O Gonzalez tis Betis pezei sovara gia olympiako i na mi doso simasia ?
Printable View
O Gonzalez tis Betis pezei sovara gia olympiako i na mi doso simasia ?
Quote:
εδώ άλλοι αγόρασαν αυτούς που αποκαλούσαν "κότες" και "πελάτες"....
Όσο για τον Κάριου, πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που τον θεωρεί παιχταρά; Για μένα είναι μια καλοπληρωμένη εκδοχή του περσινού "αρχισκόρερ" Sousa που φέραμε, και τελικά δεν αντέξαμε τοοοόσα γκολ, και πήρε πόδι απο το πρώτο 6μηνο. Πραγματικά αν θεωρούμε "μπαμ" τον Κάριου και μάλιστα σε αυτην την φάση της καριέρας του, τότε τα ξαδερφάκια μου που παίζουν με 5αρίσια δυναμιτάκια τις απόκριες, είναι φτασμένοι πυροτεχνουργοί....
εντάξει, είναι 29 χρονών και δυο χρόνια τώρα στη βίλλα έχει 30 γκολ. δεν ξέρω τι επιθετικούς ονειρεύονται στα μέρη σας αλλά καλή επιτυχία!
η σύγκριση με το σόουζα ήταν μάλλον χιουμοράκι ε.
Ντάξει δεν θα ανοίξουμε και αντιπαράθεση για τον Κάριου, που δεν ακούγεται και πολύ κιόλας, αλλά μια και βαριέμαι αφόρητα:
Ανέτρεξα στα συνολικα στατιστικά του Κάριου, και σε 224 αγώνες μέχρι τον Μάη του 09, είχε 72 γκόλ. Αναλογία ανα αγώνα, 3 γκολ ανα 10 ματς περίπου.Τον Σεπτέμβριο γίνεται 30.
Αντίστοιχα κοίταξα για τον Σάλπι, και μέχρι τον Απρίλιο του 09, σε 240 αγώνες έχει βάλει 124 γκολ. Αναλογία ανα αγώνα, 5 γκολ ανα 10 ματς. Τον Αύγουστο γίνεται 28.
Τέτοιον παίχτη, και (πολύ καλύτερο δηλαδη) έχουμε. Το "Μπαμ" που μας έχουν ξεσηκώσει οτι θα κάνουν, δεν γίνεται με τέτοιους παίχτες. Και στην τελική, ρε πολυμετοχικοί, αμα δεν μπορείτε το κάτι παραπάνω, πείτε απ' την αρχή πάμε για "μεταγραφές ουσίας" "πολλιεργαλεία" κλπ. Τι μπαμ και μαλακίες, και μας ξεσηκώνετε...
Καλύτερος ο Σαλπιγγίδης απο τον Κάριου λοιπόν :dfinger:
άνετα όμως. για να μην πω οτι ο Σαλπι έχει και το μειονέκτημα οτι τα τελευταία 2 χρόνια παίζει εξτρεμ ένω είναι φορ περιοχής.
tyler eleos , dose vasi
edo vlepoume ton carew me ton ashley young
http://villafred.files.wordpress.com...ck_450x300.jpg
8a mou peite : ti mas niazei o ashley young ?
8a sas po oti de mas niazei , apla einai 3 pontous pio psilos! apo to MHTSARA .
pos sto kalo kaneis ti sygkrisi den katalaveno .
νομιζω οτι προτίστως θέλουμε "γκολτζή". Αν είναι να πάμε σε λογική οτι θέλουμε τον "ψηλο" της επίθεσης που δεν βάζει αυτός γκολ γιατί "τραβάει πάνω του 2, και ανοίγει διαδρόμους" τότε πάσο. Απλά θυμίζω οτι τέτοιους χαρακτηρισμούς λάμβανε και το μελος Μιχάλης, αλλά τα γκολ ειναι αυτά που μετράνε.
Darkling says:
κανε μου μια χαρη
Darkling says:
γραψε στο αθλετικς ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για μενα
Darkling says:
γιατι δεν μπαινω τωρα ΕΡ
Darkling says:
οτι ο ΚΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.
(εγώ είμαι με nothingman πάντως, τόσο γνωστό παίκτη στην premier δύσκολα τον λες ακατάλληλο για σουπερλίγκ)
Tyler Dyrden, sugkrineis ena paikti pou epaize epi xronia se metries omades tis Premier League me antipalous opos i Manchester United, i Arsenal kai i Chelski, me ton SALPIOLA pou epaize se PAOK kai EUROPANATHA me antipalous opos i Kalamaria, o Panserraikos kai o Ergotelis (an kai ekei ta ebriske dyskola omologoumenos). Mono kai mono apo auto, xoris na exo idaiteri sumpatheia pros ton Carew (kai se sxesi me allous Europaious senter for na ton theoro poly ligo), me kaneis na ton uperaspizomai (xoris na exo idiaiteri antipatheia omos oute, afou exei poly kali texniki gia to upsos kai to soma tou). O Mitsmann krazei giati mallon ton ponaei akoma to kauli tou Carew apo tin pentara sti Rosenborg, kai de thumamai kiolas an mas eixe valei kai kanena gkol se mia apo tis ametrites poutses apo Valencia.
ο καριου γκολ μας εχει βαλει μονο με λυον το 2005-06
Same difference, to thema einai to KAVLI pou efage o Mits :-P
Fixx, to paradeigma tou Geka pou evgaze matia me simpaixtes tou to roster tis kalitheas (me tin opoia ekane kai to megalo mpam) kai sto kapaki vgike protos skorer tis budesliga sou leei kati?
Μιας και η Μπουντεσλίγκα έχει σοβαρές άμυνες.
Σοβαρευτείτε.