Και ποιανοί είναι αυτοί? Σε καμιά κάμερα μπροστά κάτσανε ποτέ, η μόνο στην παρέα τους? Για απεκάλυψε τους μπούρζουμς και τους έμπερορς του κωμικού underground ρε ελιταριό! Κανέναν έλληνα ε, όχι Monty Pythons και George Carlin.
Printable View
τι σχεση εχει η καμερα και οι Εμπερορ?
ο Κοντοπιδης ειναι καλος επειδη βγηκε στην καμερα?
δεν εχει χιουμορ λεει, αυτο τι σχεση εχει με τα υπολοιπα?
Επίσης, είναι Monty Python, χωρίς s.
Όπως λέμε μέταλς. Ωχού, ντε και καλά να κάνω νταμπ-ντάουν το ποστ. Εννοώ ότι θέλω να ακούσω και κάνα θετικό παράδειγμα κωμικού από αυτούς τους όλα τους μυρίζουν όλα τους βρωμάνε, για να καταλάβω εάν το θέμα είναι ότι όλα τους μυρίζουν και όχι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας αξιόλογος έλλην κωμικός.
Δεν είναι τόσο αυτό, είναι πως ως τώρα δεν υπάρχει καμία προοπτική να κάνει κανείς καρριέρα στην Ελλάδα ως σοβαρός κωμικός, οπότε και κανείς δεν προσπαθεί. Κλασσικό παράδειγμα ο Σεφερλής, που αναφέρθηκε παραπάνω, ο οποίος θα μπορούσε πράγματι να είναι καταπληκτικός κωμικός (και μια φορά κι ένα καιρό στο Ταξί ήταν απίστευτος), αλλά καταλήγει στο εύκολο χιούμορ και στις χαζο-επιθεωρήσεις (αηδία, αλλά πάντα είναι γεμάτες κόσμο) γιατί διαφορετικά δε θα μπορούσε να ζήσει από αυτό, plain and simple.
ό,τι χρειάζεστε από ελληνικό youtube χιούμορ βρίσκεται εδώ
http://youtu.be/KDIiDYD5gtc?t=4m40s
κάνω summoning Τζήμερο
http://skra-punk.com/#/read/grafistas
Υπάρχει η πάγια άποψη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας σχετικά με το θέμα, νομίζω όμως ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι υπερβολικό.
όλοι με ξέρετε πόσο φιλήσυχος άνθρωπος είμαι, σε αυτό το ηλίθιο θέλω να του τραβήξω μια καρπαζά να την νιώσει ολόκληρη στον σβέρκο.
Και οχι μονο του Μικειους, αλλα και του καθε Μικειους, οπως και το γενικοτερο καθεστως.
Ειχα φιλο που ηθελε να γινει αθλητικος δημοσιογραφος, και ειχε παει στη σχολη του ΑΝΤ1 ως "intern", για να τον πληρωνουν 5 ευρω το μηνα.
Κακο ψοφο οποιος χωνει νεαρους που θελουν να κανουν μια καριερα πανω σε κατι δημιουργικο, και δεν τους πληρωνει με την προφαση πως ετσι "μαθαινουν τη δουλεια" και αποκτουν "επαφες".
Μπα! εδώ είμαστε τσάμπα στην πρακτική...
ο φιλος σου επρεπε να ξερει οτι τα πρωτα χρονια οι αθλητικοι δημοσιογραφοι δουλευουν τζαμπα. και το λενε και χαιρονται κιολα.
παλιοτερα βεβαια μετα απο μερικα χρονια αρχισαν να βγαζουν και κανα μισθο.
τωρα με τις 100 σχολες και την υπερπαραγωγη αθλητικων δημοσιογραφων, παιζει και μετα απ τα 2-3 χρονια να το παρατησεις γιατι δε θα βρισκεις.
κριμα για το φιλο σου δηλαδη αλλα ηταν γνωστο τι συμβαινει.
Το οτι συμβαινει κατι δε σημαινει οτι ειναι σωστο γαμω τη μπαναγια.
Το ηξερε ο φιλος μου, γι αυτο το προσπαθησε, επειδη "ε μα ετσι ειναι".
Σκατα στην εκμεταλλευση λεω γω.
σκατα και αποσκατα, ουτε ειπα οτι ειναι σωστο. οτι συμβαινει ειπα και γω.