ρε παιδια 4 αγωνιστικες εχουν παιχτει, τι πρεμουρα να βγαλετε απο τωρα τον πρωταθλητη ειναι αυτη?
δηλ. αν ο οσφπ εχανε χτες και στην Τουμπα εμενε εκτος τιτλου?
Printable View
ρε παιδια 4 αγωνιστικες εχουν παιχτει, τι πρεμουρα να βγαλετε απο τωρα τον πρωταθλητη ειναι αυτη?
δηλ. αν ο οσφπ εχανε χτες και στην Τουμπα εμενε εκτος τιτλου?
το αλλο το ΝΤΟΥΓΑΝΙ λεει οτι ειναι μιζερια να ασχολειται κανεις με τη διαιτησια
εξαρτάται τι εννοείς "καλή μπάλλα". το να βλέπεις καλό ματς ή να πατάς τον αντίπαλο? εγώ το 2ο το είδα μόνο επί κυράστα τελευταία και αυτό θεωρώ καλή μπάλλα. όταν σου δημιουργεί ευκαιρίες ο κάθε ημισοβαρός αντίπαλος που σκάει μύτη στην έδρα σου, δεν παίζεις καλή μπάλλα.
γιατι ρεηβεν, οι αλλοι δεν εχουνε δικαιωμα στην μπαλα?
Τι λε ρε ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ που θα με πεις και ντουγάνι; Τι θες τώρα; Να σου αρχίσω να σου αραδιάζω γιατί είναι μιζέρια να ασχολείσαι με την διαιτησία; Να αναλύσουμε μία-μία τις φάσεις; Να βγάλουμε έξω τους κανονισμούς; Να κάθομαι να βρίζω θεούς και δαίμονες που μου ακύρωσαν κανονικό γκολ στην Καβάλα;
Αλλά αφού καίγεστε, δικαιούστε έμμεσο στην φάση επιστροφής στον Νικοπολίδη και μία κίτρινη στον Τοροσίδη, αυστηρά γιατί αλλιώς θα σκίσετε καλσόν. Τα πέναλτι είναι αστεία και μου χρωστάτε φαουλάρα στον Ντιόγο και 2 κίτρινες σε όλο το ματς.
Κατά τ'άλλα ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟΡΟΓΙΔΙΣΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.
Έλα ντε. Ημισοβαρός ο Άρης που έχει καλή και επιθετική ομάδα φέτος και με τον ΠΑΟ όλο μπροστά για να ισοφαρήσει και ότινάναι άμυνα λόγω τραυματισμών.
@ Φορντ: Όχι και κανονικό στην Καβάλα ε.
Μπάη δε γούη, είδα και το δικό μας μπέναλτυ με τον Άρη, σφυριζόταν σαφώς, αλλά δεν είναι και η σφαγή της δεκαετίας που δεν το έδωσε. Τουλάχιστον έπαιξε 50-50 σε όλο το ματς (κάνοντας λάθη και εις βάρος μας) και δε νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο πέρα από το ότι έκανε ένα λάθος που αδίκησε τον Άρη.
ε καλα και με τον Θρασυβουλο δεν ηταν η σφαγη της δεκαετιας αλλα ειδαμε μαζικα κλαμματα δω μεσα.
υ.γ. χωρια που ηταν και πεναλτυ.
Εννοείται κανονικό το γκολ, απλά στα αρχίδια μου, δεν περιμένω από τέτοια να πάρω πρωτάθλημα και αποτελέσματα. Τα αφήνω για τα κουτορνίθια κάτι τέτοια.
Το δικό σας ήταν πέναλτυ και δεν βρίσκω ότι ήταν εσκεμμένο το λάθος, χαρείτε και σεις τώρα την παραφιλολογία για εύνοια!
Δε με απασχολούν τα μαζικά πράματα. Οι δικές μου "γκρίνιες" για τη διαιτησία δεν αφορούσαν μεμονωμένα λάθη ούτε το περιστασιακό σπρωξιματάκι (πέρα από σχολιασμό φάσεων, που μόλις έκανα και για τη δική μας) που παίρνει η μεγάλη ομάδα, αλλά αγώνες ολόκληρους που ο διαιτητής μπήκε μέσα με αποστολή. Τα θυμόμαστε, τα είπαμε, πάμε παρακάτω.
Τότε εσύ είσαι κωλοπιλάλας.
στη φάση του γκολ της αεκ ο μπλάνκο είναι οφσαϊντ?
Οριακή φάση. Εγώ δεν το έδινα.