ως "ξεφτίλες" και "ρόμπες" ορίζουμε τα άτομα που είναι στο μαγκ;
εντιτ: Λάθος, ως "ξεκούμπωτους και ψωνισμένες"
Printable View
ως "ξεφτίλες" και "ρόμπες" ορίζουμε τα άτομα που είναι στο μαγκ;
εντιτ: Λάθος, ως "ξεκούμπωτους και ψωνισμένες"
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Παρα τη μακροσκελη συνεχεια σου στο ποστ σου, εχω να σημειωσω οτι τελικα τα κρυφα φορουμ εκτος απ την προφανη χρησιμοτητα τους, για συνεννοηση περι ρηβιους και κριτικων, εγινε ΚΑΙ αυτο τελικα. Τοπος αναλυσης "ποιοι γαμουν το μαγκ μεσω του φορουμ", και "τι πρεπει να κανουμε εμεις", ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ιδιο το φορουμ δεν αναφερθηκε ποτε αυτο (για να μην πω οτι τωρα προσφατα μερικοι ποσταραν τα ακριβως αντιθετα και γινω και κακος.)
σ αυτο εχετε ευθυνες ολοι.
Με αυτό το τόπικ και το άλλο για τα χυσίματα πχ, το ι αρ πλησιάζει σε αυτό που θέλω. Δεν πιάνω ΣΤΑΡ εδώ.
Agree και συγνώμη σε όποιον πρέπει. Απλά από τη στιγμή που το μαγκ δημιουργήθηκε, ήταν απαραίτητα για τη συνεννόηση μεταξύ των συντακτών. Τώρα, το ότι δε λειτούργησε η φάση όπως θα ήταν το ιδανικό (έστω, για τα μυαλά που κουβαλάω), νομίζω ότι έγινε σαφές από πολλές απόψεις και γι'αυτό έδωσα και τέλος.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Εντάξει, τα θες και τα λες; Σε μένα πριν από κάποιους μήνες παρουσιάστηκαν τέσσερα άτομα (συντάκτες) για να αγοράσουν το site και, ανάμεσα σε αυτά που ήθελαν να κάνουν, ήταν να βάλουν σε μία "τάξη" το φόρουμ γιατί "το μαγκ έχει γιγαντωθεί και το φόρουμ μάς χαλάει την καλή εικόνα". Μάλιστα αναφέρθηκε και η φάση με την alterground, η οποία είχε παραπονεθεί ότι "λέγονται μαλακίες στο φόρουμ" (εννοώντας μάλλον την κατακραυγή για τις τιμές των εισιτηρίων της). Υποθέτω πως ήρθαν εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλους τους συντάκτες, το είχα ξαναπεί αυτό στα κρυφά φόρουμ και δεν είπε κανείς "εγώ δεν ήθελα να το πάρουν και να κάνουν αυτά που σου έλεγαν". Μην κοροϊδευόμαστε, κρίμας είναι.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Επίσης μετά μερικοί μου είχατε πει ότι το θεωρήσατε μάλιστα περισσότερο τυπικό, γιατί έλειπα τόσο καιρό και θεωρούσατε ότι είναι δικό σας (χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο ή να έχω ρωτηθεί).
Ρε γαμώτο, έλεος, αυτό το δεύτερο δε θα λυθεί εδώ πέρα. Έκανες ένα ποστ ότι παντρεύεσαι και δεν έχεις χρόνο κι εξαφανίστηκες. Μετά απο έναν καιρό τα συμπεράσματα δικά μας, δε θα σε κυνηγάμε και δεν αφορά το φόρουμ.
Σου παρουσιάστηκαν 4 συντάκτες και όχι η συντακτική ομάδα να αγοράσουν το φόρουμ, όχι ως εκπρόσωποι της συντακτικής ομάδας. Εγώ δεν το ήξερα, πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είχε γίνει αυτό. Δεν γίνεται να παρουσιάζεις αυτή την κίνηση ως απόφαση των συντακτών. Οι αποφάσεις των συντακτών είναι αυτές που έχουν συζητηθεί απ' όλους και η απόφαση πάρθηκε ως συμπέρασμα της συνολικής συζήτησης. Όσο για την άλτεργκραουντ, που τόσο αισχρά αναφέρεις δημόσια, η απάντηση μας δεν ήταν πολύ διαφορετική απ' το "άντε πνιγείτε, δεν μας αφορά το φόρουμ". Εμείς οι "πουλημένοι" που σου χαλάσαμε το όραμα αυτό, φίλε συνεργάτη της Didi.
