Εχεις ειδικη γωνια για αυτα που σου λενε οσο εισαι στο περιπτερο, να πας εκει να τοποθετηθεις!
Printable View
Εχεις ειδικη γωνια για αυτα που σου λενε οσο εισαι στο περιπτερο, να πας εκει να τοποθετηθεις!
Α, όχι! Εκείνη η γωνιά είναι καταραμένη!
Καλα, παρε τοτε:
Έμειναν 4,5 ώρες για την αλλαγή του χρόνου. Εσείς μπορεί να μη με αγαπάτε, αλλά εγώ σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια καλή χρονιά, με υγεία κυρίως και έμπνευση.
https://www.youtube.com/watch?v=S-5ar30_tgg
γαμώ το νεογέννητο χριστούλη σου.
Έχετε καμια ιδέα που μπορεί να κάνει κανείς μαθήματα, κατά προτίμηση δωρεάν, ξυλουργικής/επιπλοποιίας? Έχω υπόψιν το κτήμα Συγγρού, αλλά δεν ασχολούνται με έπιπλα.
υπάρχουν δημόσια ιεκ όπου μπορείς να κάνεις δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό. λογικά θα παίζει κάτι εντός αττικής.
Φλώρινα, 12 παρά δέκα μετά μεσημβρίας
Spoiler
http://youtu.be/qInkvBaKcvk
When I take the prisoners swimming
They have the time of their lives
I love to watch them floating
On their backs
Unburden and relaxed
I sit in the tall grass and look the other way
And when I hall them in they always sing
Our sencencess will not served
We are constantly on trial
It's a way to be free
Most nights, I go for a drive to to the highest place, I can find
Stand there on a cliff with gooseflesh
Watching the wind rip the leaves of the trees
Death defying, every breath
Death defying
Soon we all be back in the yard behind the wall
Leaving heart
Dreaming of cool rivers and tall grass
It's a way to be free
It's a way to be free
ποστ αποχωρησης κλπ....αγαπη σε οσους την δεχοντε
θα σας βλεπω, να ειστε σωστοι
α-πο-χω-ρη-ση, α-πο-χω-ρη-ση :chinchilla:
αφου καναμε τη τρολλια μας, κοφ' τις μαλακιες και συνεχισε να γραφεις. φιλικα.
Χθες το μεσημέρι, όσο η μάνα μου κρατούσε το παιδί, βγήκε στο μπαλκόνι και μάζεψε τα λαμπάκια και μια φωτεινή πολική αρκούδα που είχαμε για στόλισμα, να τα βλέπει ο μικρός και να χαίρεται.
Όταν επέστρεψε η Σοφία και είδε τι έγινε, ρώτησε και η απάντηση που έλαβε ήταν
:!: :!: :!:Quote:
"τα μάζεψα για να μη βλέπει ο κόσμος ότι έχετε ακόμα στολισμένα μετά του αγιαννιού και σας περάσει για παλαιομηρελογίτες"
Στην αρχή μου φάνηκε τραγικό. Όχι πως δεν είναι, αλλά όσο το σκεφτόμουν στη συνέχεια, μου φάνηκε "τέλειο". Εντελώς χριστιανικό trash. Σε συνδυασμό με τα χθεσινά και το τι επακολούθησε αυτών, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για την ανθρωπότητα...
η φάση με τους παλαιοημερολογίτες είναι καλό κάψιμο, και έχω ταπεινώσει κατά καιρούς χριαστιανοταλιμπάν εξηγώντας τους ότι είναι σχισματικοί ως προς το ημερολόγιο και ότι το τρου είναι το "παλαιό" και ότι αυτό που έχει η ελληνική εκκλησία είναι φολς!