:lol:Quote:
Originally Posted by jack the ripper
Printable View
:lol:Quote:
Κι εμένα πάντως στ @@ μου το γκλόμπαλ γουόρμινγκ πως το λένε αυτό τεσπα.
Σήμερα είναι Πέμπτη, σχεδόν τέλειωσε η βδομάδα θα ρίξω κάτι ύπνους το Σαββατοκύριακο στο σπίτι με το αιρκοντίσιον, άλλο πράγμα....
Ήδη από το πρωί (πριν μισή ώρα δλδ) που ήρθα στη δουλειά κουτουλάω από τη νύστα....
Εγώ πιστεύω ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει.
και τότε ποιός φέρνει τις συλλογές BMW στον φίλο μας;Quote:
Originally Posted by psychotron
O
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
οριστε, κοιταξτε τι κανατε, τωρα θα κανει αλλες 30 σελιδες να το ξεπερασει!!!!! Και θ αγορασει και 2 BMW (με τα λεφτα που θα παρει απ τα πορτοφολια αυτων που θα δειρει μεσα στο δρομο) για να ξεχαστει!!!!
sorry, εγώ φταίω :( :( :(
a re pitchfork...esi tha soseis ton kosmo.@!ipnos-frapes-er ke kamenos egefalos...ke to xeirotero:VAZELOS! :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by pitchfork
edit:o kamenos egefalos den ine kako pragma!
Quote:
Originally Posted by Deggial
Quote:
Aυτο ακριβώς εννοώ τσακάλια. Ότι τουλάχιστον εγώ έμαθα ορθογραφία.
Αλλά δεν τα πιάνετε γρήγορα, ομολογουμένως είσαστε λιγάκι αργοί.
Deggial επιστήμονας είσαι κι εσύ έτσι;
(αυτό το τελευταίο είναι για πραγματικά γέλια!)
Σας έχει ο Aigeas.
@candiru βρήκες τον άνθρωπο να το παίξεις οικολόγος τώρα. Άσε φίλε, έχω την κιβωτό του Νώε εδώ μπροστά μου αυτή τη στιγμή είτε το πιστεύεις είτε όχι. Τα ζώα μου στερούν σημαντικό χρόνο της ζωής μου καθημερινά. Ενοικιαζόμενα και καφετέριες έχω, δεν έχω την Texaco. Η οικολογική μου συνείδηση ουδεμία σχέση έχει ούτε και είχε ποτέ με την ροή της ζωής μου. Μου φαίνεται ψάχνεις για άλλοθι για να δικαιολογήθείς στον εαυτόν σου κυρίως. Ότι "ναι μεν είμαι ένας αποτυχημένος, αλλά έχω οικολογική συνείδηση". Περίπου έτσι.
μην μπερδεύεις την οικολογική συνείδηση με την φιλοζωία, ουδεμία σχέση, ή πολύ πολύ μικρό υποσύνολο.
Κατά τα άλλα όντως την έχεις πιο μεγάλη και χρυσοβαλαντωμένη, τι να κάνω κι εγώ ο μικροτσούτσουνος που ψάχνω στους κάδους για κανένα βρακί να φορέσω :P
Εμένα γιατι δε μου απαντάει ποτέ; :dscared:
giati esi ton agapas.@Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Quote:
Originally Posted by Candiru
Aσχέτως αν σε πληγώνω candiru πιστεύω πως αν πράγματι μαζεύεις πλαστικά είσαι άξιος επαίνου. Και τέλος πάντων ο καθένας το λιθαράκι του βάζει σ' αυτήν την υπόθεση, εσύ με τα πλαστικά κι εγώ με τους στρατούς των σκυλόγατων που είναι ατελείωτοι σ' αυτήν την τουρκοχώρα. Αλλά μη το παρουσιάζεις σαν άλλοθι, δηλαδή ότι είναι μια στάση ζωής που σε εμποδίζει να αγοράζεις ωραία αυτοκίνητα ρε φίλε, αυτά είναι αστεία πράγματα. Φυσικά και θα αγόραζες τα καλύτερα αν υπήρχε ρευστό και ίσως να εξακολουθούσες να μάζευες τα πλαστικά. Κι εγώ περίπου το ίδιο κάνω. Η φιλοσοφία που σε κρατάει μακρυά από το χρήμα ουδεμία σχέση έχει με την οικολογία. Είναι σαν αυτό που λέει ο φίλος "κάθομαι και πίνω φραπέ μέχρι να σαπίσω" ή το ότι "μου φτάνει να ζω με την σύνταξη της μάνας μου". Εμένα αν με βάλεις να κάτσω σε καφετέρια πάνω από 20 λεπτά θα πάθω επιληψία και επίσης θέλω να κάνω ότι έκανα 18 χρονών, αλλά επιπλέον να αγοράσω και ιστιοφόρο 120 μέτρων γιατί μόνο μία φορά θα ζήσω. Δεν θέλω να θυμάμαι από την ζωή μου έναν φραπέ. Στο κάτω-κάτω δεν κλέβω τίποτα από κανέναν, ίσα-ίσα μάλιστα που προσφέρω στο σύνολο. Είμαι αυτό που λέμε η "ανάπτυξη" με μπάφους ή χωρίς μπάφους. Μ' αρέσει να χτίζω και το κάνω για την χαρά του χτισίματος. Η απόκτηση χρημάτων δεν είναι αυτοσκοπός. Εσείς βέβαια -πελάτες μου- μπορείτε να καθόσαστε στον φραπέ με τις ώρες!
Υ.Γ
Για να καταλάβεις περίπου τι σόι άνθρωπος είμαι, νοικιάζω ένα σωρό δωμάτια αλλά το camping ο ίδιος δεν το παρατάω με τίποτα. Τίποτα δεν μπορεί να με αλλάξει, απλώς γιατί δεν πιστεύω σε τίποτα πλην ορισμένων αξιών που ίσχυαν πριν 2000 χρόνια και ισχύουν ακόμα. Δεν παραμυθιάζομαι από κανέναν. Δεν μεταλλάσομαι ούτε μεταβάλω την εμφάνισή μου και την στάση ζωής μου για τον κάθε λακαμά. Ωραία τα τραγουδάκια δεν λέω, αλλά τα τραγούδια είναι απλώς τραγούδια.
@Ιζνογκούντ τι ακριβώς να σου απαντήσω; Το κείμενο σου δίνει την απάντηση αν έχεις την υπομονή να το διαβάσεις σωστά. Απαντώ όταν υπάρχει ερώτηση χωρίς απάντηση.