Έγινε. Μπορείτε να αναφέρετε κι εσείς δημόσια πάντως πράματα που είπα και αφορούν το μαγκ και το φόρουμ, εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Και το παρόν ξεκατίνιασμα θα είχε αποφευχθεί αν δεν ερχόσασταν εδώ ξάφνου μετά από δέκα μέρες για να πείτε όσα θεωρούσατε ότι δεν αφορούν το φόρουμ πριν το κλείσιμο του μαγκ, και κυρίως αν δεν βρισκόμουν κατηγορούμενος για λαοπλάνος. Όλα στη φόρα, εγώ δεν έχω κάτι να κρύψω ή να ντραπώ.
οκ, τους έσωσες απ' το σκοταδισμό μας. στη χαζή πλέμπα αναφέρομαι, ε.
γιατί ασχολούμαι ο μαλάκας; τεσπά, ζήτω!
Οκέη, κάτι ακόμα, επειδή είπες κάπου ότι δεν ήταν δικό μου θέμα αν θα συνεχίσετε το μαγκ αλλού. Εγώ πρότεινα να βοηθήσω, να σας δώσω και τον κώδικα που είχε γράψει ο dead, και τα κείμενα (όχι μόνο τα δικά σας, από την αρχή), να μπει και μια ανακοίνωση ότι γι'αυτούς και γι'αυτούς τους λόγους, ότι υπήρχαν διαφωνίες ξερωγώ, το μαγκ συνεχίζει στην τάδε διεύθυνση. Επιλέξατε το δρόμο της (ανοιχτής) αντιπαράθεσης.
:shock:
ikonoklast varas trelo kollima k einai krima re malaka. sovara. sto ourakotagko eiste trisxeiroteroi ap ta xinten foroums na poume. a gamisou kserw gw pou tha ksemprostiaseis kiolas
Επίσης για να μην παρεξηγούμαι: συγνώμη από τους συντάκτες που δεν κυνηγάω τον ικόνοκλαστ, και είναι όντως μαλακία να νομίζεις ότι ποστάρεις σε κρυφό φόρουμ και να βγαίνουν στη φόρα αυτά που έλεγες. Δεν συμφωνώ, από την άλλη πρώτον δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ήδη τα έχουν δει αρκετοί, ενώ ακόμα και ban αν τον κάνω ή θα το ποστάρουν άλλοι δέκα ή θα μπει με δέκα fake accounts, οπότε και πάλι θα το δουν και όσοι δεν το έχουν δει, και δεύτερον, ε, είναι λίγο προκλητικό να βλέπει τέτοια υποκρισία από μερικούς, όταν ξέρει (και ξέρουμε όσοι έχουμε πρόσβαση) ότι άλλα έλεγαν στα κρυφά φόρουμ. Αυτό δε δικαιολογεί αυτό που έκανε, αλλά ούτε για την υποκρισία υπάρχει δικαιολογία εδώ που τα λέμε, είστε 1-1.
toulaxiston ksekolliste k apodwste sigkekrimenes katigories. ainte. giati de stirizete pouthena ma pouthena to oti i leitourgia tou mag ws eixe einai gia to mpoutso. ama exete provlima me dio tria atoma pes to ksekathara k mi les misologa k arxidies k genikotites me tis opoies pairnei i mpala ta glika paidia tou mag opws emena k pollous allous
Μαλακία, ήθελα να το πω κι αυτό, είναι κρίμα να παίρνει η μπάλα όλους τους συντάκτες γιατί υπάρχουν όντως γαμάτα άτομα εκεί μέσα. Και ποιοτικά η δουλειά που γινόταν ήταν πάρα πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Μακάρι η νέα σας προσπάθεια να πετύχει και να είστε πιο χαρούμενοι με τη νέα κατάσταση από ό,τι στο er.
ΥΓ: Επίσης δεν αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη φάση με τα τόπικ που βγήκαν στη φόρα γιατί ο ικόνοκλαστ για να τα δει χρειάστηκε το password κάποιου. Ούτε από μένα πήρε πρόσβαση, ούτε από τον deggial ή το tamagothi, βρείτε τα μεταξύ σας.