Πάλι ο Shylar θα τους σώσει τους μαλάκες ρε...
Printable View
Πάλι ο Shylar θα τους σώσει τους μαλάκες ρε...
kourase. prpei na mh vgei pempth sezon
sa to prison break pane na to kanoun
nai ,ora na teliwnei ki afto siga siga .
Λοιπόν τελείωα και την τρίτη σεζον.
μέτρια πράγματα. τα πιο πολλά φαντάζομαι θα έχουν ειπωθεί. αλλα έχω 2 απορίες (βασικά πολλές αλλά αυτές βγάζουν μάτι)
ο Πετερ στο μέλλον που τον σκότωσε η Κλαιρ γιατί δεν έγινε καλά? αφου τον πέτυχε στο στήθος.
επίσης ο μπάμπας πετρέλι που ήξερε πότε να πάει στο παρελθόν να πάρι τον καταλύτη?
και μαλακία που ο Χιρο έχασε μόνιμα δυνάνεις από ότι φαίνεται.
και γιατί κανένας δεν σκέφτηκε να σταματήσει τον πετερ πριν πάει να χασει τις δυνάμεις του? ο οποίος με την ικανότητα του Σαιλερ μπορούσε να καταλαβει τι θα γινόταν.
γενικα μούφες.
δεβ βάζω σποιλερ φανταζομαι τα 5 άτομα που το βλέπουν τα χουν δει αυτά.
Λοιπόν τελείωα και την τρίτη σεζον.
μέτρια πράγματα. τα πιο πολλά φαντάζομαι θα έχουν ειπωθεί. αλλα έχω 2 απορίες (βασικά πολλές αλλά αυτές βγάζουν μάτι)
ο Πετερ στο μέλλον που τον σκότωσε η Κλαιρ γιατί δεν έγινε καλά? αφου τον πέτυχε στο στήθος.
επίσης ο μπάμπας πετρέλι που ήξερε πότε να πάει στο παρελθόν να πάρι τον καταλύτη?
και μαλακία που ο Χιρο έχασε μόνιμα δυνάνεις από ότι φαίνεται.
και γιατί κανένας δεν σκέφτηκε να σταματήσει τον πετερ πριν πάει να χασει τις δυνάμεις του? ο οποίος με την ικανότητα του Σαιλερ μπορούσε να καταλαβει τι θα γινόταν.
γενικα μούφες.
δεβ βάζω σποιλερ φανταζομαι τα 5 άτομα που το βλέπουν τα χουν δει αυτά.
πωπω.. μαλακιάρα κ αυτό. Δε ξέρω τι γίνεται, ή έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον ή βγήκε το Lost κ κλασικά μονοπωλεί!!
Ο Νεήθαν είπε την καλύτερη ατάκα στην σειρά, ότι ο Πίτερ είναι τρελός κ μανιακός για να σώσει τον κόσμο αλλά αυτός θα τους οδηγησει όλους στην καταστροφή. Έτσι θα γίνει...
Ο πατέρας του Σαϋλερ είναι ο Πρόεδρος της Αμερικής.
ion κανείς δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει τι γίνεται ή τι θα γίνει. Ούτε ο Σαϋλερ το έχει αυτό. Πως θα καταλάβει πως μια αγγαλιά θα του αφερέσει όλες τις δυνάμεις?
Γενικά η σειρά έχει τρελά κενά τα οποία δε καλύπτει, απλά παραμένουν κενά. Την φάση που η Κλερ σκοτώνει τον Πήτερ στο μέλλον ... πότε έγινε αυτό? Θυμάμαι μια φάση που πάει στο μέλλον, σταματάει τον χρόνο, βλέπει κ την σφαίρα αλλά φεύγει.
Μαλακίες.. σκέφτομαι να το σταματησω, αλλά δεν εχω τίποτα να κάνω την Τρίτη απόγευμα.
Καλά αυτο με το να καταλαβαίνει την αγκαλιά είναι το λιγότερο.
το επεισόδιο απου ο Σαυλερ γίνεται πυρηνικός και ανατινάζει την πόλη είναι αυτο που πεθαίνει στο μέλλον ο Πετερ αν δεν κάνω λάθος.
επίσης η γκόμενα τοιυ Πετερ η Ιρλανδή που σκατά χάθηκε.
πω ρε μαλακά... πραγματικά δε θυμάμαι τίποτα!!!! ποια ιρλανδή γκόμενα?
λες γι αυτό να έχω ξενερώσει?..
δε μας έδειξε να πεθαίνει.. κ καλά σώθηκε.
Ρε η Ιρλανδή έχει κολλήσει στο μέλλον τότε με τον Σαντι βαιρους. και δεν μάθαμε τι έγινε.
μαλακία δηλαδή. χαχα.
αν θυμηθείς αυτο με Πετερ που πεθαίνει θα ξενερώσεις πιο πολύ. τελοσπάντων.
εντομεταξύ αν ο Πετερ πλησιάσει τον Σαυλερ θα πάθει οβερλοαντ με δυνάμεις ?
ρε ο Χιρο δεν έχει δυνάμεις. πάντως αυτά που έγραψα στο πρώτο μου ποστ το μεγάλο είναι τρυπάρες στο σενάριο. εκτός αν με κάποιο τρόπο το μαζέψουν μετα.
Ntaksy, eida kai to deutero (15) kai to xoun gamisei.
H seira einai gemath kena kai malakies, kamia sunoxh sto senario. Edw h allh paei apo iapwnia-amerikh trexontas...
Gia thn gkomena tou peter nomizw kapou eixa diavasei oti apla paei auth, thn ksexname..
Genika gtp, toulaxiston elpizw na ginei kana kalo skhniko me syler na mhn einai entelws xasimo xronou h seira.
as tous ka8arisei olous o sylar na telionoume , mlkia ke to 15 ke de to vlepo na sozete pleon
Δεν.Βλέπεται.
Μέχρι να το πιάσει ο Fuller δεν ξαναβλέπω
Γιατί ξαφνικά όλοι οι παραπάνω λέτε πράματα που λέω εδώ και πολλές σελίδες; :D
Γιατί (εγώ τουλάχιστον) το είχα παρατήσει κάπου στο 11 και τώρα επιχείρησα να το ξαναδώ
Καλά, ντε, μη βαράτε!! :(