Το ανεμιστηράκι που μπαίνει στον επεξεργαστή (οχι το δικό του, το έξτρα που μοντάρεται στο τάουερ) θέλουμε να φέρνει αέρα ή να τον στέλνει έξω?
Printable View
Το ανεμιστηράκι που μπαίνει στον επεξεργαστή (οχι το δικό του, το έξτρα που μοντάρεται στο τάουερ) θέλουμε να φέρνει αέρα ή να τον στέλνει έξω?
Μωρέ έχω και μπρός-πίσω, το μπρος βάζει το πίσω βγάζει, αλλά ξεβίδωσα το πλαινό για να το καθαρίσω και δε θυμάμαι αν το χα να βάζει η να βγάζει.
το πλαϊνό λογικά είναι μπροστά από τον επεξεργαστή ε; εφόσον του επεξεργαστή βάζει, θα έβαζα και το πλαϊνό να βάζει.
Αυτό έκανα, γιε. Θένκς.
Δεν πρόλαβα να τελειώσω το DAO καλά καλά και ήρθε το Mass Effect 2.
Πω πω τι παιχνιδάρα είναι αυτή :!:
Προβλέπεται απίστευτο κάψιμο.
Βασικά σε greek tracker(στην αρχή σίγουρα) παίζαν seedboxes από Αμερική κι έτσι αρκετά. Με 5-6 seeders και 500+ leechers και κατέβαινε με 600+ ΚB/sec.
Τώρα λογικά τα βγάλαν αυτά, αλλά με την αναλογία seeders/leechers πάλι θα πιάνεις πολύ καλή ταχύτητα.
Ρε σεις, τελευταία δε μπορώ να δω βίντεα στο youtube. Κολλάει κάθε μισό δευτερόλεπτο κι όταν πατάω pause δε σταματαει για να φορτώσει το βίντεο, αλλά ξεκινάει να παίζει με το που αρχίζει να φορτώνει, με αποτέλεσμα μισο δευτερόλεπτο αργότερα να ξανακολλάει.
Οι ταχυτητές μου σε utorrents και soulseeks είναι μια χαρά.
Ιδέες?
μονο με κονεξ παιζει utube χωρις κολληματα πλεον.εχει μπουκωσει το συμπαν στους εναλλακτικους.
Αυτο που λεει νομιζω δεν εχει να κανει με συνδεση.
Τοχω παθει στο παρελθον πολλες φορες. Το βιντεο παιζει 1-2 δευτερολεπτα και μετα σταματαει τελειως.
Αν ειναι οντως αυτο, ειναι προβλημα του flash player που λογικα θαχεις adobe.
Κανε μια επανεγκατασταση και τσεκ.
Δε σταματάει τελείως.. απλώς κολλάει και ξαναπαίζει όποτε του καυλώσει, ανεξαρτητα αν πατάς pause ή οχι.
Επίσης έχω πάλι πρόβλημα με το γαμωsoulseek που το ανοίγω και κλείνει στα καπάκια. Το έκανα re-install και αρχίδια.
Γαμώ τα windows μου μέσα.
για το slsk δεν φταινε τα windows αλλα ο Nir που το κανε σαν τα μουτρα του
ολος ο λαος εχει προβλημα