Έτσι και δεν τελειώσει τη σειρά να δεις πόσοι nerds θα χέζουν στον τάφο του.
Printable View
Έτσι και δεν τελειώσει τη σειρά να δεις πόσοι nerds θα χέζουν στον τάφο του.
μερικες φορες ευχομαι να μην την τελειώσει για να μείνει και κανένας ζωντανός
Λοιπον ειδα τα πρωτα 7 επεισοδια, και οσονουπω βαζω τα 3 τελευταια. Πολυ ομορφη παραγωγη, φωτογραφια, χαρακτηρες, γενικα ολα προσεγμενα. Μονο η ηθοποιος που παιζει την Ταλλυ ειναι λιγο μηδεν αλλα οκ δεν πειραζει, ολοι οι αλλοι γαμανε. Διαβασα και μερικα απο αυτα που λεγατε και στα πρωτα επεισοδια δεν παρατηρησα αυτα που λετε οτι εχει πολλους χαρακτηρες και background και χαωνεσαι, αλλα μετα εγινε οντως σε καποιες φασεις αυτο το πραγμα.
Στηριζω Tyrion, Snow, Ned, Arya :pink: και ακομα και τον Lord Baelish αν και στο τελος του 7ου που ειδα αποδεικνυεται προδοτης, αλλα μπορει και να ειναι ολα ενα μεγαλο ΚΟΛΠΟ, θα δω. Επισης, ποσο κουκλιτσα ειναι η Σανσα ρε παιδια? 15χρονο κοκκινομαλλικο τελειο πλασμα, ελεος, πεδρομπερ φαση.
Αν και μπορει να εχει ηδη ποσταριστει (διαβασα τις πρωτες 13 σελιδες που μιλανε για τα πρωτα 7 επεισοδια), αυτο ΓΑΜΑΕΙ:
(αν κανετε ανοιγμα σε αλλη καρτελα θα φανουν τεραστιες οπως πρεπει δηλαδη)
http://nextround.net/upcoming/thumbs...p-324-full.jpg
http://cdn.screenrant.com/wp-content...eros-101-f.jpg
omorfa ... emeina kai gw me ta 3 mikra drakakia sto xeri.. pote exoume ta epomena?
Τα ειδα κι εγω ολα τελικα.
Really? Σοβαρεψου.
Τον εχουν αναφερει ως Commander Mormont, και ο ιδιος αναφερεται στον προδοτη γιο του οταν μιλαει στον Snow, ηταν πεντακαθαρο. Για την Lady Mormont και που το διαβασα αυτο που γραψες, παλι δε θυμαμαι ποια ειναι.
Any time :touched:
Γενικα πολυ καλη η πρωτη σεζον, και ειδικα τα επεισοδια 7-10. Στο τελος απλα γινοταν σε ολα τα μετωπα της πουτανα και ηταν ολες οι σκηνες συγκινητικες. Το καστινγκ με τον ξανθο βασιλια μουνοπανο πουτανας γιο ηταν τελειο, απο το πρωτο επεισοδιο τον σιχαθηκα και ηθελα να πεθανει γιατι τον εχω ξαναδει τον ηθοποιο, μπραβο του λοιπον, γνησιο κωλοπαιδι, πασοκος βασικα. Η φαση με τους δρακους απλα γαμησε και σε αντιθεση με Μαξ Πεην εγω θελω να δω οσο το περισσοτερο fantasy στοιχεια γινεται. Δρακους, white walkers και μαλακιες. Και το CGI τελειο.
Εσεις που εχετε διαβασει τα βιβλια μπορειτε με σποιλερ ή με ΠΜ να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις?
1. Σε ποια φαση πεθαινει ο Τζοφρι ο πουτανας γιος, σε ποιο βιβλιο και με τι τροπο?
2. Τα παιδια Σταρκ γινονται ολα γαμηστερα και τρανα και γαμανε κωλους?
3. Οι White Walkers θα εμφανιστουν ποτε? Απο το πρωτο επεισοδιο ακουμε και τελικα αρχιδια τιποτα ακομα. Οκ καταλαβα οτι εχει μεγαληεπηβολο σχεδιο ο αλλος για 7 βιβλια και ειναι η αρχη ακομα, αλλα αντε.
μια απορία
είναι white walkers ή wight walkers ?
οι αγγλικοί υπότιτλοι πάντως που το βλέπω εγώ, λένε "white walkers"
white επιβεβαιωμεμο απο τηλ συντροφου
Κι αυτοί white walkers ήταν.
Έχεις δίκιο. Είχα την αίσθηση πως θύματα και θύτες είναι το ίδιο πράγμα, αλλά (απαντώντας και σε κρουξ κτλ) οι μεν θύτες είναι οι white walkers τα δε θύματα οι wights, δεν είχα αντιληφθεί τη διαφορά.