.ekei ton blepei enas filos tou kai aporimenos apo to argo tis oras ton rotaei,
-kala re pou hsoun??
-sto xasapiko.
-kai ti ekanes toses ores??
-kimomouna.
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΟΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 8 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ. Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟΠΝΥΚΤΙΚΗ. ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΦΥΓΕ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ. ΟΧΙ, ΣΕ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ), ΔΑΚΡΥΖΩ;;;;;;;;
Ένα πλοίο ναυαγεί και σώζονται μόνο ένας άντρας, ένα σκυλί και ένα πρόβατο σε ένα νησί. Πέρασε κανάς μήνας και ο άντρας ήθελε να γαμήσει. Πάει στο σκυλί, δεν τον ικανοποιούσε. Πάει στο πρόβατο, εκεί που πήγαινε όμως να το γαμήσει, το σκυλί τον δάγκωνε. Πέρασε καιρός και αυτό γινόταν κάθε μέρα, όταν μια μέρα ναυάγησε ένα άλλο πλοίο και σώθηκε μόνο μια γυναίκα. Όταν την είδε ο άντρας έτρεξε χαρούμενος στο σημείο που ναυάγησε η γυναίκα και της λέει:
- "Κρατάς το σκύλο να γαμήσω το πρόβατο;"
Gun Shop Owner : "Hi, How can I help you?
>Client : "I'm lookin' for a gun."
>Owner : "What kind of gun are you lookin' for?"
>Client : (pointing at the biggest handgun in the case): "That one
looks
>about right."
>Owner : (very surprised): "Why do you need a .44 magnum?"
>Client : "It's for shootin' at cans."
>Owner : (pointing at a small handgun): "Well, this is the perfect size
for
>shooting at cans."
>Client : (pointing again at the ..44): "Nah, I need this one."
>Owner : "OK, what kind a cans are you shooting at?"
>Client :
>"Mexi-cans.......Puertori-cans........Afri-cans......Morro-cans........
Ο Τοτός πιάνει τους γονείς του σε μια άγρια, παθιασμένη στάση 69 και γυρνάει και τους λέει με ύφος:
- Και μετά θέλετε να στείλετε εμένα σε ψυχολόγο επειδή τρώω τα νύχια μου...
-Μαμά τώρα που έγινα 16 μπορώ να φορέσω σουτιέν??
-Όχι Θανάση μου
Στον κόσμο των παραμυθιών, σ' ένα μπαρ, κάθονται ένας γίγαντας κι ένα καλικαντζαράκι και τα πίνουν. Σε μια στιγμή, το καλικαντζαράκι σκύβει πάνω απ το ποτήρι του γίγαντα και φτύνει μέσα.
Καλικαντζαράκι: - Χφτουυυυυυυυ!.
Γίγαντας: - Μην το ξανακάνεις αυτό γιατί θα σου βγάλω τ' αυτιά!
Καλικαντζαράκι: - Δεν με νοιάζει, σ` εμάς, τα καλικαντζαράκια, τ' αυτιά ξαναφυτρώνουν! Και αμέσως δεύτερο: 'Χφτουυυυυυυυ!'
Γίγαντας :- Aν δεν σταματήσεις, θα σου κόψω τα πόδια!
Καλικαντζαράκι: - Εεεε και; Σ' εμάς, τα καλικαντζαράκια, τα πόδια ξαναβγαίνουν και δώστου τρίτο φτύσιμο 'χφτουυυυυυυ!'
Γίγαντας :- Ή σταματάς ή σου ξεριζώνω το τσουτσούνι!!
Καλικαντζαράκι: - Εμείς τα καλικαντζαράκια δεν έχουμε τσουτσούνι!
Γίγαντας: - Δεν έχετε τσουτσούνι;;; Και πώς κατουράτε;;;
Καλικαντζαράκι: - Χχφτουυυυυυυυ!
Ήταν η κοκκινοσκουφίτσα μέσα στο δάσος και πήγαινε στην γιαγιά της.
