e ntaks leme kai kamia mlkia pou kai pou..... :D
Spoiler
Printable View
Που ζεις ρε συ; τι ποιος θα τους κατηγορούσε; είμαι σίγουρος ότι θα υπήρχαν σχόλια τύπου "όταν κάνανε αυτοί ντου ήταν καλά", εδώ υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει ότι ο Σισέ δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαριο. Αλλά πέρα από αυτό καταλαβαίνω ότι υπήρξε μεγάλη πίεση να ξαναβγούν στο γήπεδο, για αυτό δεν κακολογώ τους παίκτες.
Δε νομίζω ότι το γενικότερο αίσθημα θα ήταν κατά τους αν δε βγαίνανε. Οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι θα πιανόσαντο από μια απενοχοποιημένη πράξη να την κάνουν σημαία και οι της ΑΕΚ θα μιλούσαν για αρχιδάτους παίκτες που επιτέλους το έκαναν κλπ. Όπως και να 'χει η απόφαση δεν ήταν των παικτών όπως λες.
EGW kalupta ton Katsouranh!
A, kai ton blanco
εβαλα και εγω γκολ στην αεκ
εχω ενα κωλοπροαισθημα για το αυριανο... μεχρι που μπηκα στο τοπικ και θυμηθηκα γιατι.... :bash:
2-1 αυριο,δν ξερω ποιος.
Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει. Όταν ξέρεις ότι το οι ίδιοι πολλοί που πριν λίγο τα έσπαγαν στην Αθήνα πάνε στο γήπεδο, μυρίζει μπαρούτι μέρες και έχουμε ιστορικό (ατιμώρητων) εισβολών, παίζεις στην τύχη να βάλει τα γκολ η ΑΕΚ και να μπουν μέσα για "καλό" (πανηγυρισμούς) αντί για να δείρουν κίτρινους και άσπρους. Ευτυχώς θεός ήταν βοηθός (διαιτητή) και όλοι ζουν καλά. Αλλά, σιγά, τόσα έγιναν φέτος.
Σταματήστε το ποδόσφαιρο επιτέλους σε αυτή τη χώρα.. Νυσάφι πια!
αηδια
Τι έγινε μετά το 90', έπεσε το στρίμιν.
και το γηπεδο..
Ποιο οπαδιλικι ολυμπιακου; Εδω ειδαμε επανασταση.