οχι :| ξανατσεκαρω, δεν ηξερα οτι αλλαξε στυλ και δυνατοτητες
Printable View
οχι :| ξανατσεκαρω, δεν ηξερα οτι αλλαξε στυλ και δυνατοτητες
Geia!Kserei kaneis kana site me servers gia Age of Conan i toulaxiston kapoio free server? na dw pws einai epitelous ayto to game.Thanks!
nai ame. paizei server opou dialegeis e3arxhs level skills kai items exei dwro ka8e tetarth pizza pemptes hmigymnes xabanezes pou sou tragoudane iabanezika paradosiaka tragoudia ths anabroxias kai paraskeues tsampa pipes apo playmates.
Spoiler
EDIT: 3exasa. link edw
Μάλιστα, καταφέραμε και βρήκαμε beta key για το BF:BC2 και δε μπορούμε να βρούμε σοβαρό λινκ για τον client. Fail.
Starcraft 2 Beta Soon ?
http://starfeeder.gameriot.com/blogs...arCraft-2-Beta
God of War 3 on PS3 has a confirmed release date on Tuesday 16 March 2010
για να μην ανοιγω νεο thread:
λαμβανω σημερα δεμα απο hong kong το οποιο περιεχει ενα dualshock 3(χειριστιριο ps3) στο κουτι του,σφραγισμενο κτλ.
δεν γραφει αποστολεα αλλα μονο προελευση,οποτε υποθετω(συνδιαζοντας και το γενικο πακεταρισμα) πως προκειται για ενα απο τα ebay shop απο τα οποια εχω αγορασει 4-5 games λογο καλυτερης τιμης.
το λοιπον.το κραταω;δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι δεν ξερω αν λαβω καποιο email πως εγινε καποιο λαθος (το πιθανοτερο) or smth.για πειτε.
Το ανοίγεις φυσικά! Αν σου στείλω εγώ δηλαδή ένα τάπερ με κεφτεδάκια χωρίς να μου το ζητήσεις, πρέπει να μου τα φέρεις πίσω στην κατάσταση που σου τα έστειλα;
δεν έλαβες τίποτα, καλορίζικο.
Spoiler
Μέχρι και αυτό το ποστ σε είχα κατηγοριοποιήσει "καλό παιδί αλλά μπορεί και να είναι λίγο βλακάκος"
Επανατοποθετούμαι
FUCKING BRILLIANT.
I appreciate it, same goes out to you partner. :D