Το πήρατε χαμπάρι ότι σήμερα είναι η τελευταία αργεία σε καθημερινή για 5 μήνες?
Printable View
Το πήρατε χαμπάρι ότι σήμερα είναι η τελευταία αργεία σε καθημερινή για 5 μήνες?
Ηταν. Η προηγουμενη. Ειπαμε. Καποιοι δουλευουμε σημερα.
Και μια που ειμαι στη δουλεια, πειτε μου εναν καλο youtube downloader, thnx plz!
Χωρις πλακα.
Νομίζω ότι με το jdownloader κατεβάζεις και γιουτουμπ αν γουστάρεις.
σωστε με καποιος απ'το χανγκοβερ, αργκ.
αυτό. κατάφερα κ κοιμήθηκα 1:30 ώρα. κεφάλι ζυγίζει τόνους. καφές δεν κάνει τπτ. να αρχίσω τα ουίσκια?
καλκι τι λες?
εντιτ: @καλκι λοιπόν
εγω λεω μ'αυτη την σειρα: "δεν ξαναπινω ποτε στην ζωη μου", "οκ, πρεπει να το μειωσω λιγο", "ενταξει, δεν πολυπειραζει αν το κανω με συνεση", "πιασε μια μπυρα", "που σκατα ειναι εκεινο το τσιπουρακι".
σοβαρα τωρα, αυτο το πραγμα να πινεις μια μερα και να εισαι κομματια τις δυο επομενες το εχει κανας αλλος ή μονο εγω γερασα;
κι εγω, λογω εξασκησης νομιζα οτι ειναι αλλα τελικα δεν φταιει αυτο.
το πρώτο το έχω ακυρώσει εδώ κ καιρό. μη δουλευόμαστε κ με τον εαυτό μας δλδ. κρίμα
το δεύτερο το ξέρουμε ότι πρέπει
τώρα τα άλλα..
τα αλλα γαμα τα, ασχολιαστα.
θεμα δευτερο: ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.
κ το "κέντρο" προσθέτω. όλη αθήνα πρέπει αλλά ας μην το παρακάνουμε
α πααινε ρε φλωροπαιδο με τις μπυρες σου! οι μπυρες ειναι απλα διαλειμμα αναμεσα σε τσιπουρα και ουισκια!
Καθομαι πινω ενα κιλο (καλο) κρασι μονος μου και δεν νιωθω τιποτα (τιποτα): Καλη μερα.
Πινω μιαμιση βοτκα και θελω να την φτυσω χαμω: Κακη μερα.
http://1.bp.blogspot.com/_HUfFyn5oS4...9+2005+002.jpg
Spoiler
συκωτι ηταν ρε βλακα. και τι, μου εγινες υγιεινη ζωη τωρα; σανδαλακι, πουκαμισακι και αλυσιδιτσα στο ποδι μηπως;
χαχααχχαχαχα η αληθεια ειναι οτι επειδη εχω κι εγω το ιδιο ζορι (2 μερες ψιλοσκατα) το εχω γυρισει στην μπυρα,το πολυ ρετσα αλλα ΚΑΛΕΣ ποσοτητες ε
τι ρετσα ρε μλκ, δεν βγαινει αυτο. εγω μονο με ΚΑΛΟ τσιπουρακι την παλευω. κρασια/ρετσινες τα'χω σβησει, μαθηματικα σιγουρο το ξερατο.
εγώ κρατάω παραδοσιακά τον θανατερό συνδυασμό μπύρα/ούζο (με οποιαδήποτε σειρά)
αμέ
μετρανε τα ουζα. δυστυχως κανεις δεν πινει πια. εκτος απο μια φιλη μου στην οποια εχω ταξει σημερα να παμε για ουζα. θα πεθανω γαμω την τυχη.
Ειμαι λιγο cliche αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο τα χρονια αλλα ο τροπος ζωης.
Ο χειρωνακτας ή αθλουμενος με μια ισορροπημενη (σε ποσοτητα, ποικιλια & περιοδικοτητα) διατροφη... δεν μασαει τ'αρχιδια του σε συγκριση με...
τον υπαλληλο γραφειου/φοιτητη που ζει με τυροπιτακια και καπνισμα.
Θυμηθειτε τους γραφικους οικοδομους του 80' που τρωγανε το κρομυδι ωμο στην φασουλαδα και κατεβαζανε ενα καφασι αμστελ για να ρευτουν....
τα ματακια μας καλε
κατα τ'αλλα λες μαλακιες, ντουλαπες κουβαλαμε και παλι μια χαρα μας πιανει το χανγκοβερ
Ε ειδες, δεν τρως καλα λοιπον!
Εντιτ: Σορρυ για το ουρανιο τοξο
γιατι ρε καλκι γιατι ρε παλικαρι μου δηλαδη δε σκεφτεσαι τους γονεις σου που θα σε τρεχουν για αιμοκαθαρσεις (στην καλυτερη περιπτωση) πριν κλεισουν τα ματχια τους; Μια χαρα ωραιοτατη ψαγμενη φατσουλα εισαι και στα λιτσρατσουρ δινεις ρεστα αλλα μηπως παιρνεις πολυ σοβαρα την ψευτοκουλτουρα των καταραμενων ποιητων σου; ε;μηπως;; Ετσι οπως το πας θα γινεις σαν πρωταγωνιστικος χαρακτηρας ταινιων τυπου σπιρτοκουτο η αθηνεζος μινμιν και τα γαλλικα δε θα σε σωσουν.
δυναμικα μπηκε αυτος.
fake...?
μπα, μαλλον για διστακτικο παρατηρητη τον κοβω.
η blanket ειμαι και σας αγαπω.
α κι εμεις σ'αγαπαμε!
ποτε ακριβως εγινες κοινωνικη λειτουργος;
εντιτ: με γεια το ακκαουντ
εξαπακανεκαθεν ημουν
α λαμπρα.
λοιπον, μεγαλη παρεξηγηση που πρεπει να λυθει: δεν το παιζω καταραμενος ποιητης, μεταμοντερνος σχιζοφρενης το παιζω!
δεν το παιζω μαρξ, κουμουνιστης το παιζω!
σε 662 ποστς απο τωρα θα κανεις νεο account?