έλα τώρα όμορφη Χ, την έχεις φόρα παρτίδα στο μαησπέης.
Printable View
έλα τώρα όμορφη Χ, την έχεις φόρα παρτίδα στο μαησπέης.
Den kserw gia ti pragma milate..
Άσε που όλες οι ρουμάνες ίδιες είστε.
X ειμαι με φυλλο πορειας για ΚΥΕΓ και θα μεινω σημερα αθηνα ..
εισαι για ενα στα γρηγορα γιατι ερχονται δυσκολες μερες και δεν παιζουνε φραγκα?
φιλακια κλπ εννοειται απαγορευονται...απολυτη εχεμυθια κλπ
αν εισαι πουστης ψωφα
υγ: μιλαω και ρουμανικα
H mamaka sou den sou kathetai pia?Quote:
Originally Posted by Dr. Death
οχι μανες μωρη
Phgaines gurevontas filarako..
ο δρ ντεθ μαζι με τον πιτσφορκ ειναι ιντελεκτσουαλ σεξ συμπολζ παντως. ξανασκεψου το
και τον έχει πάντα ντούρο με βιάγκρα
post link plz.Quote:
Originally Posted by Atheist
Or don't plz.Quote:
Originally Posted by fandango
Καλά, σκέτοQuote:
Originally Posted by X
post link.
Φίλη χρήστρια Χ,
παρατηρώ μετά λύπης και πόνου καρδίας πως σε κάθε σου ποστ ανοίγει ο βόθρος και ξεχύνεσαι στην οθόνη μου, προσπαθώντας (επί ματαίω κατά την ταπεινή μου άποψη) να το παίξεις σούπερ_ντούπερ_γαμάουα_τσακαλάουα_γατόνι_ψηλέ_σε_λέω_φάση, βρίζοντας σαν νταλικέρης και κάνοντας (κατά την διόλου ταπεινή σου άποψη) πανέξυπνα και αποστομωτικά ποστς, ενώ στην πραγματικότητα είσαι πιο χαζή κι από μισό κασόνι λάπατα. Παράλληλα, παρόλο που μετράς μόλις δεκαοκτώ μέρες στο παρόν φόρουμ, έχεις ένα τουπέ λες και πετραδάκι πετραδάκι για τα σένα το 'χτισες με τα χεράκια σου.
Έρχομαι λοιπόν κάπου εδώ, με την καλύτερη των διαθέσεων, να σε πληροφορήσω ότι το παρόν φόρουμ υπήρχε και πριν κάνεις εσύ ακάουντ όπως θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εσένα. Γι αυτό πάρε καλή μου το υπερτροφικό "εγώ" σου και τράβα στα τσακίδια πρωί-πρωί.
την πιθανότητα να έχει τουπέ γιατί είναι φέηκ την έλαβες υπόψιν;
εγώ πάντως γουσταρω τα νούμπια που μπαίνουν φορτσάτα, ανανεώνουν το ενδιαφέρον του φόρουμ
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
Sorry kiolas re filarako, alla an peftoun san korakia panw mou, fusika tha uperaspistw to upertrofiko mou opws eipes egw.
Ki oso gia to an eimai xazh h oxi, me olo to sevasmo, ase na to gnwrizoun autoi pou to gnwrizoun kai mhn anakatevesai :)
Kai dustuxws h eutuxws candiru, den eimai fake account.Quote:
Originally Posted by Candiru
Quote:
Originally Posted by X
μη μας παρεξηγείς. θέλουμε απλά να γαμήσουμε και χαρήκαμε που γράφτηκε γκομενάκι στο ιλέκτρικ ρέκβιεμ ντοτ κομ.
φίλοι;
ετοιμαζόμουν να γράψω ότι και ο . αλλά στα σοβαρά.
έτσι είναι! έχουμε αναγάγει την αγαμία σε κοινωνική επιστήμη κ αντί να φερόμεθα λιγούρικα, υιοθετούμε ένα επιθετικό προφίλ το οποίο μας κάνει να απαντάμε "ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ, ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΗ" σε κάθε φράση σου Χ. Ακόμα και αν είναι "γεια σας, μόλις γράφτηκα".
Upopsiazomai oti autoi pou anakateuontai to psilognwrizoun...Quote:
Ki oso gia to an eimai xazh h oxi, me olo to sevasmo, ase na to gnwrizoun autoi pou to gnwrizoun kai mhn anakatevesai
Twra to pws to gnwrizoun...ti na pw?Klhronomiko xarisma!
H paizei na ftaiei pou vgazei kai mati ap'ta posts sou...
Me olo to sevasmo panta,e!
ΜΑΝΤΦΑΗΤ
Αν σταματούσες να ποστάρεις οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο θα ήτανε αναμφισβήτητα περισσότερες. Αυτό το εγγυώμαι. Οι δραμαμίνες δε βοηθάνε πάντως. Είναι μεγάλη η σιχαμάρα.Quote:
Originally Posted by X
Bravo re malakes.. Ti na pw.
Τίποτα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους.
Τελικά πόσα πήρε ο σκαλάνης;
εγώ πάντως σε πάω
ΟΧΙ Χ στην Χ!
εσύ ψόφα επιτέλους
:rofl:
:oops:
ο άτηειστ που τους ξέρει όλους αυτούς/αυτές όμως.πλέκω ήδη θεωρίες συνωμοσίας.
O Atheist ήταν ένα βήμα πριν.
κι εγώ την συμπαθώ την χ. αλήθεια. βγάζει κι ωραίες φωτογραφίες και παίζει να ακούει ωραία μουσικούλα, άσε που είναι ρουμάνα, άρα μουνάρα. προτείνω, λοιπόν, να επικεντρωθούν όλες οι προσπάθειες στην άλλη την κάργια που 'ναι ντιπ άχρηστη (και φέρνει και σε χάβοκ).
http://www.sdtv.gr/mkportal/images/dscf3430_400.jpg
"dose tsitso"
Χ απο που εισαι?
τρανσυλβανια κιετς?
η μολδοβλάχα?
Exw pei panw apo 5 fores pws den eimai Roumana.. den tha to ksanapw..
το ξερω αλλα εχω τις στρατιωτικες καυλες οπου οτι κουνιεται γαμιεται ..και σε πειραζω μωρε μπας και μου κατσεις
σαν Νεαντερνταλιος ειναι ρε μλκ :shock:Quote:
Originally Posted by Daffy
μην το κουραζετε αλλο ομως, ιναφ
nai alla ton agapame giati vazei gamo tis mousikes ston RepublicQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
avrio paizei sto jasanova btw
έλα ρε φίλος, μες στο ουρακοτάγκο είσαι, "τι παίζει με τον άθεηστ και τα γκομενάκια" να ρωτήσεις θα μάθεις όλες τις βρώμες!!!Quote:
Originally Posted by Griffith