Όντως. Άνοιξε νέο. Δεν ανοίγω εγώ γιατί σου πήρα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 - 2010 μέσα απτα χέρια και δε θέλω να έχεις άλλη μια επικοινωνιακή ήττα.
Printable View
ο Τζιμπρίλ δουλεύει στο Ραχάτι ε
http://photos-e-9.ak.fbcdn.net/photo...92_6718767.jpg
Όπως το βλέπω και από τα ποσά που έχουν ακουστεί, με την αγορά και του αμυντικού που αναμένεται έχουμε περίπου καλύψει το μπάτζετ των μεταγραφών. Με αυτό το δεδομένο και με το ότι η ομάδα είναι σχετικά πλήρης σε όλες τις γραμμές, λογικά θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε στα προκριματικά (τουλάχιστον στην πρώτη φάση) και για δεξί μπακ κλπ θα το δούμε μετά τις πωλήσεις και τους δανεισμούς. Το καλό είναι ότι ο Χενκ θα έχει τον βασικό κορμό από πολύ νωρίς. Η ομάδα φαίνεται καλύτερη από την περσινή, στα χαρτιά τουλάχιστον.
μη πεφτεις στη παγιδα λεμε...περιμενουμε να δουμε πρωτα
Ποια παγίδα, κουβέντες καφενείου κάνουμε. Λέω τι βλέπω στα χαρτιά, τι θα κάνει η ομάδα στο γήπεδο είναι άλλη υπόθεση. Εξάλλου ήδη έχω σχολιάσει για τις αμφιβολίες για Λέτο και Σισσέ.
ουτε στα χαρτια τπτ σκατα ολα
ασε μπας και αμα το παρουμε στραβα στην αρχη βγει καλα μετα =P
χαχαχαχ
Οι Παναθηναικοί έχουν πλέον νοοτροπία Άρσεναλ, μόνιμη απογοήτευση. :ρ
(αναφέρομαι στο γνωστό βιβλίο του Hornby, Fever Pitch)
Ε ναι ολοι το ξερουν αλλωστε, επειδη το διαβασανε 10 καμμενοι ηαριτες εγινε και γνωστο ξαφνικα. Και πριν μου την πεις, σου εχω ετοιμο λινκ για τα 100 καλυτερα νοβελζ ολων των εποχων και δεν ειναι μεσα ο Χορνμπι, κι ας μν ειναι νοβελ το συγκεκριμενο, δε με νοιαζει, εχω δικιο.
Ρε, σοβαρά, κόψε τα ναρκωτικά.
Α και :moutza:
ελα και χαλαει του Βιτολο!!!:mouse:
Χαχαχαχαχαχαχα ο Κάπτεν Σφαλιάρας σε νέες περιπέτειες, ροφλμάο!
Έφερε άλλον ένα, που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στην καριέρα του…
Άπαιχτος ο παλιομπινές γελάω..:touched:
Έλα μωρέ με τον μαλάκα. Μεταγραφάρα είναι ο Σισέ, τώρα αν δεν βγει, shit happens, έχετε και καλή παράδοση με τον Κονσεϊσάο, σας εύχομαι να μην την σπάσετε.
Για Λέτο, εγώ εδώ και πολλούς μήνες ήμουν μειοψηφία που ήθελα να μείνει σε μας. Μακράν η πλειοψηφία εδώ και ΠΟΛΥ καιρό τον θάβει ανελέητα και από τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν ότι τον θέλετε αρχίσανε τις προσευχές και μακάρι και τέτοια. Δεν συμμερίζομαι την άποψή τους, πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο τρελέτος καλύτερα. Βέβαια μπορεί και να έχω άδικο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι και να σας κάνει μπουρδέλο. Σας το εύχομαι επίσης!
Εμείς αυτές τις μέρες ασχολούμαστε με την ΑΜΚ, αν θα μπουν οι Αγγελοπουλαίοι κλπ, πώς θα γίνει και τέτοια. Μεταγραφές περιμένουμε μετά τα μέσα Ιουλίου και αν και εφόσον. Πάντως υπάρχει η αίσθηση ότι θα κάνει κάτιο γέρος να μην του φάει τη δόξα ο βάζελος στα ονόματα.
Έρχεται ο Ροναλντίνιο δηλαδή.
PAME MWRH POLUMETOXIKE GAURE
O Leto mporei na pai3ei kalutera (prosarmogh klp) mporei kai xeirotera (prosarmogh klp!). Elpizw na einai ontws epilogh Ten Kate, dhladh enos eidikou se tetoies apofaseis kai oxi logikh na th bgoume ston gauro.
(etairiko pi si gi auto kai ta greeklish)