Εκεί που πήγαινε βλέπει κάτι πολύ ωραία λουλούδια και αποφασίζει να
μαζέψει μερικά για να ταο πάει στη γιαγιά.
Περπατώντας λοιπόν η κοκκινοσκουφίτσα, βλέπει πίσω από ένα δένδρο καθισμένο τον κακό λύκο. Ατάραχη λοιπόν του λέει :
- "Γειά σου λύκε",
- "Γειά σου και σε σένα" απαντάει ο λύκος και σηκώνεται και φεύγει.
Ενώ η κοκκινοσκουφίτσα συνέχιζε να κόβει λουλούδια, πίσω από ένα άλλο δέντρο βλέπει πάλι τον κακό λύκο και του λέει:
- "Λύκε γιατί έχεις μεγάλα αυτιά;"
- "Γιά να ακούω καλύτερα" απαντάει ο λύκος εκνευρισμένος και σηκώνεται και φεύγει πάλι.
Η κοκκινοσκουφίτσα συνεχίζει να κόβει λουλούδια και
βλέπει πάλι τον κακό λύκο καθισμένο πίσω πάνω σε ένα δέντρο :
"Λύκε γιατί έχεις μεγάλα μάτια ;"
- "Γιά να σε βλέπω καλύτερα" απαντάει ο λύκος εξαγριωμένος αυτή τη φορά και φεύγει τρέχοντας.
Λίγο παρακάτω η κοκκινοσκουφίτσα συνεχίζοντας να κόβει λουλούδια βλέπει το λύκο πίσω από ένα δένδρο και πλησιάζοντάς τον .....
πρίν προλάβει να μιλήσει της λέει ο κακός λύκος:
- "Τί θα γίνει ρε κοκκινοσκουφίτσα, θα με αφήσεις να χέσω ήσυχος;"
o skilos me to provato , ta cans kai i kokkinoskoufitsa ontos rule :)
Ε: Πως κρατάς μια ξανθιά σε αγωνία;
A:
αυτό με τη κοκκινοσκουφίτσα όντως πολύ καλό αλλά το πρωτο, με το χασαπη τα γάμησε όλα. :headbang:
Heard a joke once.
Man goes to doctor. Says he's depressed. That he's all alone in a threatening world where everything is vague and uncertain.
Doctor says "Treatment is simple. Great clown Pagliacci is in town tonight. Go see him. That should pick you up."
Man bursts into tears.
Says "But doctor...
...I am Pagliacci."
Πάει μία ξανθιά σε ένα μαγαζί με κουρτίνες και λέει στον υπάλληλο
"Θα ήθελα παρακαλώ κουρτίνες για τον υπολογιστή μου"
Διστακτικός και o υπάλληλος πάει να της δείξει κουρτίνες και μετά αφού το σκέφτηκε λέει:
" Με συγχωρείτε για που είπατε ότι θέλετε τις κουρτίνες?"
" Μα για τον υπολογιστή μου"
" Ναι αλλά για τον υπολογιστή τι να τις κάνετε τις κουρτίνες?"
Και λέει η ξανθιά
"Helllooooo!!! I have windowwwssss!!"
Eίναι 2 ξανθιές
εκεί που κάθονται και βαριούνται λέει η μία στην άλλη:
"Θα ήθελα να πάω ένα ταξίδι, βαρέθηκα"
"και που θες να πάς?"
"Σκέφτηκα ότι ωραία θα ήταν να πάω στον ήλιο"
"Helllooo... Θα καείς..."
"Helllooo... Θα πάω βραδυ...."
---ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΥΡΑΣ;
ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ...
---ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ;
ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...
---ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟ;
ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΕΣ
---ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.
---ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΧ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ...
