ΟΡΙΑΚΑ όμως.
Printable View
ΟΡΙΑΚΑ όμως.
πότε γιορτάζουν τα βαμπίρ;
Spoiler
έγινε γνωστό πλέον αυτό το ανέκδοτο δλδ.. που παμε?
ένα από τον ίδιο που μου είπε το αποπάνω
αν έχει ξαναμπει απλά αγνοήστε
είναι ο Μπατμαν κ ο Τζοκερ σ'ένα μπαρ τα πίνουνε. Μπατμαν τσεκάρει χώρο. εντοπίζει στόχους κ ορμάει με σφηνάκια.
κ σουκσουμούκσου κ χωρούς κ να τα χαμογελάκια. γυρνάει στον Τζόκερ και τον βλέπει σε στάση facepalm στη μπάρα να κατεβάζει μονορούρφια τα τζιν κ να ξεφυσάει δίχως αύριο.
- τι έγινε ρε μλκ?
- τπτ άσε με
- έλα ρε λέγε τι έχεις?
- δεν ξέρω άσε με σου λέω
δεν ήθελε πολύ γυρνάει στα γκομενάκια. κ άλλα σφηνάκια κ όλο το μαγαζί στο κέφι κ χοροί κ δωστου μάνα μου κέφια
ο Τζόκερ εκεί. φέησπαλμ κ τζιν. νιώθει άσχημα πάλι ο Μπατ οπότε ξαναγυρνάει
- έλα ρε μλκ τώρα. βγήκαμε για ένα ποτό κ κάθεσαι σαν τη θειά μου τη μοιρολογήτρα.
- έλα παράτα με
- τι έχεις? πες μου τι έχεις μπορεί να το λύσουμε ξερωγω
- δεν ξέρω άσε με
- κοίτα δω τα κορίτσα πως περιμένουν πως κ πως. πες μου τι έχεις
- δεν ξέρω ρε σου λέω παράταμε στην ησυχία μου
Spoiler
γαμησε. να σαι καλα.
Το ανέκδοτο της ημέρας...
Στην τάξη του μικρού Γιωργάκη, μπαίνει μέσα η δασκάλα και βλέπει γραμμένη στον πίνακα την λέξη "ΠΟΥΤΣΟΣ".
Την κοιτάει εκνευρισμένη και τη σβήνει με το σφουγγάρι. Γυρίζει ξαφνικά προς την τάξη και ολα τα παιδάκια σαν αγγελάκια αθώα την κοιτούσαν. Δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον ένοχο.
Την άλλη μέρα, με έκπληξη, βλέπει και πάλι την ίδια λέξη γραμμένη στον πίνακα, με μεγαλύτερα γράμματα. Και πάλι ολα τα παιδάκια είχαν την έκφραση της "αθώας περιστεράς". Και πάλι σβήνει την λέξη και πάλι δεν λέει κουβέντα στην τάξη.
Την επόμενη μέρα και παλι γραμμένη με ακόμα πιο μεγάλα γράμματα, η ίδια λέξη και για να μην τα πολυγράφω κατέληξε μέρα με την μέρα η λέξη "ΠΟΥΤΣΟΣ" να πιάνει ολόκληρη την επιφάνεια του πίνακα.
Την επόμενη μέρα η δασκάλα πήγαινε στην τάξη κ σκεφτόταν αν θα ξανάβλεπε τη λέξη γραμμένη και πόσο μεγάλη θα ήταν αυτήν τη φορά, αλλα η λέξη δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο μια πρόταση που έλεγε:
"Εν τέλει, όσο τον τρίβεις, τόσο μεγαλώνει".....
gioulai
Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει
,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα
.Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μαλάκας ο
σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και ου λέει καλημέρα σκίουρε .
Ο σκίουρος σοκαρισμένος :
Μα καλά αγελάδα δεν είσαι?Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?
-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα
-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο
-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......
Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο
στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο.Φτάνουν στο
stripclub και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της, 'Γεια χαρά Κώστα!
Τι κάνεις;' Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό
το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει,'Όχι, απλά πηγαίνουμε
μαζί στο γυμναστήριο.' Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον
Κώστα αν θα πάρει το...συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει: - Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως; - Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ - Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος. Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε; Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτητζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Προτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθούσε την φάση, φτιάχνει λίγο τον καθρέφτη, κοιτάει προς τα πίσω τον καυγά και λέει - Κωστάκη, ζόρικο το πουτ@ν@κι σήμερα, ε???
HAVOC εισαι συ μια τζαγκαλαγκαμπουγκουτζου!!!!
πολλα πινκς ε!!
Το δεύτερο ήταν λίγο πίπα, αλλά πινκς πολλά για το πρώτο!
a re poustides. ama talege o kantiros olo moutzes thasastan.
Ισχύει. Για να μην παίρνει αέρα όμως. Κατά τα άλλα θα γελούσαμε. =)
Τελικός NBA,μεγάλο ντέρμπυ,L.A. Lakers με Chicago Bulls.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι Lakers είναι μπροστά με έναν.
Στην τελευταία επίθεση οι Bulls κερδίζουν φάουλ,δύο βολές.
Το πλήθος είναι έτοιμο να αυτοκτονήσει μαζικά,ΜΠΑΙΝΕΙ η πρώτη βολή.
Πάει να βαρέσει την δεύτερη και ξαφνικά μπουκάρουν τζιπάκια μέσ'το γήπεδο,ελικόπτερα ακούγονται,SWAT κατεβαίνουν από την οροφή.
Με μια ανεμόσκαλα κατεβαίνει κι ο Κωστίκας,κουστούμι,μάυρο γυαλί,πούρο.
'-Λοιπόν παιδιά,μαζεύτε τα,φύγαμε για Τραπεζούντα.'
'-????'
Spoiler
*όχι μαν, το δίνει και με youtube link ο Fixxxer... τόσο πάτος
*και για να σε μηδενίσω χειρότερα
*το βίντεο είναι από Ράδιο Αρβύλα
:( σκατά.
εγω θα γελουσα με τα συγκεκριμενα ακομα κι αν τα ελεγε ο καντιρος γιατι ειναι του (κακου) γουστου μου!
A blind guy goes to the fishmongers. He stops by smiling and says
Spoiler
edit: vroxh oi moutzes =[