σας γραφω στον παπαρο μου. Καλοριζικος ο ξυλοκοπος σε οποια ομαδα κι αν παει.
Printable View
σας γραφω στον παπαρο μου. Καλοριζικος ο ξυλοκοπος σε οποια ομαδα κι αν παει.
κλεισαμε σισε λεει
xaxaxaxa
Πως πιστεύεις ότι μπορεί να αντιδράσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε περίπτωση που φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
«Ξέρω ότι μεταξύ τους υπάρχει κόντρα, δεν γνωρίζω πως θα το πάρουν, αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι εγώ, ως Λέτο, έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να μείνω στον Ολυμπιακό. Γι' αυτόν τον λόγο ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει την απόφαση μου. Όποια και αν είναι αυτή. Εγώ, πάντως, παίζοντας στον Ολυμπιακό φέτος απέδειξα αν αξίζω ή όχι να μείνω. Μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα αν και εφόσον πάω στον Παναθηναϊκό».
Αυτό το παιδί ακόμα να μάθει πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ πέρα.
Αυριανό πρωτοσέλιδο πράσινης ίσως να αξίζει και δικό του τόπικ.
μιλαμε για εναν παιχτη που καταστραφηκε επι λιβερπουλ σπαζοντας και τα 2 ποδια ε
edo pou ta leme xestike h foras stalwni gia tous gaurous ipothetw.
pogko leto-sise-ten kate tou xronou :touched:
εκλεισε ο ενχελαρ, εκλεισε ο κρεσπο, εκλεισε ο μπομπο, εκλεισε ο ραμπεσαντρατανα, εκλεισε ο σίτυ εφέμ, ετήσιο ταγκ σαβιόλα, κοτόπουλο με κάριου, ροναλντίνιο αο μυκόνου
xaxax auta poios ta vale re atimoi?
Ας κλείσουν Σαχά μωρέ :pink:
ελα μωρε ποιος σαχα? αυτος με τα γυαλινα ποδια??
:malakia:
Έχω μιλήσει για τον Σισέ από νωρίς, ευέξαπτος και επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά φυσικά μεγάλος πάικτης. Μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο και μπορεί να μην κάνει και τίποτα. Λίγο ερωτηματικό η ομάς φέτος.
Να κάνω ένα τεχνικό σχόλιο για το τόπικ.
Είχα προτείνει όταν ήμουν μοντ και με γράψατε στα παπάρια σας, να έχουμε ένα νέο τόπικ για τις μεταγραφές κάθε χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα γενικό να συζητάμε αυτές στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Γίνεται τεράστιο αυτό και ειδικά τώρα που έχουμε ταγκς, θα εξαντληθούν και θα πρέπει κάποιος να σβήνει για να βάζουμε νέα, που είναι κρίμα. Χάνεται κομμάτι ιστορίας.
:grin:
παντως οι τραυματισμοι του ηταν σπασμενα ποδια.. οχι μυικοι που βασανιζουν μακροπροθεσμα τους παικτε... περυσι ειχε 35 παιχνιδια πρεμιερ λιγκ.. και 10 γκολ με για τον πεο ομαδα..
Ναι ισχύει αυτό που λες. Απλά σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα μάλλον θα φάει ακόμα περισσότερες κλωτσιές. Εδώ τον ντιογο δέρνανε!