Έχει μείνει ποτέ κανείς σε δώμα? Παλεύεται?
Printable View
Έχει μείνει ποτέ κανείς σε δώμα? Παλεύεται?
Πολύ ζέστη το καλοκαίρι, κρύο τον χειμώνα. Αν έχεις την ταράτσα είναι γαμώ τις φάσεις πάντως.
εχω την εντύπωση -μάλλον είμαι σίγουρη- πως, αν δεν είσαι 25 μεσ΄στη καύλα, δεν παλεύεται το δώμα όσο ωραια φάση και αν είναι η ταράτσα.
Την Κυψέλη την θεωρείτε ασφαλή περιοχή? Ξέρετε κόσμο να μένει εκεί? Παλεύεται?
εγώ μια χαρά τη βρίσκω που ψιλομένω κιόλας εκεί τον τελευταίο εναμιση-δυο χρόνια και είναι και από τις περιοχές που κοιτάω.
Θεωρώ ότι είναι ασφαλής, τουλάχιστον όσο ασφαλείς είναι οι περισσότερες περιοχές του κέντρου. Θα πρότεινα βέβαια να ψάξεις προς Άνω Κυψέλη, πλατεία ή Φωκίωνος (εκεί ίσως να είναι λίγο ακριβότερα).
Πάντως 10 χρόνια στην Άνω Κυψέλη, ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια, χωρίς να κάνω και υπερβολές βέβαια, και γενικά είναι μια χαρά περιοχή, κοντά στο κέντρο, και με συμπαθητικά κομμάτια, και λόγω τοποθεσίας έχει πολλά σημεία με θέα που δεν θα περίμενες από μια περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
ε ντάξει άλλο τουρκοβούνια άλλο πατησίων :P
Εγώ, πάντως, για πέριξ της πατησιων μιλάω.
Αυτό με τις καφετέριες που παίζουν φουλ δυνατά μουσική απ' τις εννιά το πρωί είναι νέα μόδα; Υπερκαλύπτουν τα μπίτια τα ακουστικά...
με τις ΦΛΩΡΙΕΣ που βάζεις στα ακουστικά...
ΩΤΙΤΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ήταν να ρθει στον ολυμπιακό.
Ξέρει κανάς έρωτας που να πάω (Αθήνα) να σκανάρω αρχείο Α3 σε υψηλή ανάλυση; Θένκιο.
Έχετε να προτείνετε κανα (φθηνό) εργαστήριο για ελεύθερο σχέδιο στο κέντρο της Αθήνας;