Χθες σταμάτησα σ' ενα βενζινάδικο και ζήτησα 10 ευρώ βενζίνη.
Κι ο βενζινάς με ρώτησε: "Είναι μεγάλος ο λεκές;"
Printable View
Χθες σταμάτησα σ' ενα βενζινάδικο και ζήτησα 10 ευρώ βενζίνη.
Κι ο βενζινάς με ρώτησε: "Είναι μεγάλος ο λεκές;"
re kantirou
@Candi έπρεπε να τους πείς "Όχι, θέλω να γεμίσω τον zippo"
Spoiler
γάμησε
Αλλο ένα επικαιρότητας:
Γιώργης . - Που πας το κοπάδι Μήτσο?
Μήτσος. - Να το περάσω ΚΤΕΟ..Τόσα χρόνια στους δρόμους, αν δεν το ελένξουν δεν θα μου δώσουν άδεια να κυκλοφορούν στον δρόμο..
Γ. - Τι λες ρε Μήτσο!!! Περνάν τα πρόβατα ΚΤΕΟ!
Μ- Τώρα ναι!! Θα τους βάλουν και φώτα πορείας...Τώρα , αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στην πάνω ραχούλα που τα πάω για βοσκή κατεβάζει και πάχνη,,,να τους πω να βάλουν και ομίχλης?
Γ. - Και δεν τους λες? Με ένα έξοδο..μην τρέχεις πάλι! ΑΑΑ! Δεν μου λες!? Βρήκες βοηθό που έψαχνες?
Μ. Όχι ακόμα...ψάχνω έναν να είναι και ηλεκτρολόγος..αν τους χαλάσουν τα φώτα, ποιος θα με βοηθήσει?
Γ- Αν ήταν ηλεκτρολόγοι όσοι αλλάζουν φώτα, όλοι οι βουλευτές θα ήταν ηλεκτρολόγοι!!
Μ -Εσύ όλο αστεία είσαι! Αλλά, τι ανάγκη έχεις?! Υπάλληλος...κάααααθεσαι και μετά πας στο σπίτι και ξαπλώνεις!!
Γ- Δεν είσαι εντάξει ρε Μήτσο...Μας κόψαν όλα τα επιδόματα....
Μ- Εδώ κόψαν κλίση στα πρόβατα..στο επίδομα τα κόλλαγαν!
...;
Αυτο το ποστ Καντιρου σε ενα δικαιο συμπαν θα πρεπε να μαζεψει πανω απο 100 μουτζες.
Ήταν ένας εκατομυριούχος και αποφάσισε να παντρευτεί. Έψαξε κάμποσο ξερωγω και κατέληξε σε 3 πιθανές υποψήφιες. Για να πάρει την τελική του απόφαση, έδωσε στη καθε μια από 5,000 ευρό, να δεί τί θα τα κάνουν.
Η πρώτη πήγε αγόρασε φορέματα, κοσμήματα. αρώματα παπούτσια κλπ, και του είπε "Ήθελα να ξοδέψω τα χρήματα για να γίνω πιό όμορφη, για να σε ευχαριστίσω"
Η δεύτερη πήγε και του αγόρασε αυτού κουστούμια, παπούτσια, συνεργα του γκολφ κλπ, και του είπε "Ήθελα να ξοδέψω τα χρήματα για σένα, να σου δείξω πως δεν με ενδιαφέρουν, για να σε ευχαριστίσω"
Η τρίτη πήγε και τα επένδυσε σε μετοχές, ομόλογα, κλπ, έκανε τις 5,000 ευρό 105,000, του επέστρεψε τις αρχικές 5, επένδυσε τις υπόλοιπες 100 σε ακίνητα, και του είπε "Ήθελα να σου δείξω πως είμαι έξυπνη και δεν θα ξοδεύω άδικα τα χρήματα σου, για να σε ευχαριστίσω".
Ποιά διάλεξε στο τέλος;
Spoiler
μυρισε 1999 με αυτο. Ρε μαλακες κανα καινουριο παιζει ή ολοι επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια;
Ρητορική ερώτηση.
ενα πανκιό παει σε ενα δισκαδικο στο Βολο και ρωταει
-εχεις clash?
-γιατι?μ'ριζ'?
Πανελλήνιος διαγωνισμός για το πιο τρου μέταλ συγκρότημα στην Λάρισα. Τα συγκροτήματα παρελαύνουν το ένα μετά το άλλο, με λαδάκι στο άτριχο στέρνο, με στίχους για πόλεμο, δράκους και μαγεμένα δάση και καταγοητεύουν το κοινό το οποίο παραληρεί.
Τότε είναι που σκάει μύτη ο τελευταίος διαγωνιζόμενος, μόνος του μπροστά στην κεντρική επιτροπή. Τον κοιτάει ο πρόεδρος αυτής και τον ρωτάει.
"Ισί μόνους είσι? Δεν ιέχ'ς γκρουπ?"
"Όχι, κάνω σόλο καριέρα και είμαι πιο τρου μέταλ απο τους άλλους!" απαντάει με άγριο βλέμμα εκείνος.
"Καλά, καλά, θα σι δούμ' κι σένανε"
Γεμάτος εμπιστοσύνη στον εαυτό του εκείνος βγάζει τον εξοπλισμό του και ως άλλος Geddy Lee παίζει με τα χέρια κιθάρα, με τα πόδια πλήκτρα και με το στόμα φυσαρμόνικα. Το κοινό έχει παγώσει. Ο τύπος ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΆΕΙ! Τα τραγούδια του δεν έχουν λόγια, δεν μιλάνε για δράκους και για πολεμιστές! Κι έχει το θράσος ν'αποκαλεί τον εαυτό του τρου μέταλ μουσικό?!?!?!
Τότε είναι που το τραγούδι σταματάει κι απορρημένος ο κριτής τον ρωτάει:
Spoiler
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τύπος σκάει σε μπαρ στη λάρισα.
-Ένα κονιάκ.
-Μεταξάς?
Spoiler
Πινκς και στα τρία :pink: