axaxaxaxaxaxa
kai vazoun panta afti ti foto me to tilefono kai to spin8irovolo vlema
Printable View
axaxaxaxaxaxa
kai vazoun panta afti ti foto me to tilefono kai to spin8irovolo vlema
έχουμε φτάσει να μας δουλεύουν ακόμη κι οι αρχιγραφικοί ρε πούστημ :(
Πάντως αν για την επίθεση κλείσει τον ΖΑΚΥ, είναι μάλλον καλή περίπτωση γι' αυτό που τον θέλουμε.
Τι έγινε ρε παιδιά, πώς ψωνίζουμε από αγγλία (αμφότεροι), την έχουμε δει; :-P
Αυτον θα παρετε?
http://i508.photobucket.com/albums/s...e31/junkie.jpg
μεταγραφή καλοκαιριού
http://www-scf.usc.edu/~zanos/gaga.jpg
ο Ζακί να ξέρετε άμα πάει Αίγυπτο για τπτ διακοπές θα τρέχετε με γκαμήλες να τον βρείτε
Έκτακτο παράρτημα:
http://www.sportaction.gr/document.p...ment_id=133054
Ο Σισέ, ενώ προφανώς είναι παιχταράς, είναι και λίγο οτιναναι, οπότε προτιμώ Ζακί. Από κει και πέρα δε νομίζω ότι παίζει να κλείσουν μόνο Κρουζ για μπροστά, ίιιιισως μαζί με κάποιον άλλον (αλλά πιο πιθανό να ξεμείνει και να παρακαλάει μετά, ποιος θα πληρώσει τόσα που ζητάει, έλεος).
Τον αμυντικό δεν τον ξέρω, καλό βιογραφικό έχει για την ηλικία του και είναι και ομορφόπαιδο. Στηρίζω λοιπόν. :razz:
συμφωνα με τη σημερινη ΠΡΑΣΙΝΗ, εγω ειμαι ταβλα.
σκατα, ποιος παει δουλεια σημερα..... :cry:
Αχαχααχχαχαχαχα δεν υπάρχει το σημερινό της πράσινης
ΜΠΕΡΝΙΝΓΚ, ΝΤΕΘ, ΝΤΙΣΤΡΑΞΙΟΝ
γμτ ειχα κανει comment στο "με το στιλο στο χερι" : απλα υπεροχο τοστιλοστοχερακι της και δε το καναν approve...αλλαξαν και τον τιτλο
xaaxxaxaaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxa
o Νικολογιάννης βέβαια πιο πάνω στο λινκ ξεχνάει να πει κάποια πράγματα για τον Ζάκι (έτσι πρόφεραν το όνομά του οι Άγγλοι πέρσι, έτσι θατονελέω και εγώ), όπως ότι δεν τσακώθηκε απλά με τον Μπρους αλλά με όλη την ομάδα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πήγαινε αργοπορημένος στις προπονήσεις κτλ. Επίσης είχε αρκετούς τραυματισμούς και, το κυριότερο, δεν έκανε καταπληκτικό πρώτο γύρο, έκανε καταπληκτικούς πρώτους τρεις μήνες με ξερωγω συνολικά 8-9 γκολ σε 10 ματς με αποκορύφωμα το μεγάλο του παιχνίδι στο Άνφιλντ. Από τότε και μέχρι το τέλος της σαιζόν (σε άλλες συνολικά 20 εμφανίσεις) έβαλε γκολ μόνο με πέναλτυ. και ένα απευθείας φάουλ νομίζω. Και εν τέλει, είναι ένας παίχτης που απέρριψε η Γουίγκαν. Δις κιόλας, γιατί άλλαξαν προπονητή και ούτε ο καινούριος ήθελε να τον κρατήσει. Γενικά, δεν ξέρω πως έχει προκύψει ότι είναι παιχταράς, μάλλον επειδή οι Νικολογιάννηδες και οι Αντωνίου και όλοι αυτοί οι σοβαροί αναλυτές τον έχουν δει μόνο στις φάσεις που έδειξε από το ματς με τη Λίβερπουλ εκείνη την Κυριακή το βράδυ στο Μέγκα, λίγο πριν τον καιρό και το φανταστικό, εξωφρενικό, ανεπανάληπτο σώου του Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Αυτά, ο Κάριου δεν έρχεται Ελλάδα ούτε για διακοπές, αφήστε το Μιτς να λέει τις βλακείες του, είναι υπερπαίχτης. Να πάρετε το Σισσέ αφού με το Βγενόπουλο θα σας κάνουν καλές τιμές στο Υγεία.
τέλος, ταγκζ
αριστεροποδαρος στοπερ, εκλεισε ο ενχελαρ, εκλεισε ο κρεσπο, εκλεισε ο μπομπο, εκλεισε ο ραμπεσαντρατανα, εκλεισε ο σίτυ εφέμ
.
Ξύπνησα λίγο περίεργα το πρωί, χωρίς διάθεση, ψιλοζαλισμένος, ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ που λένε. Και δεν ήξερα γιατί. Ήπια αναβράζον ντεπονάκι, έφαγα φρούτα για πρωινό για να πάρω βιταμίνες, κοίταξα το ζώδιο μου στο ΤιΒι Ζάπινγκ αλλά τίποτα. Τελικά η απορία μου λύθηκε όταν έριξα μια ματιά στα πρωτοσέλιδα.
Ήμουν τάβλα.