http://clip2net.com/clip/m6189/12407...onal-127kb.jpg
Printable View
Δεν προλαβαίνεις να πας μια εκδρομούλα και τσουπ.
:thumbsup:
Split και lock
όχι ακόμα! οκ τώρα.
Ρωταω και γω τον κελλδοραιν ''τι ειναι αυτος ο ρα παριαχ, τι λεει με λιγα λογια το θρεντ''.
Μου λεει λοιπον ''στο τι σημαινει το νικ σας, μετα την 8η σελιδα εγινε το πιο επικο θρεντ εβερ''.
Διαβασα ολα τα ποστς απο την 8 και πραγματικα κοντεψα να παθω ασφυξια.
Ειμαι ακομα βουρκωμενη, ενιωσα το τελος μου να πλησιαζει καθως δεν μπορουσα να παρω ανασα, ΜΙΤΣΜΑΝΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΡ. (τελικα ποιος ειναι αυτος ο ερ.)
Πεταγονταν και κατι ποστς ''ροκερ+σοκκερ=ροκκερ'' και προσπαθουσα να καταλαβω που σκατα κολλαγανε οταν θυμηθηκα ποιο θρεντ διαβαζα.
ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Σε αγαπω ερ φορουμ.
παρε μια πιπα στον μπερνι τωρα
exm an sas periseuei kamia pipa theloume kai emeis
akoume kai manowar
θα προτιμουσα κατι σε ποιο θυλικο, που να κανει και μπανιο ενιοτε και να μη δαγκανει
κατι σε στυλ παουερανιας
καλο κομματι
mperni eisai hli8ios
de gelame
sbhse mwre malaka to homepage sou apo to profile! kai ta palia sou posts! blakentie!
μπέρνις φίλε, ο μόνος γιούζερ του οποίου το φέηκ είναι λιγότερο ενοχλητικό από το κανονικό.
GEIA XARA KI APO MENA. EMATHA OTI EDO MESA POLEMANE KAPOIOI TOUS ADERFOUS MOU, KAI IRTHA NA VOITHISO [KAI NA VOITHITHO] NA KSEFYGOUN APO TO KINIGI TON FALSE METALLERS KAI NA PAME OLOI MAZI BROSTA AKSIES OPOS H ARXIDILA, TO ELENIT, TO A-TSA-LI, H FOTIA TA KARVOYNA KAI TO AGNO KAI ANOTHEYTO KO-KO-RE-TSI! (A KAI TO TRUE METAL)
THANATOS KAI NEROVRASTA OSPRIA STOUS POUSTIDES TOU FORUM
Γίνεται και πιο χαμηλά από Μπέρνι τελικά.