+10000
Για το μπούτσο όπως και η περυσινή. Πάιζει να είναι η μόνη τόοοοοοοοοσο συντηρητική ομάδα στον πλανήτη στο θέμα φανέλας! Ακόμα και η άλλη συντηρητικούρα (βλ. Milan) έχει τρομερές εμφανίσεις φέτος! Μπράβο adidas! :moutza:
Printable View
re poios thn gamaei tin emfanish to cosmote na min fygei... :P
καλό είναι το φιλικό να το δείτε σαν ξεμούδιασμα ...
Η ομάδα έρχεται από υπερ ατλαντικό ταξίδι , και δεν νομίζω ότι αξίζει να βγει το παραμικρό συμπέρασμα
ε ναι..γιατι εχουν τυχει χρονιες που βλεπεις ομαδα να γαμαει στα φιλικα και μετα να σερνεται..μονο καποιες ενδειξεις για το πως θα παιζει η ομαδα μπορεις να παρεις..
σε μια εβδομαδα με τζενοα και μετα με ξανθη θα μπορουμε να πουμε κατι πιο συγκεκριμενο..
παντως πρεπει να αποκτηθει επιθετικος..και οχι τελειως της πλακας..δλδ η καλυτερη λυση ειναι καποιος νεος σχετικα νορμαλ τιμη ο οποιος φετος θα παρει λιγα παιχνιδια στα ποδια του..γιατι αν ο σισσε κανει μια νορμαλ χρονια τοτε ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι του χρονου θα την κανει...και προφανως δε γινεται να τη βγαλεις μονο με σισσε επιθεση(ο πετροπουλος που μου αρεσε γενικα δεν ξερω γιατι σερνεται τωρα τελευταια)
εντάξει , είδα και το βιντεάκι του καρχαρτ .... :touched:
παντως την κανει την πασα με ανετο στυλ ε :touched:
αρχιζει να κανει αποσβεση το hummer
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε ξεκάθαρο με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χρειάζεται επιθετικό και ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στα προπονητικά διπλά και με αυτό τον τρόπο έβγαλε "οφσάιντ" τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος την Παρασκευή, είχε δηλώσει πως αν ο Μάντζιος παραμείνει στην ομάδα θα υπολογίζεται από τον 45χρονο τεχνικό.
:pink:
δυστυχώς, δεν τον βλέπω καλά το νιόπλια :?
E έχει μέχρι την παρέλαση, εξάλλου είναι ώρα για τον μεγάλο Σπύρο Λιβαθηνό να επιστρέψει στους πάγκους που τόσο αγάπησε.
Πάντως επος συνέντευξη Γόντικα, ειδικά το "θα 'ναι ευχάριστος πονοκέφαλος να 'ρθει πρόταση για το Σισέ απ' τη Ρεάλ" :touched:
pink στον νιοπλια :pink:
νταξ συνεντευξη γοντικα λες και ακουγα υπουργο οικονομικων ε....
εχει να πεσει πολυ κραξιμο αυριο...στανταρ αυτο..μαλακια βεβαια γιατι ναι μεν τα εχει κανει πουτανα ηδη ο τζιγκερ αλλα κριμα να μπαινεις στη νεα σεζον με μουρμουρες..
Χαχαχαχαχα,τουλάχιστον ο Πίπης έχει βρει ήδη αντικαταστάτη.
http://www.levadiakos.gr/wp-content/...-GEORGE_4_.gif
Εξάλλου,μεγάλος θεός ο Πόντικας.Πρεσβεύει ότι ακριβώς και το αφεντικό του.
εδιτ @ Tζακ:Τι μουρμούρες ρε μαλάκα,οι άνθρωποι είναι τραγικοί και αντιπαναθηναικοί.
Σου λέει ο κόουτς:
-Θέλω Κρις
Του απαντάνε:
-Θέλε
-Θέλω Γκαλάς
-Θέλε
-Θελω Nέμεθ
-Θέλε
-Δεν θέλω Μάτζιο
-Θα τον έχεις
Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.Ο πορτογάλος Γκότζος μου έχει τρία κινητά για να προλαβαίνει να κλείνει παίχτες,ο Πόντικας μιλάει σε φοιτητές οικονομικών και ο Κορμοράνος επικοινωνεί με τους παίχτες μέσω MSN.
Είναι καταραμένη αυτή η ομάδα.-
ρε μαζι σου..και προφανως ο τζιγκερ τα αξιζει ολα αυτα..γιατι οκ ειπαμε οικονομικη σταθεροτητα θελει αλλα το γαμησε τελειως..οταν εισαι προεδρος σε μια γαμημενη ομαδα πρεπει να σαρεσει να εισαι εκει και να σπρωχνεις κανα φραγκο που και που..το ποιντ μου ομως ηταν οτι οι μουρμουρες φοβαμαι μην επηρεασουν την ομαδα..προφανως στα παπαρια μου για διοικηση και τζιγκερ κια κωνσταντοπουλους και τον μπουλουκο τον φρειτας
Αυτά πάντως γίνονται και αλλού