Eiste teleiws gia ton poutso.
PSOFA RE ARXIDI GAMW TO THEO SOY.
Printable View
Eiste teleiws gia ton poutso.
PSOFA RE ARXIDI GAMW TO THEO SOY.
DEN AKSIZETE NA ZEITE RE. GAMW THN PANAGIA SAS VRADYATIKA. EYXOMAI NA PETHANETE RE GAMHMENOI!!!! EYXOMAI NA SAS KAPSOYN ZWNTANOYS!!!!!!
χαχα το χω ξαναδει αυτο.
Φλεημ στο τοπικ!!!!!!
remin psaroneis!
photodshop einai!
το άλλο που καίγεται είναι φωτοσοπ?
Kanena den einai photoshop..
Εσυ να μην πεταγεσαι σα θεια,ουτε σε σενα απευθυνοταν και εβαλε και σποιλερ μπολικα ακριβως για να προβλεψει την αντιδραση σου.Αντε μας
αναστατωνεις βραδιατικα μ'αυτα που λες,χμου
x το δευτερο ειναι φέικ αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρέπει να παψουμε να αντιπαθουμε τους ασχιατες.
ΧΑΡΔΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΣΙΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ.
De me noiazei se poion apeuthunotan. Einai skatopsuxos ki autos ki o Mitsmann kai tous euxomai ta xeirotera mes ap thn kardia mou.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Mallon den exeis doulepsei polu photoshop. Den einai katholou fake.Quote:
Originally Posted by Blanket
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
αληθεια σου λεω.αφου το παπουτσι της στην τελευταια εικονα δεν λερωθηκε σχεδον καθολου.
Alithinotato einai. Aplws paizei to gataki na einai hdh nekro. Tespa, whatever.
eiste ontws ka8usterhmenoi an de niw8ete thn paramikrh luphsh mprosta se ena tetoio 8eama..
den tha to elega lipisi, tha to elega thimo pros aftous pou ta ekanan. Alla ntaks mhn to parakanoume kiolas den einai kai oi xeiroteres fotos pou kikloforane sto net....
Alithia poia htan h antidrash sas otan eidate gia prwth fora ton goatse kai to tubgirl?
Basika 8umos kai luphsh paei kai s'autous pou postaroun tetoia pragmata kai to paizoun kai cool me to 8ema.
welcome to the internets, i will be your guide
I'll keep that in mind...
to er siga siga anakalyptei ta motivational posters
τι ειναι γκοατση
Το αρχιδι που εκαψε το γατακι ευχομαι να πεθανει 80 χρονων στη φυλακη βιασμενος απο 200 αραπηδες, να του χουν κοψει τα χερια και τα ποδια απο την ηλικια των 30, να του πεθανει ολο το σοι απο AIDS, να του καινε 30 τσιγαρα καθε μερα στο δερμα και αν γινεται και καπως καποιος βρει τον τροπο να υπαρχει μετα θανατον ζωη του ευχομαι να παει σε ενα μερος που θα βασανιζεται επ απειρον γαμω τον χριστο του και την παναγια του του ζωου. Επισης, ο μαλακας που ποσταρε τη φωτο ειναι πολυ ζωο απλα.
Λοιπόν.
Δεν ξέρω αν είναι οι χειρότερες φωτος που κυκλοφορούν στο νετ, που λέει κι ο λόκαστ (προφανώς δεν είναι).
Δεν ξέρω αν είναι φώτοσοπ και δε με νοιάζει κι όλας.
Όποιος θέλει να δει ποδοπατημένα γατιά, να κάνει ένα ψαξιματάκι στο google. Οι φωτος της προηγούμενης σελίδας σβήστηκαν.
Κι όπως έχω ξαναπεί, αν υπάρχει πρόβλημα από κάποιον με το "moderating" μου, ας μιλήσει με τους admins.
Φιλιά.
Τι προβλημα να υπαρχει, τωρα απομενει να σβησεις το ποστ μου και διαφορων αλλων για να μην αναρωτιεται ο καθε μαλακας που μπορει να βρει τις φωτογραφιες και ετσι διαδιδεται η μαλακια σε καθε μαλακα αρρωστημενο./
Quote:
Originally Posted by psychotron
:pink:
αν και δεν εγινε και τιποτα που καψανε μια γατα. σοβαρευτειτε. Αν ηταν κουνελι π.χ. τοτε τα μουνια να τους κανουν στιφαδο ενω τους πηδανε 67 αραπηδες, 4 χομπιτ κι ο Μεγκατρον.
Γαμησε
...Quote:
Originally Posted by X
Επίσης καταγγέλω ότι σε παλιές πιο σκοτεινές εποχές είχα ποστάρει τη φλεγόμενη γάτα η οποία δε σβήστηκε παρα τα ουρλιαχτά της τότε Χ χρήστριας Μεγιαλέλελελευ ελελεφ. Η οποία είχε και κουνέλι.
νε αλλα ο χρηστης ghoul μετα ειχε ποσταρει κατι κρεμασμενα κουφαρια γατιων και ο χρηστης SOF τον ειχε βρει irc και τον ειχε απειλησει με αγριο ξυλοδαρμο αμα τον εντοπισμο του.
και μετά τον γάμησαν;
κανονικά.
πρόπερ φακ το γκουλίνι δλδς.... καλά πάει
Εγώ όμως επειδή είμαι αλη8ινά ακραίος χρήστης ήρ8ε η ώρα να σας γαμήσω πραγματικά.
:spoiler:
http://i3.photobucket.com/albums/y52...l/trinidad.jpg
έβαλες την ανώδυνη βλάκα, μπράβο!
Χα! Να ένας άρρωστος χρήστης σφηνοτουβλάκας!
koufales me sygkinisate. wraies epoxes.
(re mounia to kwlaraki mou einai athikto gamotagatiasas)
episis parakalw na svistei to pio panw post tou ikonoklast dioti prosvalei tin aisthitiki mou. einai kai tromaxtiko.
και μέσα σε όλον αυτόν τον πανικόν :!:
http://i49.photobucket.com/albums/f2...m/DSC01019.jpg
guinea pigz! ti glykoulia!!