Κυνηγάει η γνωστη ρατσιστκή οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν έναν αράπη. Τρέχει ο καημένος ο αράπης, περνάει πάνω από μία ξύλινη γέφυρα, ξαφνικά σπάει η γέφυρα και βρίσκεται να αιωρείται κρεμασμένος με τα δυο του χέρια σε τμήμα της γέφυρας. Απελπισμένος αρχίζει να φωνάζει "Θεέ μου σε παρακαλώ βοήθα με να γλιτώσω". Ξαφνικά ακούγεται απο τον ουρανό η φωνή του Θεού:
ΘΕΟΣ - ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΑΙ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΑΡΑΠΗΣ - Σε ευχαριστώ Θεέ μου που άκουσες το κάλεσμα μου.Πες μου τι να κάνω για να σωθώ?
ΘΕΟΣ - ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙ
Αράπης - Μα τι λες Θεε μου. Πως να αφήσω το ένα μου χέρι?
ΘΕΟΣ - ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
(το αφήνει ο αράπης)
ΑΡΑΠΗΣ - Θεέ μου δεν αντέχω πλέον να κρατιέμαι με το ένα μου χέρι. Θα πέσω, σώσε με! Τι να κάνω Θέε μου??
ΘΕΟΣ - ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΑΙ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
ΑΡΑΠΗΣ - Μα Θεε μου αν αφήσω και το άλλο μου χέρι θα πέσω και θα σκωτωθώ! Δεν μπορώ να το αφήσω!
ΘΕΟΣ - ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
(το αφήνει ο αράπης και...βγάζοντας μια αγωνιώδη κραυγή πέφτει στο κενο και σκωτώνεται)
ΘΕΟΣ - ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ!!!!!
Ήτανε λοιπόν κάποτε ένας παπάς, που δεν άντεχε άλλο ν' ακούει για τις ακολασίες που γίνονταν στη Μύκονο, κι αποφάσισε να αναλάβει δράση!
Παίρνει λοιπόν το πρώτο καράβι, κατεβαίνει στη Μύκονο και πάει σ' ένα μπαράκι όπου του είχαν πει ότι σύχναζαν πολλοί ομοφυλόφιλοι...
Μπαίνει μέσα, τι να δει! Εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι να χορεύουν έξαλλα, άλλοι να πίνουν, άλλοι να "βγάζουν τα μάτια τους"...Γενικώς ένας χαμός! Βγάζει έξω λοιπόν κι αυτός ένα θυμιατό κι αρχίζει να θυμιατίζει τους θαμώνες...
Κι όπως θυμιάτιζε, ακούγεται μια δυνατή φωνή, με τον χαρακτηριστικό "θηλυπρεπή" τόνο να φωνάζει :
"ΜΩΡΗ ΤΖΑΖΛΗΗΗΗ...ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΡΙΧΤΟΟΟ!!!
ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ, ΜΩΡΗΗΗΗ"
κορη-μπαμπα,μπορω να παω σινεμα αποψε?
μπαμπας-εχμμμ...μπορεις κορουλα μου αλλα πρωτα πρεπει να μου κανεις μια ωραια πιπουλα...
κορη-μα μπαμπα...
μπαμπας-δεν εχει μα...η ετσι η στο σπιτι.
κορη-καλα..
...............................
μετα απο λιγο...
κορη-οκ,μπαμπακα?
μπαμπας-οκ,κορουλα μου...
κορη-.βρε μπαμπα,να σε ρωτησω κατι?
γιατι το πεος σου μυριζει...σκατα ?
μπαμπας-ε,να,ο αδερφος σου ηθελε παλι να παει στο γηπεδο!
χαχα κάψιμο :lol:
το τελευταίο είναι παραλαγη κομικ του Vuillemin στη βαβελ.
ξέρεις από τόπι...
Τοπίknow
είσαι κρύος σαν παγόβουνο.
epiki palia diafimisi mevgal pou ti sinodeue ena tragoudi tou opoiou o teleutaios stixos itan "k opou mevgalei"
το συνεχίζεις...
αλήθεια που χάθηκε ο man...?
κάψιμο :
-Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σανδάλια??
-Γιατί ήταν Ιούλιος.
αασδασδαασδ