Ahahhhaha to deixne ki o ekproswpos tis PKS xthes sti geniki syneleusi,ta spaei :lol:
Printable View
Ahahhhaha to deixne ki o ekproswpos tis PKS xthes sti geniki syneleusi,ta spaei :lol:
Όχι γενικά το άρθρο δεκάξι θέσπισε την πραγματική ελληνική παιδεία, δε λέει να το χαλάμε τώρα.
Όχι, η σωστή απάντηση χρήζει εξαιρετικής εμβρί8ειας:
Quote:
Originally Posted by Σταύρος Βουρλούμης, anarchocapitalism.blogspot.com
e paidia sygnwmh pou enoxlw thn parea sas.
:oops:
epsaxa sto google kai de brhka oute to ar8ro 16(oxi ti leei peripou to akribes ar8ro).gi ayto 8a h8ela na sas parakalesw eseis pou ta xeyrete ola ayta na mou dwkete 2,3 lingz gia to akribes periexomeno tou ar8rou opws kai gia to an mazi me touto 8a pshfistoun kai alloi nomoi gia thn 3oba8mia ekpaideysh kai an nai poioi.
to gnwrizw oti eiste kala paidgia kai 8a mou ekplhrwsete tas eyxas.
gi ayto sas eyxaristw 8erma gia ton xrono sas
:)
εδώ έχη ό,τι 8ές.
thank you :!:
panta to lega oti sto er einai ta kalytera paidgia :!:
:D :) :D
σαν να είναι συνθήματα ΚΚΕ, γιαυτό ίσως και το άνοιγμα προς την ακροδεξιά :P
Σαν αναρχοκαπιταλιστής μίλησες τώρα!!
Ntaksei.telos.proskyname.ti na leme twra.asfdfsdfdsf
:rofl: :rofl: :rofl:
τι νέα από το μέτωπο ρε παιδιά? ακούω ότι σταματάνε σιγά σιγά οι καταλήψεις. τόσο εύκολα θα χαθεί το παιχνίδι?
Τι λέτε ρε!! ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!
Έτσι και μπούμε για μάθημα θα αυτοκτονήσω
Αζ γουί σπικ, υπάρχουν 274 καταλήψεις, η πανελλαδική της προηγούμενης πέμπτης είχε 35.000 και η τελευταία πανα8ηναϊκή, 15.000 άτομα.
Παρότι υπάρχει όντως μια μικρή πτωτική τάση στον αρι8μό των καταλήψεων (η σχολή μου φερ' ειπείν είναι ανοιχτή εδώ και δύο βδομάδες απο πασόκους), νομίζω είναι νωρίς για συμπεράσματα. Απο την άλλη τι εύκολα ας πούμε, κά8ε πέμπτη γίνεται σφαγή στο κέντρο.
ξέρω 'γω, τώρα που είμαι έξω από το χορό μαθαίνω νέα μόνο από κάτι πρετεντέρηδες (:puke:) και κάτι υπαλλήλους της κυβέρνησης, γι'αυτό ρωτάω κι εσάς.
Γουστερνω να κανω gta στο πολυτεχνειο Αθηνα. :oops: