ρε εδώ λέει οτι ο πιτσιρικας φτανει σε σημείο να κοπανάει το κεφαλι του στον τοίχο και να είναι επιθετικός οταν δεν του δίνουν να καπνίσει, ενώ ζαλίζεται συχνά. πρεπει να βγάλει τη σορβόνη για να καταλάβει οτι δεν ενδείκνυται να καπνίζει ο σπόρος;
Printable View
ρε εδώ λέει οτι ο πιτσιρικας φτανει σε σημείο να κοπανάει το κεφαλι του στον τοίχο και να είναι επιθετικός οταν δεν του δίνουν να καπνίσει, ενώ ζαλίζεται συχνά. πρεπει να βγάλει τη σορβόνη για να καταλάβει οτι δεν ενδείκνυται να καπνίζει ο σπόρος;
γονείς σου λέει μετά...
άλλο λέει ο γκουντσαν. τεσπα.
ότι κ να ήθελε το παιδί αν δεν το έπαιρνε θα κοπάναγε το κεφάλι του στον τοίχο για να το πάρει. δεν φταίει το τσιγάρο γι'αυτό. θάνατο θέλουν γιατί έδωσαν στο παιδί να καπνίσει πρώτη φορά, όχι γιατί το συνεχίζει.
Σκέψου όμως οτι στο σχολείο (αν παει σχολειο), ετσι θεριακλης που ειναι, δεν θα του κολλαει και κανεις..Μακροπροθεσμο πλανο, ετσι?
χαχαχαχαχα σκέψου να καπνίζει με καμιά ΚΑΠΟΤΑ στο κεφάλι κιόλας χαχαχαχα. Τέλειο, τέλειο.
Λολ. Φαντασου μετα να συνδικαλιστει κιολας και να κατεβαινει με το μαλμπορο, ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ και το πλακατ....Θα του παει και το κοκκινο. Τελειο, τελειο.
αχαχ, ναι, και μετά και μετά να μπει στο ER και να γίνει κάπταιν αδιάφορος χρήστης 2010.
καλά το πάτε!!~!
Αν ψηθεί να το υιοθετήσει κιόλας, τότε η κουβέντα μπαίνει σε νέες βάσεις...
Ασ'τε το παιδί να καπνίσει με την ησυχία του, να χαλαρώσει απ'τα βάσανα της ζωής. :P
Στην Ινδονησία, πάντως, είναι αρκετά συνηθισμένο να δοκιμάζουν τα παιδιά το τσιγάρο από την προεφηβική ηλικία.
True story.
Η ανηψια μου, σε ηλικια 2 ετων περνουσε πολυ χρονο με την γιαγια της που δεχοταν απειρο κοσμο για καφε της παρηγοριας. Οι χηρες πανω στον χαβα τους δινανε στην μικρη τα πακετα τους και το πιτσιρικι ειχε μαθει τις μαρκες καλυτερα και απο περιπτερα. Το σκηνικο ομως προχωρησε, σε φαση η πιτσιρικα να δοκιμαζει κρυφα πανω στον πανικο της πολυκοσμιας, ωσπου μετα απο κανα μηνα να ερθει και να μου πει, χαβοκ, δωσε μια τζουρα γρηγορα τωρα που δεν βλεπει η μαμα μου.
Απορω πως δεν εχει ψοφολογησει ακομη το ινδονησιακι που το παταει κανονικα και εχει και στερηση.
ειναι γεγονος οτι τα παιδια καταστρεφονται μεγαλωνοντας με τις γιαγιαδες
αναφορικα θα πω μονο οτι μεχρι τα 10 μου με εστελναν στο χωριο με την γιαγια και περνουσα τον ελευθερο μου χρονο στην εκκλησια!
ακομα ρωταει ο παπας για μενα (συμφωνα με την γιαγια μου)
καθολικός ο παπάς όρεντζ;
οχι χειροτερα! χωριατης ορθοδοξος!
δε ριτερν οφ ριταρντ
μαλάκα μου φτηνά τη γλίτωσες και δεν μπήκες στο κλαμπ: romeocatholic church wants you
ευτυχως καπου εκει ηρθε το μεταλ στην ζωη μου και ξυπνησα!
SKASE
SKASE 'SY!!!
βρωμάει μεταλ ο αέρας over er
kamia sxesh VLAKA.
όχι ρε πούστη μου
http://www.electricrequiem.com/forum...ine=1273536460
ο φιλ ντέφερ :touched:
αύριο christ ψηλέ ^
εννοείται
θέλω βοήθεια: πανακάμω παραγγελία σένια και μου λέει στα payment details να του γράψω start date/issue number. τιναυτή η μαλακία; ε;
δεν είναι το cv2, το έχει και αυτό αμέσως μετά.
Άλλαξε κάτι στο Rapidshare;;; Θέλει premium account πλέον;
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς το που και με τι καρτα.
Το συναντώ κι εγώ τελευταία σε αγορές αλλά παντού μου λέει πως το issue number πεδίο ισχύει για συγκεκριμένες κάρτες πχ Switch, Maestro, Delta ενώ το start date/valid from δεν το έχει υποχρεωτικό. Εγώ που είμαι με electron απλά τα αφήνω κενά και όλα οκ.
Δεν ξέρω τιμή, παίζουν πάντως. :-)
Και κατέβα κανά κέντρο, ρε μ'νί!
Εκτός Eurovision το Star!
Λιώνω..
http://troktiko.blogspot.com/2010/05...sion-star.html
Καμια συμβουλη για το πως πιανουμε το μαλλι; ειναι σε μηκος μεχρι το στομα τα μπροστα. σγουρο και γαμησε τα γενικα.
προτιμω κατι με svarofski!
κάνεις που κάνεις την αλλαγή στα ξένα, γράφτο σωστά τουλάχιστο! λυπάμαι αλλά δε σου αξίζουν.